Opublikowano 23 czerwca 20168 l Autor kampania zajmuje 8-9h, chłopaki przesadzają bo zrobione calaka to minimum 30h i co najmniej dwa przejścia singleplayera.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l No zakładając nołlajfing, ok. Grając 2 godziny po pracy i po 5 w weekend się nie zdąży z tysiakiem. Mi wyszło 6 dni, ale powiedzmy, że miałem czas na granie. Niemniej da się, jeśli akurat ktoś ma wolne, wszystko rozplanuje i ogrania trochę serię Halo, bo jednak trzeba przejść samemu na legendary.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l nawet dupy bym sobie nie umył tym van helsingiem Edytowane 24 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Ma ktoś taki problem , że przy włączaniu gry lub aplikacji wyświetla się napis " trwa przygotowanie do uruchomienia aplikacji " ? Wcześniej tego nie miałem , a fifa 16 nie chce mi się uruchomić "coś poszło nie tak " mam ją z EA Acces ...z battelfield to samo , to wina jakiejs aktualizacji? Jestem w Preview.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l sprzedalem xboxa ale zgubilem paragon z euro(listopad 2015).idzie zarejestrowac konsole po nr seryjnym w serwisie ms czy gwarancja poszla sie yebac? a jeszcze 3dni temu zrobilem zdjecie dowodu zakupu... Edytowane 28 czerwca 20168 l przez Tommo
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Gdzie mam zgłosić reklamacje Halo 5? Bezpośrednio na infolinii supportu? Nie mogę pobrać za darmo, mogę tylko kupić. Pol dnia już minęło, w stanach dawno jest już 29czerwca. Promocja -50% już jest ale pobrać triala nie można.a może to przez preview? Edytowane 29 czerwca 20168 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Autor poczekaj jeszcze, update sklepu zawsze jest około 11 czasu amerykańskiego czyli u nas późnym popołudniem
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Ty chciałeś zgłosić "reklamację", że darmowej gry przed aktualizacją sklepu nie możesz pobrać? Cebula is strong within this one I say. Edytowane 29 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Zanim ja to pobiore to będzie 6 lipca wiec im prędzej wrzuca tym lepiej. Ma być 29ego...szkoda, ze nie napisali, ze 29Czerwca o 23:59
Opublikowano 29 czerwca 20168 l YEBANY 24 GODZINNY CYKL DOBOWY! Dobrze, że nie jesteś na plutonie bo doba trwa tam 152h.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Zanim ja to pobiore to będzie 6 lipca wiec im prędzej wrzuca tym lepiej. Ma być 29ego...szkoda, ze nie napisali, ze 29Czerwca o 23:59 xD to se ku,rwa kup gre lol
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Nie po to sa dni grania za darmo, żebym za to płacił. Co ja klient Ubisoftu? ;P
Opublikowano 29 czerwca 20168 l 2pdt to ktora u nas? Bo chciałbym to wrzucić do kolejki by w instant on się pobralo.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Swoja drogą co tyle zajmuje w Halo? Kampania ponoć krótka, tekstur 4k nie ma... Nie ma tez 30GB video jak Final Fantasy XIII...a mimo to 90GB:D