Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 18 minut temu, Colin napisał(a):pamiętajcie że to nadal zespół kliencki i lepiej żeby nie poszły jakieś team orders że to fabryka ma być z przodu :/Na szczęście jest to Porsche pomiędzy nimi, więc nie mogą za bardzo kombinować, bo jeszcze się okaże, że mając trzy auta na czele przegrają wyścig.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor Teraz, Luqat napisał(a):Na szczęście jest to Porsche pomiędzy nimi, więc nie mogą za bardzo kombinować, bo jeszcze się okaże, że mając trzy auta na czele przegrają wyścig.tymczasem Ferrari: potrzymaj mi espresso. ja wiem że AFC to nie patałachy z F1 ale to nadal makaroniarze.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, Patricko napisał(a): 25 minut temu, Colin napisał(a):Najgorszy jest ten Mielczarek, chłopa nie da się słuchać, nie ogarnia co się dzieje, replay na ekranie, a on myśli że na żywo. Ostatnio zjazd po tankowanie, a ten zdziwiony dlaczego... No mieszana ta ekipa. Chyba najlepiej mi się słuchało tego kierowcy i tej Natalii.Już mówiłem rok temu, że Gac i Mielczarek od dawna nie ogarniają i się jąkają i powinni sobie pójść, póki jeszcze się całkowicie nie ośmieszają, ale na to chyba już za późno.Mieli swój czas, ale pora się pożegnać. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Luqat
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. dlatego ja oglądam transmisje po angielsku, młody Brunble nie jest tak wkurzający za mikrofonem jak jego tata. Pit stop, był dobry teraz tylko dowieźć to do końca po glorię!
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Teraz, Kaczi napisał(a):dlatego ja oglądam transmisje po angielsku, młody Brunble nie jest tak wkurzający za mikrofonem jak jego tata. Pit stop, był dobry teraz tylko dowieźć to do końca po glorię!Masz streamka czy wykupiłeś? Jak tak to gdzie?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Just now, maciucha said:Masz streamka czy wykupiłeś? Jak tak to gdzie?https://strimsy.top/f1/WEC.php?source=10kanał uhd 1No i Piekrze spadli przez karę za przekroczenie prędkości w pitstop Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Kaczi
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ale emocje! Pół godziny dajesz Robercik! Szkoda tylko piekarzy. Bo tam jakaś kara wskoczyła i chyba pozamiatane.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. piękny dzień dla polskiego motorsportu. Robert też ciśnie ładnie. Oby tylko dowieźli to tak jak jest
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Panis albo ma jakąś awarię albo zajechane opony albo mało paliwa i oszczędzają. W każdym razie, nie ma co narzekać.Jezusie jakie emocje. Niech chłop w końcu dostanie to, na co zasłużył. Dosyć już pecha w Le Mans... Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Luqat
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Robert nie zawsze wygrywa, ale jak wygrywa to w weekend GP Kanady
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ten Kubica to jakaś maszyna, 10h w aucie. W F1 mu się nie udało, to chociaż w tym Lemans niech zdobędzie nagrodę ze te wszystkiego jego lata.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Robert dzisiejszym tempem nie dał wyboru Ferrari. Jak dowiezie to szacun dla wszystkich Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Szymek