Skocz do zawartości

DTM, WTCR, WEC, ERC i inne vroom vroom

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Colin napisał(a):

pamiętajcie że to nadal zespół kliencki i lepiej żeby nie poszły jakieś team orders że to fabryka ma być z przodu :/

Na szczęście jest to Porsche pomiędzy nimi, więc nie mogą za bardzo kombinować, bo jeszcze się okaże, że mając trzy auta na czele przegrają wyścig.

• Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 39,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niedawno wróciliśmy z wyścigu. Polecam, piękny tor, mnóstwo punktów obserwacyjnych, ewidentnie pod kibiców zrobiony. Fajna organizacja, dźwiękowo super (Cadillac i Aston Martin <3). Za 100 euro mie

• Toyota pokazała nowego hypercara napędzanego ciekłym wodorem. Wygląda kozak...

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Luqat napisał(a):

Na szczęście jest to Porsche pomiędzy nimi, więc nie mogą za bardzo kombinować, bo jeszcze się okaże, że mając trzy auta na czele przegrają wyścig.

tymczasem Ferrari: potrzymaj mi espresso.

ja wiem że AFC to nie patałachy z F1 ale to nadal makaroniarze.

Opublikowano
5 minut temu, Patricko napisał(a):

25 minut temu, Colin napisał(a):

Najgorszy jest ten Mielczarek, chłopa nie da się słuchać, nie ogarnia co się dzieje, replay na ekranie, a on myśli że na żywo. Ostatnio zjazd po tankowanie, a ten zdziwiony dlaczego... No mieszana ta ekipa. Chyba najlepiej mi się słuchało tego kierowcy i tej Natalii.

Już mówiłem rok temu, że Gac i Mielczarek od dawna nie ogarniają i się jąkają i powinni sobie pójść, póki jeszcze się całkowicie nie ośmieszają, ale na to chyba już za późno.

Mieli swój czas, ale pora się pożegnać.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

dlatego ja oglądam transmisje po angielsku, młody Brunble nie jest tak wkurzający za mikrofonem jak jego tata.

Pit stop, był dobry teraz tylko dowieźć to do końca po glorię!

Opublikowano
Teraz, Kaczi napisał(a):

dlatego ja oglądam transmisje po angielsku, młody Brunble nie jest tak wkurzający za mikrofonem jak jego tata.

Pit stop, był dobry teraz tylko dowieźć to do końca po glorię!

Masz streamka czy wykupiłeś? Jak tak to gdzie?

Opublikowano

Ale emocje! Pół godziny obama dajesz Robercik!

Szkoda tylko piekarzy. Bo tam jakaś kara wskoczyła i chyba pozamiatane.

Opublikowano

piękny dzień dla polskiego motorsportu. Robert też ciśnie ładnie. Oby tylko dowieźli to tak jak jest

Opublikowano
  • Autor

jeszcze kwadrans z kawałeczkiem

image.png

Opublikowano

Panis albo ma jakąś awarię albo zajechane opony albo mało paliwa i oszczędzają. W każdym razie, nie ma co narzekać.

Jezusie jakie emocje. Niech chłop w końcu dostanie to, na co zasłużył. Dosyć już pecha w Le Mans...

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Robert nie zawsze wygrywa, ale jak wygrywa to w weekend GP Kanady obama

Opublikowano

Ten Kubica to jakaś maszyna, 10h w aucie. W F1 mu się nie udało, to chociaż w tym Lemans niech zdobędzie nagrodę ze te wszystkiego jego lata.

Opublikowano

Robert dzisiejszym tempem nie dał wyboru Ferrari. Jak dowiezie to szacun dla wszystkich

Edytowane przez Szymek