Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tam nadal rządzi 720/30, steamowy fakt.

ja nie wierzę, znowu z tymi swoimi bredniami

weź sobie wróć do tych bredni i poczytaj odpowiedzi, nie zaczynaj tematu znowu

Wiem, że boli pupka, jesteś mądry informatyk, przelicz sobie dane z ankiety i wyciągnij średnia liczbę klateczek , lul. I miało być płynne 60-20.

PS : Sam grasz 720/60-20 na PC, pisałeś o tym raz w przypływie szczerości, bodaj tutaj, pasujesz więc do ankiety. Potwierdzone, hej.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

ja mam nadzieję, że dzis dostaniemy tyle gier, że pod koniec roku mój xboner i ps4 tak bedą ostro pracowały że aż się przegrzeją.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

ja mam nadzieję, że dzis dostaniemy tyle gier, że pod koniec roku mój xboner i ps4 tak bedą ostro pracowały że aż się przegrzeją.

Zwlaszcza PS4 XD

Opublikowano

Gier to moze dostaniesz duzo ale z data premiery 2015/2016.

Opublikowano

Zwlaszcza PS4 XD

ha he ho hi hu. Ale jajcarz z ciebie. Pewnie jesteś klasowym klaunem w szkole :)

Gier to moze dostaniesz duzo ale z data premiery 2015/2016.

Tego się obawiam, w zeszlym roku na obu pokazach duzo zapowiedzi a z gier do tej pory właściwie nic nie wyszło.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tam nadal rządzi 720/30, steamowy fakt.

ja nie wierzę, znowu z tymi swoimi bredniami

weź sobie wróć do tych bredni i poczytaj odpowiedzi, nie zaczynaj tematu znowu

Wiem, że boli pupka, jesteś mądry informatyk, przelicz sobie dane z ankiety i wyciągnij średnia liczbę klateczek , lul. I miało być płynne 60-20.

PS : Sam grasz 720/60-20 pasujesz do ankiety. Potwierdzone, hej.

Lepiej wiesz ode mnie jakie ustawienia mam w gierkach, najs. Nie pamiętam w którą grę grałem w 720p od czasu zakupu nowego monitora, no ale spoko.

A do dyskusji nie wracam, jestem moim mistrzem w kwestii procentów. Fantastycznie mi udowodniłeś, że 100% posiadaczy PS4 to posiadacze PS4 a za to 30% wszystkich blacharzy gra w Full HD i to jest mniej. Nie ważne, że nawet ilościowo zwyciężają, liczą się procenty. Jeśli już zejdziemy na ziemię i policzymy jaki procent wszystkich posiadaczy konsol to nadgracze grają w fullHD w FIFĘ i Knacka to znowu robi się smutno.

Opublikowano

raven a Ty to nie grasz przypadkiem na takim kwadratowym CRT co kiedys przemyciles w ktoryms zdjeciu Twojego battle station ? 

Opublikowano

Gada, że już zmienił i ta jego kartka za 200zł nadal trzyma 60 przy 1080. Zresztą przy tych indie aaa z PC to możliwe. Zaraz będzie , że kompa całego wymienił jak wszystkie blaszki gadają na forumkach, "właśnie kupiłem nowego kompa mocniejszego od PS4" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a w ankietach nadal 70% nie wie co to 1080.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Gada, że już zmienił i ta jego kartka za 200zł nadal trzyma 60 przy 1080. Zresztą przy tych indie aaa z PC to możliwe. Zaraz będzie , że kompa całego wymienił jak wszystkie blaszki gadają na forumkach, "właśnie kupiłem nowego kompa mocniejszego od PS4" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a w ankietach nadal 70% nie wie co to 1080.

już napruty jano pisze sensowniej

Opublikowano

I to by bylo na tyle Console Wars 7. Zapraszam po E3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.