Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale bym obejrzał. ;//////////

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 887,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nowy zwiastun GOTY 2015

Stary trailer, dodali chyba tylko inną muzykę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma co się śmiać, bo wygląda na to, że dzisiejsi uber gracze, to odwykłe od harkoru pipki.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Skórka dla naszych "posłańców" dorzucana do pre-ordera:

MESS1.jpgMESS2.jpg

Opublikowano

Gra wszędzie wychodzi 6 lutego czy tylko w JP?

Opublikowano
  • Autor

Kolekcjonerka, tylko do EU:

4PpwroS.jpg

includes:
game
steelbook
artbook
digital soundtrack
gothic notebook
pram trinket
quill & ink set
housed in a tin case

;ooooo

Opublikowano

To nic. Dla mnie FROM to Bogowie od czasu 2003 roku i Otogi. Robia gry idealne dla mnie. Mam 3 wersje DS, dwie wersje DkS i jedna DkS2, a Bloodborne wezme Nightmare Edition :)

Opublikowano

Samo pudło wygląda genialnie, przynajmniej na tej małej fotce. Można by nawet postawić na półce. Tylko ten wózek jakiś bzdurny, mogli dać figurkę któregoś bossa.

Opublikowano

nie ma co się śmiać, bo wygląda na to, że dzisiejsi uber gracze, to odwykłe od harkoru pipki.

Soulsy to nie jest raczej tytuł który się ogarnia z marszu. nadal pamietam jak kilka razy ubił mnie pierwszy boss w Dark Souls, zanim ogarnalem uniki i jego ataki.

Opublikowano

Mozna ogarniac nie ginac. Albo bardzo zadko. W DkS nie ginalem wcale. Po DS byla to dla mnie proscizna. Gozej z DkS2 na poczatku bez patcha ''easy mode'' gdzie byly ciezkie momenty. :)

Opublikowano

Mozna ogarniac nie ginac. Albo bardzo zadko. W DkS nie ginalem wcale. Po DS byla to dla mnie proscizna. Gozej z DkS2 na poczatku bez patcha ''easy mode'' gdzie byly ciezkie momenty. :)

Co? Kiedy wyszedł ten patch, bo nie wiem czy grałem na "easy mode" czy nie.

Opublikowano

Zaraz przed wersja na PC, dokladniej mowiac wersja PC miala juz ten patch wgrany, wiec Ci gracze nie poznali pierwotnego DkS2. Mimo tego i tak w mojej opinii DkS2 jest trudniejsze niz DkS.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

@mate5 - był jeden patch który redukował hp niektórych bossów (najistotniejszy był chyba Lost Sinner).

Z kolei praktycznie każdy kolejny patch redukował moc czarów (zwłaszcza hexów) i niektórych broni czy ekwipunku, więc można mówić, że vanilla DkS2 było easy mode, bo można było każdego braindeadowo wyszczelać z czarnych kuleczek :dog:

Edytowane przez Qjon

Opublikowano

Zmiana nazwy=nowe ip? 

Ekran(paski zdrowia itp) wygląda tak samo jak w DkS. To jest Dark Souls 3. LOL 

Opublikowano

Zmiana nazwy=nowe ip? 

Ekran(paski zdrowia itp) wygląda tak samo jak w DkS. To jest Dark Souls 3. LOL 

Zmiana kamery i wyspy na miasto = nowe ip?

To jest King's  Field XVI. LOL

Opublikowano

luck1985 prosze cie... Dark Souls 3 wyjdzie i bedzie klimatem przypominal poprzednie czesci. Bloodborne ma calkiem inny klimat. To spora roznica.

Opublikowano

Dzizas, jaki shitsztorm. 

Nic nie napisałem o grze, tylko, że wygląda jak DkS...