Gość Orzeszek Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 food emperora akurat nic, ale pana Siemanko to robiłe kurczaki z kfc i wyszło bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 774 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Pan siemanko to strata czasu, podobnie jak nowy topchef z "z gwiazdami". Bojkotuję mocno, a to był dawniej jedyny program w telewizorze, który oglądałem. Zniszczyli dobrą formułę. Nawet Łapanowski to olał i jest teraz 3 jurorów + jakiś typ co prowadził chyba program disco polo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 143 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Siemanko to taka nieporada, że włosy bolą przez tyle lat naprawdę niewiele się nauczył a zgrywa gwiazdora. Laura Vitale, BBQ Pit Boys, Jaimie Oliver Food Tube, Food Emperor, Kwasior - z tych robię często. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 795 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja zaczynalem w sumie od siemanka. Dobry byl jak siedzial jeszcze w uk ale liczylem, ze bedzie sprzedawal wiecej tipow przy gotowaniu a nie tylko mieszal skladniki. Odkad wszedl w dil z producentem przypraw to jest tyko festiwal sypania wszystkiego do potraw. Olalelm typa, do zaorania. Chociaz przyznac musze, ze pierwszego TC zaczalem ogladac bedac ciekawym jak sobie siemanko poradzi. Takze ta marketingowa sztuczka dobrze polsatowi wyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Pierwszy filmik mr. siemanko, jaki obejrzałem, to było robienie energy drinków. Jeszcze na wykopie się prosił o wykopy. Dzisiaj już nie musi, ma chyba dwie restauracje w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 774 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 No proszę, wystarczy staż na zmywaku w UK i kanał na YT, żeby zaprosili cię do programu kulinarnego w TV, w którym wszyscy się z ciebie śmieją, a zanim się obejrzysz masz już dwie restauracje. Chyba muszę przemyśleć swoją ścieżkę kariery. Siemanko nie potrafi nawet sałatki z gotowych produktów dobrze zrobić. Chyba, że udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 833 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Siemanko nie jest zły ale wkurza mnie to jego gwiazdorzenie, jak podkreśla że np. rzygał po jakiejś mrożonej pizzy, albo w teście hotdogów ze stacji benzynowych dosłownie wypluł hotdoga bo bułka była lekko przypalona xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 795 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 W TC byla konkurencja sztafeta. Pierwsza osoba obmyslala danie i miala jakos przekazac wskazowki nastepnym tak zeby kazdy po sobie wpadal na kuchnie, ogarnial i kontynuowal. Siemanko wje.bal sie jako chyba 3 albo 4 w kolejnosci i... zaczal obierac ogorka i robic z niego salatke xD. Odpadl jako 6y z programu, a poziom pierwszego TC byl bardzo niski. W drugim czy trzecim wylecialby chyba nawet przed baba od lepienia pierogow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 682 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Mi się top chef nie podobał. Dania fajne. Ale ile kur.wa razy można robić te pyerdolone przegrzebki i w top chef i masterchef promują je ciągle. Albo comber jagnięcy. Odrzuciło mnie też lokowanie produktu jak sie tylko da i rzucanie wulgaryzmami na pokaz, ogólnie sztuczny ten program. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Program na licencji wg scenariuszu zagranicznego, to i są przegrzebki i muszle świętego jakuba, czy inne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 sztuczne faki w tym programie < dialogi w Dlaczego Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 557 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Mi się top chef nie podobał. Dania fajne. Ale ile kur.wa razy można robić te pyerdolone przegrzebki i w top chef i masterchef promują je ciągle. Albo comber jagnięcy. Odrzuciło mnie też lokowanie produktu jak sie tylko da i rzucanie wulgaryzmami na pokaz, ogólnie sztuczny ten program. Cala polska tv jest sztuczna. Dobrze ze ten wynalazek odchodzi do lamusa a netflix rozszerzy swoja oferte w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 ta woda ze strumyka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Właśnie oglądam Bake off z tvp2. Co mnie wkurza: - nazwa zagraniczna, pewnie na licencji, ale za to non stop jest zoom na cukier z napisem "polski cukier". To taki patriotyczny ten program, a zwie sie po angielsku? - jest tu ta jutuberka, co chyba uczy polskiego - dali ją w jury, czy aż tak sie zna na wypiekach? - maklowicz jest tu lektorem i czyta wszystko na odpier.dol sie - i chyba gej jest w odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 795 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ale sie polaczki wku.rwia xDDDDDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 143 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Czy ktoś zna zasady realizacji programów typu MasterChef? Z nudów obejrzałem dwa ostatnie odcinki i to wygląda jak jedna wielka ustawka. Wrzucili kilku młodych ludzi żeby zyskać popularność wśród gimbazy, uczestnicy gotują wymyślne potrawy a jednocześnie nie potrafią zrobić podstaw (risotto nie umieć zrobić? biszkoptu?), a jury wszystko uznaje za za(pipi).iste albo co najmniej dobre. Ech, żenua. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 795 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 MC to ch.ujowizna z tego wzgledu bo biora wlasnie amatorow. W Top Chef masz profesjonalistow. Chociaz przez dwa pierwsze sezony byli tacy co potrafili dan nie wydac albo robili jakies go.wna niejadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ale sie polaczki wku.rwia xDDDDDD Akcja 3:04:) Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 557 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ale sie polaczki wku.rwia xDDDDDD ten materiał nadaje się na reportaż do TVP1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 A co to?Z telewizji do jutuba? Gość nagrywa od pięciu miesięcy.Zobaczył jaką furorę robi Szwed i sam założył kanał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 795 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ooo, zaje.biscie. Z czasow lidla wolalem jego porady i przepisy od Okrasy. A od momentu jak odszedl i zastapiono cala formule jakimis randomami z du.py i Welmanowa obejrzalem moze ze 3 odcinki bo wiecej nie dalo rady. Dzieki za info grzybol. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 021 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 khroimy mongo nie cierpie pascala Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 795 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ogladaj bez dzwieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 143 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ja też chciałem się podzielić, że nie trawię Pascala odkąd na jakimś raucie po paru głębszych zaczął nawijać normalną polszczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 A to nie był czasem ten Chińczyk/Koreańczyk Bilgun? Bo słyszałem, że on udaje akcent. Zaraz się okaże, żeMakłowicz, to ten Szwed, co zrobił kurczaka z butelką w du.pie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.