Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś jeszcze gra w sezony? chyba znowu coś "naprawili" bo cały czas jest komunikat o problemie aktualizacji składów spróbuj pózniej czyli "se" pograłem już trzeci dzień.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 177,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano

usuń pliki od składów online, mnie to pomaga w takich sytuacjach, a tak to nie wiem co się dzieje, właśnie pobiera mi jakąś łatkę do fify, a online nie gram już, bo ps+ mi się skończył, a dla paru meczy w miesiącu 20 zł to trochę bezsensu wydatek, patrząc na te paści które do plusa dają

Opublikowano

Szukam osob do odblokowania trofeow. Do rozegrania sezon wspolpracy i sezon meczy towarzyskich online itp.

Ktos chetny do wspolnej zabawy? PRIV Pzdr

Edytowane przez patoenel

Opublikowano

Szukam osob do odblokowania trofeow. Do rozegrania sezon wspolpracy i sezon meczy towarzyskich online itp.

Jeśli jesteś chętny to z miłą chęcia zrobię to z tobą.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem grać kampanię FC Bayern Monachium i mam do was pytanie. Jakich zawodników najlepiej kupić i uzupełnić nimi pierwszy skład?

Opublikowano

Jest tam wogule cos do uzupelniania? polecam znalesc se słabsze zespoły do takiej gry, i kupowanie młodych piłkarzy na przyszłość 

Opublikowano

Witam.

W środę nareszcie jadę po PS4 i stoję przed dylematem, którą kopaninę kupić - Fifę, czy może po latach powrócić do PES i mam w związku z tym jedno pytanie.

Czy w nowej Fifie w trybie kariery jak chcę kupić jakiegoś gracza, to go sobie zwyczajnie wyszukuję i proponuję kasę jak to miało do Fify 13, czy chcąc ściągnąć np. Messiego czy Ronaldo muszę najpierw zatrudniać i wysyłać jakichś skautów jak w Fifa 14?

Opublikowano

Zawsze możesz zaproponować kase, skautow sie wysyla po to zeby wiedziec w jakiej formie są pilkarze i miec pelne dane statystyczne

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz. Ale czekalem na wiadomosc prywatna. Dopiero teraz przeczytalem tego posta  :Coolface: 

Ponawiam. Trofea FIFA15. Ktos chetny?

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz. Ale czekalem na wiadomosc prywatna. Dopiero teraz przeczytalem tego posta  :Coolface: 

Ja mogę nawet dzisiaj. Po godzinie 18:30. Jak możesz podaj listę trofeów jakie ogramy żebym się na nie przygotował.

Opublikowano

Ja mogę nawet dzisiaj. Po godzinie 18:30. Jak możesz podaj listę trofeów jakie ogramy żebym się na nie przygotował.

Ok. Wporzadku. Wysle ci zapro i mozemy to ogarnac. Za moment podam liste trofeow.

Opublikowano

Moze juz jakies trofeum masz zdobyte - to mozemy je ominac.

- Wciaz kumple? (Wygraj sezon meczow towarzyskich FUT)

- W duecie (Rozpocznij "Sezon wspolpracy"ze znajomym)

- Moze zagramy meczyk? (Rozegraj mecz towarzyski w trybie "Sezony wirtualnych klubow")

- Kumple do samego konca (Ukoncz "Sezon meczow towarzyskich online")

- Klubbing (Wygraj swoj pierwszy mecz ligowy w trybie "Sezony wirtualnych klubow")

I jak wszystko bedzie ok. To mozemy pomeczyc:

- Walka do konca (Zdobacz bramke, lezac na ziemi)

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten trofik "walka do końca" to są fajne tutoriale na youtubie jak to wykonać w meczu towarzyskim w komputerem.

Opublikowano

Walka do końca. Kolega z tym walczył pół roku.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja sie meczylem z godzinke i odpuscilem. Nie dalem rady nawet przy pomocy przeroznych poradnikow itp. hehe

Coz trzeba za jakis czas przysiasc jeszcze raz  :dafuq:

Opublikowano

Gra ktoś na piecu? Z chęcią popykałbym casualowo kilka meczy lub sezony 2v2. Origin: podwojnejot 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fifa 15 w EA Access

screenshot2015-05-08as1soy.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

co oznacza skrót CK w statystykach?

Opublikowano

Łuku, chyba Czyste Konta, ale nie jestem pewien na 100%

Edytowane przez Krolik85

Opublikowano

możliwe, że też na to nie wpadłem, dzięki :)

ps. nawet w statsach jest osobna rubryczka z tym i to się pokrywa, więc masz rację :thanks:

Opublikowano

Ktoś ma ochotę porobić acziki? 

Widziałem bodajże za season z friendem, no i jakieś inne jak komuś brakuje, bo ja nie mam praktycznie nic. 

Mimo, że ta gra to patologia to może z kimś da chociaż troszkę radości. ;)

Jakby co to GT pod avatarem i napisać w wiadomości, że z forum. :)

Opublikowano

Jak to jest z tymi ofertami pracy. Gram drużyną ACCRINGTON, zdobyłem wszelkie możliwe trofea do tej pory (to będzie chyba 5, czy 6 sezon), poza J.Paint trophy, cokolwiek to jest... Każda drużyna odrzuca oferty.

Edytowane przez Łuku

Opublikowano

Mam pytanie, pewnie proste ale nie dla mnie :) czy da się podczas meczu zmienić formację np. z 422 na 433? Gram karierę i przygotowałem sobie parę mi paujących ustawień ale mogę je tylko zmieniać przed samym meczem a w trakcie jak chcę to muszę wejść w menu i wtedy ustawiać wszystko od nowa :( chyba jest jakiś sposób żeby własne ustawienia zastosować podczas meczu?? Dzięki za pomoc :)

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

2-3 wygralem juz FUT dywizje 1, teraz nadszedl czas na sezony, duzo trudniej bylo ale dalem rade za pierwszym podejsciem

11402564_10153515933848738_5452909854957

ale jakim kosztem?

ehhhh

11429973_10153515936888738_1229442169889