Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield - ekipa :)

Featured Replies

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 155
  • Wyświetleń 114,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dobre może i nie, ale w pełni wystarczające i spełniające zadanie

• przydaloby sie jeszcze, zebys ksywe zmienil, bo to PRQc jeszcze gorzej sie wymawia niz np. nie przymierzajac Pryxfus

Opublikowano

PSN ID: BB_Nelson777

Headset: brak

chętnie pogram online

HS to podstawa, naprawdę warto w niego zainwestować, starczy nawet taki za 3 dychy.

Opublikowano

PSN ID: BB_Nelson777

Headset: brak

chętnie pogram online

Bądź Animalem i kup Jabre :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

aleście się mnie uczepili za ten headset ;] wychodze z zalozenia ze nic co tanie nie jest dobre, wiec musze jeszcze troche odlozyc na Sony HS 7.1 ;)

Opublikowano

dobre może i nie, ale w pełni wystarczające i spełniające zadanie

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No może coś by się udało ogarnąć - sporo nowych noobów w związku z BF3 w Plusie. Sam jestem jednym z nich ;)

PSN: MathiuPL

Również z headsetem.

Grywam przeważnie w tygodniu wieczorami. Mam 0,5 K/D ratio, ale odbijanie flag i niszczenie przekaźników to moja pasja, więc punktowo przeważnie wychodzę całkiem nieźle ;) W drużynie powinno to wyglądać dobrze.

Edytowane przez Mathiu

Opublikowano

Mam 0,5 K/D ratio, ale odbijanie flag i niszczenie przekaźników to moja pasja, więc punktowo przeważnie wychodzę całkiem nieźle ;) W drużynie powinno to wyglądać dobrze.

tez tak zaczynalem, a jak sie dobrze zastanowic to w sumie i do teraz niewiele sie zmienilo, takze luz- nie bedziesz sam  ;)

Edytowane przez tommi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

PSN ID: PRQc

Headset: JEST

po połdniu i wieczorem gram ( dopiero zaczynam boje w B3)

Opublikowano

dopiero zaczynam boje w B3

to szkoda, bo my je wlasnie konczymy

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Ja tam pykam namietnie, do premiery Bf4 na Ps4. Wiekoszsc ludzi wyemigraowala do nowego BF, ale sa i nowi gracze. :) 

PS. W wyszkiwarce na Close Quarter na dominacji mozna znalezc kilka prywatnych serwerow, reszta to  DICE. I niestety pustkami swieca. :(

Opublikowano

jak chcesz to dodaj mnie, bo na bf4 nie prędko będę się przerzucał (czyt. jak kupię ps4). ostatnio w bf3 grałem chyba z 2 miesiące temu, ale powoli kończą mi się tytuły do nadrobienia na tej generacji + zwiększa mi się ciśnienie, żeby znów wystartować heli z lotniskowca na khargu (i zmniejsza mi się bankroll grając poker online), więc będę co jakiś czas grał : )

PSN ID: PRQc

Headset: JEST

po połdniu i wieczorem gram ( dopiero zaczynam boje w B3)

Opublikowano

przydaloby sie jeszcze, zebys ksywe zmienil, bo to PRQc jeszcze gorzej sie wymawia niz np. nie przymierzajac Pryxfus ;)

Opublikowano

Haha....dobre Tommi.

Pamiętam jak poznałem Pryxa to pytałem się jak mam to wymawiać :) A po butli wina to już w ogóle masakra.

Opublikowano

Skrót Pryx załatwia sprawę od lat, kumple wymyślili mi to jeszcze w podstawówce, dzięki takiej ksywce nigdzie w internecie nie mam problemu by założyć konto :]

Opublikowano

Zaqair dostał od kolesi z [1410] ksywe "zegar" ;)

Czas zalozyc nowe psn id :D
Opublikowano

przydaloby sie jeszcze, zebys ksywe zmienil, bo to PRQc jeszcze gorzej sie wymawia niz np. nie przymierzajac Pryxfus ;)

hah, no peerkju trefny nick :D najprosciej będzie po imieniu - Damian :)

Opublikowano

Haha....dobre Tommi.

Pamiętam jak poznałem Pryxa to pytałem się jak mam to wymawiać :) A po butli wina to już w ogóle masakra.

wlasnie dlatego ten przyklad podalem ;) dobrze pamietam, jak pare dobrych miesiecy temu w czasie meczu to pytanie padlo (mozliwe, ze od Ciebie wlasnie) i Pryx wyjasnial, ze "pryx" wlasnie zalatwia sprawe.

co do Zaq'a to jak dla mnie wlasnie "zaku" najlepszy (najprostszy) jest, "za Kair" ;) nigdy mi nie lezalo (za dlugie) (choc zawsze sie zastanawialem, dlaczego akurat za Kair, a nie np. za Sajgon.

Edytowane przez tommi