Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nadrasa graczy PC ma w du,pie te śmieszne zapowiedzi zapowiedzi, co tam macie grane na E3, klapki? DriveClub? Rok temu też przecież był xD. The Last Guardian? (pipi) serio? Ta gra sprzedawała PS3. The Last of Us HD? No wybaczcie, ograłem na moim PS3, fajna gierka, ale polecam 4x tańszą konsolę do ogrania tego, nie musisz kupować PS4 by to ograć. Że niby GOTY online? Na PS3 przynajmniej za darmo i samej wersji PS3 sprzedało się więcej niż PS4 jest w domach, lol.

Nie, my zamiast jarać się co tam jeszcze przesuną na następny rok i odkopywać z grobu 15-letnie serie (niektórzy nawet o Crashu fantazjują i Medievalu [*]) po prostu mamy gierki. I to trochę bardziej zróżnicowane niż szare trzecioosobowe pif-paf i wyścigi.

https://www.youtube.com/watch?v=gCE0U7J65yU

Dałem sobie już spokój w 5 sekundzie, gdzie na aucie widać migoczące cienie, jeden z setek charakterystycznych problemów na PC-tach. 

PS : My tu nie gadamy o alphach czy innych indie i widać, że next geny z nich na ponoć mocarnych kompach jak w mordę strzelił xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale to konsole spowalniają, lolcenz.

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ach te ujęcie.

9s5h8o.jpg

Też tak umiem.

Opublikowano

lajtningcollection.jpg

No to już jest przegięcie. Niech ta firma w końcu zdechnie.

Niech spyerdalaja z tymi balasami, najgorsze finale w historii :/

Opublikowano

Dałem sobie już spokój w 5 sekundzie, gdzie na aucie widać migoczące cienie, jeden z setek charakterystycznych problemów na PC-tach. 

PS : My tu nie gadamy o alphach czy innych indie i widać, że next geny z nich na ponoć mocarnych kompach jak w mordę strzelił xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

migotac to bedzie witcher 3 na twojej last gen ps4 w 900p (moze)

HEHEHEH

Opublikowano

ale mnie w(pipi)iacie, jaki rekt

Opublikowano

chyba czuje się jeszcze gorzej

Opublikowano

Ja juz gotowy.

Facebook_20140608_102730.jpg

Jeszcze epicka nuta i mozna zaczynac  :diablo:

Opublikowano

PS : My tu nie gadamy o alphach czy innych indie i widać, że next geny z nich na ponoć mocarnych kompach jak w mordę strzelił xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HEHEHEH

Heheheheh, dobra a teraz biegaj po nowe GPU i procka i ram i winde i wiatraczek by załapać się do tej garstki która odpali w lepszej jakości W3 na PC niż na PS4. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

WD był crossgenowy więc jakoś ból dupy się rozszedł. Division (jeśli się nie mylę) robią czystko na next (hehe) gena więc to już nie będzie wymówek tylko czysty osąd.

Opublikowano

HEHEHEH

Heheheheh, dobra a teraz biegaj po nowe GPU i procka i ram i winde i wiatraczek by załapać się do tej garstki która odpali w lepszej jakości W3 na PC niż na PS4

Nie musze bo jak sie zastanawialem nad ps4 bez gier i nowym PC to kupilem PC i nie zaluje

zalowalbym gdybym odpalil WD w 900p a nie 1080p w teksturach na ultra i HBAO+ high 

konsole sie dawno s.kur.wily synu , slepys ze to nie widzisz

Opublikowano

HEHEHEH

Heheheheh, dobra a teraz biegaj po nowe GPU i procka i ram i winde i wiatraczek by załapać się do tej garstki która odpali w lepszej jakości W3 na PC niż na PS4

Nie musze bo jak sie zastanawialem nad ps4 bez gier i nowym PC to kupilem PC i nie zaluje

zalowalbym gdybym odpalil WD w 900p a nie 1080p w teksturach na ultra i HBAO+ high 

konsole sie dawno s.kur.wily synu , slepys ze to nie widzisz

A ja zaluje ze ta gre w ogole kupilem i odpalilem :(

Opublikowano

Jak w pierwszej polowie ktorejs konfy nie poleci zadna gra z numeracja >= 2 to mamy zwyciezce.

Opublikowano

small_1344851428.jpg

No to już jest przegięcie. Niech ta firma w końcu zdechnie.

fake.

Opublikowano

61642194056809700926.png

Teraz aktualniejszy wynik, więcej ludzi zabrało głos.

pytanie jest jedno

GDZIE SIĘ PODZIAŁO HALO 5

ta gra nikogo.

Znalazłem dla botków

11306144830154404546.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

troszke slabo tutaj z gifami
ibcOIUrKDcNKiY.gif

2409938-2798749472-Gif.g.gif
irfS4QxiwiH7K.gif

Juz zaluje , ze Jack , the real OG , nie wroci dzisiaj skopac dupy xboksowi ... :(

2607407-2232815234-24415.jpg

nie bedzie mnie na M$ presserze niestety , ale bedzie bez zaskoczen , Spencer sie popodnieca oczywistym naprawieniem bledow w xbone , oprocz tego gejlo5, nowe girsy ,sunset. koniec

Edytowane przez erix

Opublikowano

Powodzenia z W3 i indie-alpha pciowych gierek z filmików. A teraz pa.

OK, wracamy na właściwe tory.

PS : 70% blacharzy nie wie co to 1080, 60 klatek jeszcze mniej. Tam nadal rządzi 720/płynne 60-20fps, steamowy fakt. Jechowy na forach oczywiście przedstawiają co innego. O gierkach indie gadają jak o złotych gralach ( bo i nimi sa na blachach ) a użytkownicy np. PS4 po prostu grają w indie bez rozpaczliwej kampanii uświadamiającej. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

https://twitter.com/DavidMVilla_/status/475988300096761856

lolol

No dobra, MS. Zaskocz nas. Jeśli pokażesz nowe IP Platinum lub Conkera, to daję sobie taki avatar jakikolwiek Mazzeo sobie zażyczy. Na tydzień. <boom> <rekt, cokolwiek to znaczy> <#toocoolforschool>

Opublikowano

Tam nadal rządzi 720/30, steamowy fakt.

ja nie wierzę, znowu z tymi swoimi bredniami

weź sobie wróć do tych bredni i poczytaj odpowiedzi, nie zaczynaj tematu znowu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.