Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Smakosz TV

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dobra dopa wygrala trzecia edycje hell's kiczyn. Ale sam program to taki teatr, ze az nie dalo sie ogladac i musialem sie zmuszac. A sekwencja otwierajaca to w ogole taka zenada, ze szkoda slow. Niestety bedzie kolejna odslona ;/

• Odpowiedzi 269
  • Wyświetleń 49,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja ostatnio przez przypadek trafiłem na to, pierwszy raz. Myślałem, że ci kucharze to aktorzy, coś jak Trudne Sprawy.

Opublikowano
  • Autor

No slabe to bylo wszystko w ch.uj. Pomijam scenki jak rozmawiali, ze cos by sobie zjedli a potem kamera trzaskala zblizenia na piekarnik mastercooka czy innego dziada, bo to juz w ogole byl plastik. Dobrze szpece od marketingu ich podobierali, samych mlodych, nastarszy 28lat :reggie: Takze nie dziwne, ze sie wciaz klocili (laska ze slunska napier.dalajaca gwara xD). Niektorych mi bylo az zal, ze ich rola od poczatku jest skrojona na statystow.

Jedynie czego w tej edycji pozazdroscilem to nagrody jaka byla mozliwosc pojezdzenia z Czerkawskim na lodzie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mejm widziałeś tego karła w Hells Kitchen? To był jakiś karzeł, czy chory typ, czy dzieciak? Bo przełączałem i natrafiłem, obejrzałem parę minut i wyłączyłem.

Opublikowano
  • Autor

Koles ma 26 lat. Nie wiem o co biega (pewnie jakas choroba) ale szybko go nie wypier.dola bo w scenariuszu pewnie zapisane, ze jego tajemnica przyciaga widzow. Przynajmniej poprawili czolowke ale kur.wa ryklem gromko jak w nagrode typy najpierw oprowadzenie po kuchni amaro (reklama) a potem na jakims molo/miejskiej plazy gibali sie do weekendu i jej tanczacej dla niego (tez reklama). Tak slaby teatr przy product placement jest chyba jedynie u dowbor co domy odnawia. A ja znow ogladam to go.wno, po raz czwarty :| Na szczescie dzis 5y top cheff, moze sie odtruje.

Opublikowano
  • Autor

Czemu nudy? Bo sie nie wyzywaja i potrafia cos ugotowac? Amaro jest, tylko teraz jakos porozdzielali jury.

Opublikowano

Jak pokazali finalistów z poprzednich edycji, to tych starych pamiętam najbardziej. Pierwszy sezon chyba najlepszy, nowe, nie wiedziałem czego się spodziewać. A babkę co wygrała czwarta edycję nawet nie kojarzę, bo czwarta edycja już mnie nudzila. To wszystko już było:/

Opublikowano

mistrz przemówił :fsg:
Opublikowano

Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe

Opublikowano

Akurat w Polsce media mają to do siebie, że byle jaki obcokrajowiec robi furorę w TV. 

Był gdzieś tam kucharzem w knajpie przy autostradzie, przyjechał do Polszy, zakręcił się i już jest gwiazdą telewizji śniadaniowej czy obieraniu ziemniaków. Może trochę to przejaskrawiłem, ale mechanizm jest podobny 

Opublikowano

Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe

:rotfl:

Opublikowano

Wczoraj miałem trochę fazę i różne dziwne myśli, ale pierwszy raz słyszałem piszczenia przy wywiadach. Jakie piszczenia spytacie, ano te, przy wybieraniu poziomu "ognia" z kuchenki elektrycznej. Kur** tyle edycji oglądam i nigdy tego nie słyszałem, aż do wczoraj, co chwile pik, pik, pik. Aż strach pomyśleć, jak dziś będzie mi się oglądało Top Model :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Pewnie wbijesz aczika nirvana oglądając jakiegoś typa w slipkach

Opublikowano
  • Autor

Nie ogladam tvn i ichniego MC. Po polsatowskiej siece w HK juz tylko meliska i stare gierki na psx coby mile chwile dziecinstwa przywolac.

A obcokrajowcy zawsze sie beda sprzedawac. Cos jak z polkami, przyjedzie brudas, ktory u siebie banany sortowal to tej juz sie rodzic zachciewa. Pamietacie europa da sie lubic? Angol byl strazakiem u siebie a pl gwiazda. Choc przyznac trzeba ze dawalo sie to jeszcze ogladac i fajne ciekawostki opowiadali. Fin najlepszy.

Opublikowano

Najgorszy był Steffen Muller - w sumie dorabiał sobie także jako lektor książek do j. niemieckiego Der Die Das.

Opublikowano
  • Autor

Mnie najbardziej wku.rwiala ta polka urodzona we francji.

Opublikowano

Mejm, no nie gadaj, że przestałeś oglądać te kulinarne show. To z kim będę wymieniał opinie? :/

Hells Kitchen nie oglądaj, bo to kiła, ale Ugotowani, czy Top Chef/Master Chef ok. Lubię odpalać do obiadu/kolacji.

Właśnie obejrzałem kawałek do kolacji HK i ten karzeł obrzydzał mi jedzenie. Jeszcze pokazali jak typ tańczy z jakąś laską. Załamałem się.

Opublikowano
  • Autor

Karzel >>>> gesler.

Opublikowano

:fsg:

Opublikowano

Epic meal time, robią już od dłuższego czasu serię Handle it, gdzie robią dania dostępne dla wszystkich a nie 921389022139 kalorii i 2183721931823213 kg tłuszczu w hamburgerze. np.

Opublikowano

10410120_631060217039856_632085929664043
 a propo food emperora xd

Opublikowano
  • Autor

Mnie najbardziej wku.rwiala ta polka urodzona we francji.

No i zgadnijcie kto w tym tygodniu w kuchni lidla xD. I jeszcze to nazwisko ;/