Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borderlands: The Pre-Sequel

Featured Replies

Opublikowano

grałem

• Odpowiedzi 617
  • Wyświetleń 96 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://youtu.be/c9a4wr4I1hk

• Haha! Pamietacie 6 minutowy trailer-przewodnik sir Hammerlocka po Pandorze do Borderlands 2?    Oto ponad 9 minutowy przewodnik po Elpis z sir Hammerlockiem i Mr. Torquem     Epic shit is EP

• Fajne te mechy, a do tego widoczki pierwsza klasa     

Opublikowano

1.Pytanko odnośnie trofeum That Helped, Right?

Zostało mi do zrobienia Nonsensical Sacrifice Claptrapem. Jakieś wskazówki jak tego dokonać? Odpalam 2 postać, ginę, claptrapem włączam vaulthunter.exe i Nonsensical nie chce wpaść po jakichś 100 próbach. Ze skilli mam tylko Best Buds 4 Life i Through Thick and Thin (dla szybszego cooldown). Komuś się to udało?

2. Szukam także kogoś, kto by pomógł zrobić Sub-Level 13 (z dodatkowym padem) do trophy.

Opublikowano

Mi to wpadło normalnie podczas gry we dwie osoby i ten tryb jak dobrze pamiętam to odpalił mi się może z 3 razy przez jakieś ~20 leveli. Próbuj dołączać do randomowych gier z jak największą ilością graczy i pewnie Ci się uda w końcu. A co do Sub Level 13 to nie mam aktualnie swojej kopii gry.

Opublikowano

Ok, wpadło. Metodą prób i błędów. Jakby ktoś chciał wiedzieć jak to:

Concordia, drugi gracz się zabija (granat, bazooka - obojętnie). Claptrapem zdjąłem z wyposażenia swoją tarczę, zbiłem swoje hp do około 15%, podszedłem blisko postaci która jest w Fight For Your Life i nie ożywiając jej wciskasz R2.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś czas żeby pomóc przy trofeum związanym z Sub-Level 13 gdzie trzeba przejść misję w 4 osoby (mam 2 pada). Ten tydzień (15-19.II) od 15.00? Claptrap 25 lvl, VHM. Czytałem że wystarczy przejść w 4 osoby tylko Sub-Level 2, ale dla spokoju wolałbym zaliczyć obie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest z grinderem? To co wypada ma level taki jak najslabsza czy najlepsza (najwyzszy level) przemielona bron?

Opublikowano

Średnia z tego co mielisz, dlatego najlepiej wrzucać bronie na swój level, ewentualnie +1.

Opublikowano

Dzieki.

A skad brac zlote klucze? Wszystkie z tego tematu sa nieaktywne, znajda sie jeszcze jakies dzialajace na 360?

W ogole podoba mi sie drop legend w tej czesci. W dwojce po skonczeniu normalu nie mialem zadnej, tutaj na 22 lvl mam caly ekwipunek oprocz class moda.

Opublikowano

Gurwa oczywiscie musialo sie cos zje.bac. Dolaczylem do goscia w matchmakingu, bo chcialem sobie troche podbic level, zrobilismy ostatnia misje i oczywiscie po powrocie nie pokazal mi sie ten wybor czy chce pominac to co zrobilem w co op tylko mam zaliczana ostatnia misje i chu. Da sie to jakos cofnac? Sam bylem chyba na przedostatniej (walczylem z tym odrzutowcem)

Opublikowano

Nie da rady, bo to fragment ostatniej misji. Ale to Ci w niczym nie przeszkadza.

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy grywa ktoś jeszcze na PS3? Postanowiłem wrócić i grę splatynować i potrzebuję pomocy w trofeach za coop, a przede wszystkim do misji Sub Level 13. :)

Wszyscy przenieśli się na PS4 czy są jeszcze dobre dusze które mają PS3 i są chętne pograć?

• 1 rok później...
Opublikowano

Ma ktoś ochotę pograć na PS3 i min pokonać że mną ostatniego bossa w Claptastic Voyage? ;)

Opublikowano

Teoretycznie mogę pomóc, ale powiedz czemu grałeś na trójce skoro Kolekcja od dawien dawna jest w super niskich cenach?

Jaki lvl, postać i poziom gry?

Opublikowano

Bo nie jestem fanem remasterow mając dana grę w kolekcji. Dla mnie Borderlandsy to gry poprzedniej generacji i nie lubię dublować gier. Wiem że musiałbym je tez splatynowac a przy wszystkich grach nie ma na to czasu. :)

Gram Athena 34 lvl, normal. 

Opublikowano

Luz skoro tak wolisz :)

Właśnie sobie uświadomiłem, że nie mam dodatków do TPS na Chlebaku więc nie pomogę :/