Opublikowano 27 grudnia 20168 l Jeśli NG+ to lvl 160 będzie ok na DLC, nie powinien być za wysoki. Nie musisz też wydawać wszystkiego na lvlowanie, tak naprawdę to moja rada jest, żeby nie bić ponad lvl 120 w NG, nakupić wszystko czego się da dopóki itemy są tanie i dopiero potem iść w NG+. Od kolejnych cykli itemy w sklepie są droższe, co prawda leci więcej tętnień, ale też o wiele więcej trzeba wydawać na kolejne poziomy.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Jest i platyna co jak co ale dla mnie te kielichy to taka troche zapchajdziura. Mogli poprostu bossów z nich wrzucić jeszcze do głównego wątku bo samo bieganie po nich było nudnawe w porównaniu z eksplorowanie lokacji fabularnych, ale co tu duzo gadać giera mną poprpstu pozamiatała w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Tez mecze teraz te lochy. Slabe one sa, powtarzajace sie lokacje, bossowie kompletnie nie pasuja do tej genialnej gry.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Przecież te lochy, to identyczne lokacje i bossowie. Nie wiem czemu zdecydowali sie na taką zapchajdziurę.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l te późniejsze mają jeszcze 2 odmiany, z bardzo fajnym dizajnem, ale fakt faktem jest ich za dużo tego samego typu unikalni bossowie takze się tam pojawiają
Opublikowano 28 grudnia 20168 l No oby w ewentualnej dwójce darowali je sobie na rzecz bardziej różnorodnych lokacji.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Nie ma to jak na NG+ wbić po kielichach, przed samym końcem gry do córeczki kosmosu i na kilka hitów ja sciągnąć ;p ah lubię takie uczucie, gdy kiedyś tam dostawało sie takie baty nawet z npc a teraz to mialo sie wrażenie ze boss by uciekł przede mną gdyby tylko miał gdzie Tak wg to te dlc obecnie w promocji na ps store bedxie działać z moim sejwem? Edytowane 29 grudnia 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Chodzi o to tworzenie nowej postaci a pozniej wczytanie gry tak? Wg jest szansa ze dostanę jeszcze jakis motyw za platyne bo cos tam obiło mi sie o uszy ze kiedyś wysyłali
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Chodzi o to tworzenie nowej postaci a pozniej wczytanie gry tak? Wg jest szansa ze dostanę jeszcze jakis motyw za platyne bo cos tam obiło mi sie o uszy ze kiedyś wysyłaliJa platyne zdobyłem kilka miesięcy temu i dostałem. Poczekaj, to też pewnie przyślą kod.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Tak wg to te dlc obecnie w promocji na ps store bedxie działać z moim sejwem? Ja nie miałem żadnych problemów pewien "przedmiot" pojawił się w śnie po wczytaniu gry.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Ok dzięki za odpowiedz. Kurczę zastanawiam sie nad tym dodatkiem cały czas:p jakos tak zawsze waliłem system i jak kupowałem pełna wersje gry to w żadne dodatki pozniej nie inwestowałem, poza wiedzminem ale tam dodatki kazdy wie jakie byly i dodatkowo można było osobno kupić powiedzmy ze w wersji fizycznie z kartami choc wiadomo ze był tam tylko kod. Poprpstu chciałbym zeby twórcy czasem posiedzieli dłużej nad gra i wypuścili taka zawartość jaka tam maja w głowie a tak mam wrażenie ze ktoś tu mnie wali na hajs. Jeszcze ta dystrybucja cyfrowa... wrrr. Jest niby wersja goty ale podstawkę kupiłem juz za 6 dyszek a goty to z ceny nie schodzi od daaawna. Obejrzałem troche recenzji old hunters i to w zasadzie wiecej Bloodborne, 3 nowe lokacje i 5 bossów wiec nie wiem czy pakować kasę zeby przedłużyć sobie grę czy odłożyć i zainwestować w ds3. Dodam ze takie dylematy m.in dlatego ze z kasa ostatnio krucho ;p
