Opublikowano 2 lutego 20187 l Almazan Kitchen robią smażonego jednorożca. A przy okazji świętują 1 milion fanów i pokazują mordy
Opublikowano 2 lutego 20187 l Na pewno to jest nosorożec? Tutaj jakby co, stek z misia: I co to za owoc kroją w trzeciej minucie mojego filmiku? Edytowane 2 lutego 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 lutego 20187 l 20 minut temu, grzybiarz napisał: I co to za owoc kroją w trzeciej minucie mojego filmiku? Ponoć żółtnica pomarańczowa aka gorzka pomarańcza Nie wiedziałem, że to w ogóle jest jadalne. Edytowane 2 lutego 20187 l przez Frantik
Opublikowano 7 lutego 20187 l kurde, Kinga taka nieśmiała i wystraszona się wydaje dziwny miks, okrasa lepiej by wyszedł, albo ta blondyna co była na tvnie w jakimś programie. Edytowane 7 lutego 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 24 lutego 20187 l Nagram cięcie czekolady i wrzucę na jutuba - > 3 miliony wyświetleń: to jakiś japoński jutuber, niektóre filmiki wyglądają bardzo apetycznie, nawet takie zwykłe cięcie czekolady.
Opublikowano 24 lutego 20187 l Zrobione w konwencji tzw. wideo ASMR. Oglądanie tego typu filmików ma wywołać uczucie odprężenia i relaksu. Almazan Kitchen też się chyba pod to łapie, choć nie nagrywa w tak sterylnych warunkach. Zresztą najwięcej kanałów tego typu koncentruje się na kulinariach, ale jest też na przykład ziomek robiący unboxingi kolekcjonerek gier w podobnej manierze: https://www.youtube.com/user/TheRelaxingEnd Edytowane 24 lutego 20187 l przez Frantik
Opublikowano 24 lutego 20187 l Kurła, nie wiedziałem że coś takiego istnieje https://pl.wikipedia.org/wiki/ASMR
Opublikowano 3 marca 20187 l Almazan ostatni filmik zatytułował ASMR, czytał pewnie posty wyżej Edytowane 8 kwietnia 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 10 maja 20186 l tego gościa się dobrze ogląda. Czasem robi baaaardzo świeżą rybę, którą zabija w trakcie filmu 10:26 akcja z miniatury 19:12 złoto na żarciu
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Najnowsze odkrycie: Trochę chińska wersja AlmazanKitchen. Wprawdzie (pipi)a z tego rozumiem, ale jest klimatycznie i pani kucharka też niczego sobie Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 25 października 20204 l A jak komuś się nie chce robić, to polecam sieciówkę - Express Pizza. Jest w kilku polskich miastach, m.in. Wrocławiu, czy Katowicach.