Opublikowano 25 lutego 201510 l A ten dodatek do horizon 2 to bedzie mozna sciagnac bez posiadania gry i grac bez niej? Tak.
Opublikowano 25 lutego 201510 l A ten dodatek do horizon 2 to bedzie mozna sciagnac bez posiadania gry i grac bez niej? Tak. Ciekawe co z tego wyjdzie. Jak się okaże, że to zwykła reklama filmu to się w(pipi)ię
Opublikowano 25 lutego 201510 l Od początku wiadomo, że to będzie shooter, Remedy mówi o tym wprost, zresztą w dobrego pif-pafa zawsze gra się lepiej niż w kapiszony Do mnie zdecydowanie przemawia setting i klimat. Takie "realistyczne" S-F, licze również na ciekawą historie, w końcu przez wybory będziemy mogli kreować serial, plus przyjdzie nam również pokierować głównym złym, plus...mógł bym tak długo, jednak rozumiem twoje obawy. Ja jako fanatyk gier i historii stworzonych przez Remedy jestem spokojny, czekam z wywieszonym jęzorem i wyszukuje news'ów po nocach : ) Edytowane 25 lutego 201510 l przez zloto
Opublikowano 25 lutego 201510 l Jak mozna watpic w gry Remedy to ja nawet nie..... QB bedzie kozak, zobaczymy we wrzesniu 2015 Edytowane 25 lutego 201510 l przez hav3n
Opublikowano 25 lutego 201510 l też jestem spokojny. Mimo panujących opinii dla mnie Alan Wake to mocne 9/10 Uwielbiam Remedy, tym razem też nie zawiodą
Opublikowano 25 lutego 201510 l A ten dodatek do horizon 2 to bedzie mozna sciagnac bez posiadania gry i grac bez niej? Tak. Ciekawe co z tego wyjdzie. Jak się okaże, że to zwykła reklama filmu to się w(pipi)ię Do tematu Horizon 2 wrzuciłem trochę nowego info.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Jak mozna watpic w gry Remedy to ja nawet nie..... QB bedzie kozak, zobaczymy we wrzesniu 2015
Opublikowano 25 lutego 201510 l Jak mozna pisać o grze Remedy ze ma sie nadzieje ze strzelanie to bedzie dodatek ? xD oni w tym co robią, a sa to gry akcji nastawione na mega wyje,bane pif paf sa mistrzami branży, każda ich gra jest świetna i tak samo bedzie z Quantum Fucking Amazing Break Co do dysku to każdy bedzie dobry z usb 3.0 Ja poki co wstrzymuje sie z kupnem dysku, bo jednak większość gier które kończę wyrzucam
Opublikowano 26 lutego 201510 l Czy te promolki typu Lords of Fallen itd juz pozamykane w pisdu? Bo jak mialem łana to sie okazalo nagle ze za stowke jakos wpadlo mi lacznie kilka dobrych gierek
Opublikowano 26 lutego 201510 l Wyprzedaż gier trwała do 23/2 lords of fallen było na promocji max 8h
Opublikowano 28 lutego 201510 l Ten BF Hardline co wyląduje 5 dni przed premierą to jest dla wszystkich którzy mają subskrypcje EA Access, czy dla osób które mają cyfrowego pre-ordera ?
Opublikowano 28 lutego 201510 l Zazwyczaj gry ea były dostępne dla wszystkich, wiec myślę że w tym wypadku będzie tak samo.
Opublikowano 28 lutego 201510 l a czy nie jest przypadkiem zblokowana kampania do tylko 1 misji, bo coś takiego obiło mi się o uszy?
Opublikowano 28 lutego 201510 l we wszystkich tytulach ktore do tej pory wypuscili w ea access nie bylo zadnych blokad oprocz czasowej tj 6h