Opublikowano 29 grudnia 20168 l IMO jest warte pełnej ceny, a teraz na promce jak kosztuje 30kilka złotych i gra Ci się podoba to nie wiem czemu masz takie dylematy.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Dobra zakupione Dodatek sie nawet nie sciągał? Bo zapłaciłem i w zasadzie był odrazu zainstalowany wiec pewnie wszystko było w ostatnim patchu a zakup tylko odblokował te lokacje Edytowane 29 grudnia 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Wczoraj po pijaku doszedłem do Ludwiga i powiedzmy ze moja walka z nim nie była za bardzo efektywna po czym zgrałem sobie sejwa na pena bo grałem u kumpla i pozniej odpalam grę i okazuje sie se zgrałem sejwa z pena na konsole i praktycznie dodatek od nowa musiałem lecieć wkurzdenerwowany w jakieś 30 min doszedłem do tego samego momentu ale na Ludwiga juz sił zabrakło tym bardziej ze bylo juz przed 4 rano... dzis prawilnie na kacyku lecę to lamusa i padł odrazu ten miecz od niego bedzie lepszy od świetego miecza Ludwiga w którym mam 633 dmg? Dopakowalem go narazie do 8+ bo zabrakło kamyków ale zastanawiam sie czy pozniej warto ładować w niego krwawa skale A i czy pominąłem jakiegoś bossa opcjonalnego bo widze w trofeach ze przed ludwigiem jest jedno ukryte trofeum? Edytowane 30 grudnia 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Znalazłem jego czaszkę wiec pewnie dopiero przede mną Musisz się cofnąć do miejsca, które jest podobne do tego z walki z Amelią z podstawki.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Ten opcjonalny bydlak jest chyba dla mnie gorszy niz ludwig. Co prawda przy ok 3 próbie zostało mu naprawdę nie wiele życia ale pozniej to chyba za bardzo straciłem cierpliwość i szybko padalem. Jutro trzeba podejść jak człowiek sie prześpi
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Ludwig był dość zaporowy, ale ostatni boss był chyba najbardziej wkurzający
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Wczoraj po pijaku doszedłem do Ludwiga i powiedzmy ze moja walka z nim nie była za bardzo efektywna po czym zgrałem sobie sejwa na pena bo grałem u kumpla i pozniej odpalam grę i okazuje sie se zgrałem sejwa z pena na konsole i praktycznie dodatek od nowa musiałem lecieć wkurzdenerwowany w jakieś 30 min doszedłem do tego samego momentu ale na Ludwiga juz sił zabrakło tym bardziej ze bylo juz przed 4 rano... dzis prawilnie na kacyku lecę to lamusa i padł odrazu ten miecz od niego bedzie lepszy od świetego miecza Ludwiga w którym mam 633 dmg? Dopakowalem go narazie do 8+ bo zabrakło kamyków ale zastanawiam sie czy pozniej warto ładować w niego krwawa skale A i czy pominąłem jakiegoś bossa opcjonalnego bo widze w trofeach ze przed ludwigiem jest jedno ukryte trofeum? Ten miecz ludwiga jest chyba pod arcane więc jeśli nie masz takiego buildu to nie ma sensu.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Ludwig był dość zaporowy, ale ostatni boss był chyba najbardziej wkurzający laurency to najcięższy gnój, jeżeli grasz melee buildem przez tryskającą lawę, na szczęście jest lead elixir
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Narazie zostawiłem go na pozniej. Dzis miałem z 4 podejścia i szlak mnie trafia. Najlepsze jest to ze najbliżej pokonania go byłem przy pierwszej walce. Niedawno dotarłem do drugiego głównego bossa i znow pierwsze podejście i kolo był juz na hita ale mnie capnal i pozniej juz tylko coraz gorzej ale w koncu sie dało. No a za nim 3 boss padł za pierwszym razem. Przynajmniej tu było mniej nerwów. Edytowane 2 stycznia 20178 l przez kacprzak1991