Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 668,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tam nadal rządzi 720/30, steamowy fakt.

ja nie wierzę, znowu z tymi swoimi bredniami

weź sobie wróć do tych bredni i poczytaj odpowiedzi, nie zaczynaj tematu znowu

Wiem, że boli pupka, jesteś mądry informatyk, przelicz sobie dane z ankiety i wyciągnij średnia liczbę klateczek , lul. I miało być płynne 60-20.

PS : Sam grasz 720/60-20 na PC, pisałeś o tym raz w przypływie szczerości, bodaj tutaj, pasujesz więc do ankiety. Potwierdzone, hej.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

ja mam nadzieję, że dzis dostaniemy tyle gier, że pod koniec roku mój xboner i ps4 tak bedą ostro pracowały że aż się przegrzeją.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

ja mam nadzieję, że dzis dostaniemy tyle gier, że pod koniec roku mój xboner i ps4 tak bedą ostro pracowały że aż się przegrzeją.

Zwlaszcza PS4 XD

Opublikowano

Gier to moze dostaniesz duzo ale z data premiery 2015/2016.

Opublikowano

Zwlaszcza PS4 XD

ha he ho hi hu. Ale jajcarz z ciebie. Pewnie jesteś klasowym klaunem w szkole :)

Gier to moze dostaniesz duzo ale z data premiery 2015/2016.

Tego się obawiam, w zeszlym roku na obu pokazach duzo zapowiedzi a z gier do tej pory właściwie nic nie wyszło.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tam nadal rządzi 720/30, steamowy fakt.

ja nie wierzę, znowu z tymi swoimi bredniami

weź sobie wróć do tych bredni i poczytaj odpowiedzi, nie zaczynaj tematu znowu

Wiem, że boli pupka, jesteś mądry informatyk, przelicz sobie dane z ankiety i wyciągnij średnia liczbę klateczek , lul. I miało być płynne 60-20.

PS : Sam grasz 720/60-20 pasujesz do ankiety. Potwierdzone, hej.

Lepiej wiesz ode mnie jakie ustawienia mam w gierkach, najs. Nie pamiętam w którą grę grałem w 720p od czasu zakupu nowego monitora, no ale spoko.

A do dyskusji nie wracam, jestem moim mistrzem w kwestii procentów. Fantastycznie mi udowodniłeś, że 100% posiadaczy PS4 to posiadacze PS4 a za to 30% wszystkich blacharzy gra w Full HD i to jest mniej. Nie ważne, że nawet ilościowo zwyciężają, liczą się procenty. Jeśli już zejdziemy na ziemię i policzymy jaki procent wszystkich posiadaczy konsol to nadgracze grają w fullHD w FIFĘ i Knacka to znowu robi się smutno.

Opublikowano

raven a Ty to nie grasz przypadkiem na takim kwadratowym CRT co kiedys przemyciles w ktoryms zdjeciu Twojego battle station ? 

Opublikowano

Gada, że już zmienił i ta jego kartka za 200zł nadal trzyma 60 przy 1080. Zresztą przy tych indie aaa z PC to możliwe. Zaraz będzie , że kompa całego wymienił jak wszystkie blaszki gadają na forumkach, "właśnie kupiłem nowego kompa mocniejszego od PS4" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a w ankietach nadal 70% nie wie co to 1080.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Gada, że już zmienił i ta jego kartka za 200zł nadal trzyma 60 przy 1080. Zresztą przy tych indie aaa z PC to możliwe. Zaraz będzie , że kompa całego wymienił jak wszystkie blaszki gadają na forumkach, "właśnie kupiłem nowego kompa mocniejszego od PS4" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a w ankietach nadal 70% nie wie co to 1080.

już napruty jano pisze sensowniej

Opublikowano

I to by bylo na tyle Console Wars 7. Zapraszam po E3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.