Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

A ten dodatek do horizon 2 to bedzie mozna sciagnac bez posiadania gry i grac bez niej? :P

Tak.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

A ten dodatek do horizon 2 to bedzie mozna sciagnac bez posiadania gry i grac bez niej? :P

Tak.

Ciekawe co z tego wyjdzie. Jak się okaże, że to zwykła reklama filmu to się w(pipi)ię :D 

Opublikowano

Od początku wiadomo, że to będzie shooter, Remedy mówi o tym wprost, zresztą w dobrego pif-pafa zawsze gra się lepiej niż w kapiszony :kaz: Do mnie zdecydowanie przemawia setting i klimat. Takie "realistyczne" S-F, licze również na ciekawą historie, w końcu przez wybory będziemy mogli kreować serial, plus przyjdzie nam również pokierować głównym złym, plus...mógł bym tak długo, jednak rozumiem twoje obawy. Ja jako fanatyk gier i historii stworzonych przez Remedy jestem spokojny, czekam z wywieszonym jęzorem i wyszukuje news'ów po nocach : )

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Jak mozna watpic w gry Remedy to ja nawet nie.....

QB bedzie kozak, zobaczymy we wrzesniu 2015 :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

też jestem spokojny. Mimo panujących opinii dla mnie Alan Wake to mocne 9/10 :) Uwielbiam Remedy, tym razem też nie zawiodą 

Opublikowano

Tak.

Ciekawe co z tego wyjdzie. Jak się okaże, że to zwykła reklama filmu to się w(pipi)ię :D

Do tematu Horizon 2 wrzuciłem trochę nowego info.

Opublikowano

Jak mozna watpic w gry Remedy to ja nawet nie.....

QB bedzie kozak, zobaczymy we wrzesniu 2015 :)

youre-goddamn-right-gif.gif
Opublikowano

Jak mozna pisać o grze Remedy ze ma sie nadzieje ze strzelanie to bedzie dodatek ? xD oni w tym co robią, a sa to gry akcji nastawione na mega wyje,bane pif paf sa mistrzami branży, każda ich gra jest świetna i tak samo bedzie z Quantum Fucking Amazing Break

Co do dysku to każdy bedzie dobry z usb 3.0

Ja poki co wstrzymuje sie z kupnem dysku, bo jednak większość gier które kończę wyrzucam

Opublikowano

Czy te promolki typu Lords of Fallen itd juz pozamykane w pisdu? Bo jak mialem łana to sie okazalo nagle ze za stowke jakos wpadlo mi lacznie kilka dobrych gierek

Opublikowano

Wyprzedaż gier trwała do 23/2

lords of fallen było na promocji max 8h

Opublikowano

I to podobno jeszcze przez przypadek xD

Opublikowano

Tylko promocja, obnizka z 60 na 40 dolcow.

Opublikowano

jak coś w ea acces dziś ląduje NBA Live 15

Opublikowano

:notsure:

Opublikowano

Ten BF Hardline co wyląduje 5 dni przed premierą to jest dla wszystkich którzy mają subskrypcje EA Access, czy dla osób które mają cyfrowego pre-ordera ?

Opublikowano

Zazwyczaj gry ea były dostępne dla wszystkich, wiec myślę że w tym wypadku będzie tak samo.

Opublikowano

dla wszystkich ktorzy maja subskrypcje 

Opublikowano

Fajnie, przejdę całego singla i pogram w multi :lapka:

Opublikowano

Na to jest chyba łącznie 10h do dyspozycji.

Opublikowano

a czy nie jest przypadkiem zblokowana kampania do tylko 1 misji, bo coś takiego obiło mi się o uszy?

Opublikowano

we wszystkich tytulach ktore do tej pory wypuscili w ea access nie bylo zadnych blokad oprocz czasowej tj 6h