April 30, 201412 yr Orientuję się ktoś może co ciekawego tym razem zapoda nam Microsoft w maju w usłudze GAME WITH GOLD na maj ;D ?
April 30, 201412 yr Dust: An Elysian Tail i Saints Row: The Third będzie w Maju http://majornelson.com/2014/04/30/xbox-live-gold-members-get-dust-an-elysian-tail-and-saints-row-the-third-free-in-may/
April 30, 201412 yr Znowa oba tytuły które na dodatek scalakowałem, za co ja płace!!!1 Know that feel bro od pół roku chyba wszystkie tytuły God miałem a arcade ograne na PC, ale trzymają poziom przynajmniej.
April 30, 201412 yr Ja nie wywalam kasy na premiery bo taki jest hype i nie płaczę, że dałem 200zł a teraz to jest za darmo nic nie miałem z tego co dają w tym roku.
April 30, 201412 yr No mnie tez nie porąbało by brać Saint's Row 3 czy Dead Island na premiere, ale parę miechów po premierze te gry chodzą za ~60zł nówki na zavvi to żal nie kupić czasem i potem puscić w obieg i kupić coś nowego, ale oczywiście nie mam zamiaru narzekać na gwg bo za 10zł (za tyle ostatnio kupilem 1 miech golda) mam 3 gierki i sobie brakujące acziki zrobię czy coś ;d
May 2, 201412 yr No, tak narzekaliście na to Games with Gold, a jednak można coś skorzystać (w dodatku te gry są na stałe, jw. za 10 zł kilka dobrych gier)
May 2, 201412 yr Author na szczęście ani Dust: An Elysian Tail i Saints Row: The Third nie tykałem ... wiec jestem zadowolony