Opublikowano 22 stycznia 20169 l UWAGA: Wiedźmina 2 na Xbox One za darmo można dodać do ściągania w naszym regionie przez stronę internetową. Tak jak gry w GOLD na Xbox 360. No tak jeżeli ktoś ma podpiętą kartę..
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Albo odpali sobie xboxa 360 doda do kolejki, anuluje pobieranie i odpali Bona a gra sama wskoczy w historie pobierania.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l UWAGA: Wiedźmina 2 na Xbox One za darmo można dodać do ściągania w naszym regionie przez stronę internetową. Tak jak gry w GOLD na Xbox 360. No tak jeżeli ktoś ma podpiętą kartę.. DO każdej gry na x360 trzeba mieć podpięta kartę.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Ziomy czy wiesiek 2 ściągnięty na regionie PL ma polską wersję językową?
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Tak, ma polską wersje językową Można również ustawić wsio po angielsku, wszystko dostępne w opcjach, nie trzeba bawić się w zmiane regionu konsoli.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Dzięki panowie. Jeśli ktoś chce ściągnąć na regionie UK to nie ma tam wersji językowej PL.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Może to będzie jedno z tych "śmiesznych " pytań ale nie wiem dlaczego jak chce coś nagrać,to nagrywa mi tylko po 5 sekund z gry , co robię zle ....?
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Może to będzie jedno z tych "śmiesznych " pytań ale nie wiem dlaczego jak chce coś nagrać,to nagrywa mi tylko po 5 sekund z gry , co robię zle ....? nie snapujesz dvr ?
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Czy można stremować bezpośrednio z x do pc (ps4 z vita tak można), czy musi się to odbywać poprzez sieć domową? Bo dość kiepsko u mnie to działa. Albo co poprzestawiać aby to chodziło dobrze? Net jak dobrze pamiętam mam 50/2.
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Może to będzie jedno z tych "śmiesznych " pytań ale nie wiem dlaczego jak chce coś nagrać,to nagrywa mi tylko po 5 sekund z gry , co robię zle ....? nie snapujesz dvr ? właśnie, jak teraz nagrywać dłuższe? Kiedyś dwa razy X i można było wybrać z menu a teraz nie wiem jak to zmienić. ;/
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Snap Dvr, zakończ klip teraz, wybierasz czas. Tak samo jak kiedyś. No chyba że coś zmienili, ale nie przypominam sobie. Edytowane 25 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Można już zasysać betę The Division https://store.xbox.com/en-SG/Xbox-One/Games/TOM-CLANCYS-THE-DIVISION-BETA/2d138822-4916-4e89-858f-b49b77a29e11 najlepiej zalogować się na stronie incognito żeby nie przerzuciło nas na nasz region lub zmienić region konsoli na Singapur i pobrać bezpośrednio ze sklepu.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l aby moja lepsza połówka pograła ze mną np. w killer instinct lub gyrosy (xD) to musi mieć swoje konto live? czy wystarczy podłączyć pad i jazda?
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Ja mojej założyłem konto, licząc, że może się nieco wciągnie... Achivy, etc. Ostatecznie nie wypaliło, ale jak w coś gramy razem, to i tak zawsze loguję jej konto.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l sacred citadel wyglada calkiem spoko jest to beat em up Edytowane 27 stycznia 20169 l przez kubson
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Jak tam preview? Mi wczoraj instalowało update. Powróciło Gamerscore leaders oraz jest możliwość usuwania gier z listy do zainstalowania. Ponoć zmian więcej, ale na razie te zauważyłem. Aha, przy tym gamerscore leaders coś mi się posypało, nie szło tego zamknąć, dopiero wchodząc w inne menu pomagało
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Jest jeszcze zarządzanie przypiętymi skrótami do gier - wciskasz Y i można przesunąć na początek/koniec
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Tylko początek/koniec? A w dowolne miejsce się nie da? To takie trudne? Kiedyś ukladalem to przez smartglass ale teraz mi się nie chce włączać apki i jest jak leci