Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Może kulawe tłumaczenie na polski i chodzi o jakiś problem ze sklepem.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Na stronie Xbox.com wchodzimy w profil ---> Strona główna i mamy activity feed jak na smartglassie.

Opublikowano

W piątek kupiłem nowa konsole, w niedziele aktywowalem 30 dniowy trial golda, który dzisiaj zniknął. Wtf?

Opublikowano

jak zniknal ? xD moze to byl 3 dniowy trail wejdz w opcje konsoli, pozniej w zakladke subscriptions i zobacz czy masz jakies info o goldzie

Opublikowano

Mozliwe ze to byl jakis krotki trial. Nie moglby od tak zniknac.

Opublikowano

To był mój pierwszy Gold w życiu. A sto procent 30 dni. Patrzę teraz w opcjach Rozliczenia i Płatności i nie ma moje karty :/

Opublikowano

To był mój pierwszy Gold w życiu. A sto procent 30 dni. Patrzę teraz w opcjach Rozliczenia i Płatności i nie ma moje karty :/

Na X360 nie kupowales Golda ? ;)

Opublikowano

Ten Gold jest przypisany do konta bez znaczenia jaki region? Po tym trialu chciałem wykupić na rok, ale teraz mam wątpliwości :P Nie mroku na x360 nigdy nie miałem Gold.

Opublikowano

Tak, będziesz miał. The Evil Within z polskimi napisami wyszło tylko na PC, na konsole tylko w eng. więc obojętnie skąd byś nie kupił i tak nie byłoby napisów.

Opublikowano

Ten Gold jest przypisany do konta bez znaczenia jaki region? Po tym trialu chciałem wykupić na rok, ale teraz mam wątpliwości :P Nie mroku na x360 nigdy nie miałem Gold.

Gold jest przypisany do profilu, region bez znaczenia,karta przypisana do regionu rejestracji.

Opublikowano

Od siebie dodam ze na kazdym regionie trzeba uzywac danej waluty np UK - funty, PL - zlotowki, USA - dolary itp ;)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Sam ostatnio nad tym myślałem . W piątek kupiłem konsole z czterema grami i tak horizon 2 i FIFA 15 są full pl łącznie z komentującym Szpakowskim i panią z reklamy Amol jako GPS. Natomiast CoD:AW i Forza 5 są tylko po angielsku.

CoD AW ma polskie napisy. Jeżeli masz region na PL to powinny być PL napisy.

Panowie jak jest w gwarancją na X1 ? Jak to jest z tą rejstracją konsoli przez internet bo nie zabardzo się orientuję ? Ile trwa taka gwarancja ? Bo z tą sklepową to jakiś wałek mnie spotkał bo kupiłem konsolę na allegro z Carrefour i w paczce żadnego papierku nie było tylko same pudełko z konsolą. Ale pudełko poszło do śmieci. Szczerze wątpie ,że przeoczyłem ten papierek. W pudełku od X1 też przeszukałem i nic. Kupował ktoś X1 od Carrefour z allegro kiedy była ta promocja za 1400 zł ?

Opublikowano

No a sklep żadnej nie daje ? Bo w opisie aukcji było coś wspomniane o fakturze. Ile ta gwarancja na stronie trwa i jaka to strona ? Ten numer seryjny to styłu konsoli gdzieś jest ?

Opublikowano

Nie daje. 24 miechy jest gwarancji na konsole

Opublikowano

Wszedłem sobie na subskrypcje na stronie www i tam ciągle jest opcja darmowego Golda na 30 dni. Tyle, że w złotówkach. Poprzednie kupiłem za funty na regionie UK w konsoli  :reggie:

Opublikowano

Chce kupić gry na XO, doładowałem konto ze zdrapki i przy kupnie wyskakuje mi:

Zakup to jutro
Na dzisiejszy dzień limit zakupów w Sklepie Xbox został osiągnięty.

wtf ?

Jeśli ktoś będzie miał taki problem lub z pobieraniem gier na PL rynku z GwG to niech sobie poprawi dane rozliczeniowe.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

W jakim sensie poprawi? Ja za każdym razem przy próbie pobrania gry z GWG muszę podać jakąś opcję płatności - inaczej nie puści.

Opublikowano

Ok mały update moich problemów. Zmieniłem region na uk,chciałem kupić golda ale wyskoczyła informacja, ze moja karta jest używana na zbyt wielu kontach. Wtf?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Da się jakoś streamy oglądać na Xbox One ? Chodzi mi o mecze piłki nożnej na żywo. Jak wchodziłem w link przez Internet Explorer to czarny ekran miałem na wszystkim i nie szło nic oglądnąć.

Opublikowano

Przygotujcie swoje portfele:

Opublikowano

No to niezłe zniżki się szykują :P Poluje na 2-3 gierki, więc może uda mi się je kupić w promo za -50% lub -75% :)

Opublikowano

No to niezłe zniżki się szykują :P Poluje na 2-3 gierki, więc może uda mi się je kupić w promo za -50% lub -75% :)

Jakie znizki? Co, gdzie, jak? Ktos moze rozwinac bo chyba w temacie nie jestem? :)