Opublikowano 18 maja 20159 l Autor Dobra dopa wygrala trzecia edycje hell's kiczyn. Ale sam program to taki teatr, ze az nie dalo sie ogladac i musialem sie zmuszac. A sekwencja otwierajaca to w ogole taka zenada, ze szkoda slow. Niestety bedzie kolejna odslona ;/
Opublikowano 18 maja 20159 l Ja ostatnio przez przypadek trafiłem na to, pierwszy raz. Myślałem, że ci kucharze to aktorzy, coś jak Trudne Sprawy.
Opublikowano 18 maja 20159 l Autor No slabe to bylo wszystko w ch.uj. Pomijam scenki jak rozmawiali, ze cos by sobie zjedli a potem kamera trzaskala zblizenia na piekarnik mastercooka czy innego dziada, bo to juz w ogole byl plastik. Dobrze szpece od marketingu ich podobierali, samych mlodych, nastarszy 28lat Takze nie dziwne, ze sie wciaz klocili (laska ze slunska napier.dalajaca gwara xD). Niektorych mi bylo az zal, ze ich rola od poczatku jest skrojona na statystow. Jedynie czego w tej edycji pozazdroscilem to nagrody jaka byla mozliwosc pojezdzenia z Czerkawskim na lodzie.
Opublikowano 8 września 20159 l Mejm widziałeś tego karła w Hells Kitchen? To był jakiś karzeł, czy chory typ, czy dzieciak? Bo przełączałem i natrafiłem, obejrzałem parę minut i wyłączyłem.
Opublikowano 9 września 20159 l Autor Koles ma 26 lat. Nie wiem o co biega (pewnie jakas choroba) ale szybko go nie wypier.dola bo w scenariuszu pewnie zapisane, ze jego tajemnica przyciaga widzow. Przynajmniej poprawili czolowke ale kur.wa ryklem gromko jak w nagrode typy najpierw oprowadzenie po kuchni amaro (reklama) a potem na jakims molo/miejskiej plazy gibali sie do weekendu i jej tanczacej dla niego (tez reklama). Tak slaby teatr przy product placement jest chyba jedynie u dowbor co domy odnawia. A ja znow ogladam to go.wno, po raz czwarty :| Na szczescie dzis 5y top cheff, moze sie odtruje.
Opublikowano 12 września 20159 l Autor Czemu nudy? Bo sie nie wyzywaja i potrafia cos ugotowac? Amaro jest, tylko teraz jakos porozdzielali jury.
Opublikowano 12 września 20159 l Jak pokazali finalistów z poprzednich edycji, to tych starych pamiętam najbardziej. Pierwszy sezon chyba najlepszy, nowe, nie wiedziałem czego się spodziewać. A babkę co wygrała czwarta edycję nawet nie kojarzę, bo czwarta edycja już mnie nudzila. To wszystko już było:/
Opublikowano 13 września 20159 l Rozyebał tym sprawdzaniem miękkości ciasta. ech, te literówki Edytowane 13 września 20159 l przez Metoda
Opublikowano 21 września 20159 l Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe
Opublikowano 21 września 20159 l Akurat w Polsce media mają to do siebie, że byle jaki obcokrajowiec robi furorę w TV. Był gdzieś tam kucharzem w knajpie przy autostradzie, przyjechał do Polszy, zakręcił się i już jest gwiazdą telewizji śniadaniowej czy obieraniu ziemniaków. Może trochę to przejaskrawiłem, ale mechanizm jest podobny
Opublikowano 21 września 20159 l Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe
Opublikowano 21 września 20159 l Wczoraj miałem trochę fazę i różne dziwne myśli, ale pierwszy raz słyszałem piszczenia przy wywiadach. Jakie piszczenia spytacie, ano te, przy wybieraniu poziomu "ognia" z kuchenki elektrycznej. Kur** tyle edycji oglądam i nigdy tego nie słyszałem, aż do wczoraj, co chwile pik, pik, pik. Aż strach pomyśleć, jak dziś będzie mi się oglądało Top Model Edytowane 21 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 22 września 20159 l Autor Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe Nie ogladam tvn i ichniego MC. Po polsatowskiej siece w HK juz tylko meliska i stare gierki na psx coby mile chwile dziecinstwa przywolac. A obcokrajowcy zawsze sie beda sprzedawac. Cos jak z polkami, przyjedzie brudas, ktory u siebie banany sortowal to tej juz sie rodzic zachciewa. Pamietacie europa da sie lubic? Angol byl strazakiem u siebie a pl gwiazda. Choc przyznac trzeba ze dawalo sie to jeszcze ogladac i fajne ciekawostki opowiadali. Fin najlepszy.
Opublikowano 22 września 20159 l Najgorszy był Steffen Muller - w sumie dorabiał sobie także jako lektor książek do j. niemieckiego Der Die Das. Edytowane 22 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 22 września 20159 l Mejm, no nie gadaj, że przestałeś oglądać te kulinarne show. To z kim będę wymieniał opinie? Hells Kitchen nie oglądaj, bo to kiła, ale Ugotowani, czy Top Chef/Master Chef ok. Lubię odpalać do obiadu/kolacji. Właśnie obejrzałem kawałek do kolacji HK i ten karzeł obrzydzał mi jedzenie. Jeszcze pokazali jak typ tańczy z jakąś laską. Załamałem się. Edytowane 22 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 października 20159 l Epic meal time, robią już od dłuższego czasu serię Handle it, gdzie robią dania dostępne dla wszystkich a nie 921389022139 kalorii i 2183721931823213 kg tłuszczu w hamburgerze. np.
Opublikowano 5 października 20159 l Autor Mnie najbardziej wku.rwiala ta polka urodzona we francji. No i zgadnijcie kto w tym tygodniu w kuchni lidla xD. I jeszcze to nazwisko ;/