Hum 3 699 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Usuwanie gier z 0 GS to i tak szczegół w porównaniu do możliwości włączenia własnej muzyki w tle. Edytowane 10 Lipca 2016 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ja tam nie rozumiem tego biadolenia na temat własnej muzyki w tle, serio tak wam to przeszkadza ? Imo rzadko kiedy sie zdarza żeby soundtrack z gry ssał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Tu chodzi raczej o to że obcinają ficzery dostępne wcześniej na 360 i robią z tego wielkie halo na nowej generacji. Ogólnie dash to kilkanaście kroków w tył względem 360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Ja tam nie rozumiem tego biadolenia na temat własnej muzyki w tle, serio tak wam to przeszkadza ? Imo rzadko kiedy sie zdarza żeby soundtrack z gry ssał W wyścigach - brak. W sportówkach - brak. Gdy w BC będzie Skate - W CHUJ brak. Edytowane 10 Lipca 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dash Xbox One od premiery to jest jakaś beka... 360tką na właściwie zerowej ilości RAMu w grach pozwalała dosłownie na wszystko czego dusza zapragnie, to było coś !Muzyka z pendrive - jak najbardziej, korzystałem i było to świetne podczas nudnych dźwiękowo multiplayerów jak CoD czy Halo..A jeżeli mam nową grę od kumpla, chcę ją włączyć-sprawdzić i skasować z historii jeśli mi nie podchodzi to...co ? 0GS do końca ? MS...(pipi)nijcie się w głowę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Moim zdaniem generalnie powinna być możliwość wyboru i usuwania każdej pozycji z GS - jeżeli zdobyłem gdzieś 12% w osiągnięciach w danej grze i powiedzmy 280 punktów GS to w czym problem żebym sobie usunął taką pozycję z listy i SAM SIEBIE pozbawił punktów, które SAM ZDOBYŁEM. Dla niepoprawnych escetów mogłaby to być fajna opcja.Nie wspomnę już nawet o tym, że brak możliwości usuwania pozycji z zerowym dorobkiem GS zakrawa o absurd. Edytowane 11 Lipca 2016 przez Folion 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No to macie poważne problemy :] Cytuj Odnośnik do komentarza
b7iNd 0 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Może ktoś podpowiedzieć czy niemiecka pudełkowa wersja Halo MCC ma inne wersje językowe ? np ang/pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Szanowałem jak poje.bany tego pada między innymi ze względu na absolutnie bezgłośną pracę triggerów, ale od wczoraj prawy coś skrzypi i wydaje mi się, że gorzej chodzi. Problem mija po tym jak przedmucham mocno te szczeliny między triggerem, a obudową, ale niestety po kilku kliknięciach wraca. Miał ktoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja miałem, po jakimś czasie się wyrobił i przestał skrzypieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 polecam przepłukać trigger moczem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja ostatnio tak miałem w nowym padzie. Ostry wieczór na arenie w halo i teraz chodzi jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 polecam przepłukać trigger moczem No próbowałem, ale z podniety nad doskonałością tego urządzenia wyleciało coś zupełnie innego niż mocz. Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Szanowałem jak poje.bany tego pada między innymi ze względu na absolutnie bezgłośną pracę triggerów, ale od wczoraj prawy coś skrzypi i wydaje mi się, że gorzej chodzi. Problem mija po tym jak przedmucham mocno te szczeliny między triggerem, a obudową, ale niestety po kilku kliknięciach wraca. Miał ktoś tak? Identyko! Dmuchałem i przestało a po jakimś czasie wracało. Wiesz co zrobiłem? Olałem. Działać działa a mam inne sprawy na głowie niż trigger Choć wymienili mi pada na przełomie roku z powodu ściągania gałki na lewo i nie jestem pewien teraz czy to skrzypienie w nowym czy starym padzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Też mam inne sprawy na głowie, ale niestety także pyerdolca na punkcie takich szczegółów No, ale może przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Miałem ten sam problem, posmarowałem sprężynę triggera jak na filmie i przestało. Trzeba się trochę z tym pomęczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 A pady wam sie czasami nie wylaczaja? Tak o po prostu. Czasami kilka razy z rzedu w ciągu 2 minut a pozniej spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Macie jakieś zaufane źródło tych eneloopów? Czy pierwszą lepsza aukcja z allegro będzie ok? Chciałbym z ładowarką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 baterie to nie chwilówka. poszukaj po prostu sprawdzonego sklepu/sprzedawcy na allegro i tyle. jak on i jego towary legit to zamawiaj i ciesz się komfortowym graniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) A pady wam sie czasami nie wylaczaja? Tak o po prostu. Czasami kilka razy z rzedu w ciągu 2 minut a pozniej spokojKilka razy z rzędu nie, ale raz na jakiś czas - zdarza się. Edytowane 14 Lipca 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 wkurza to rozłączanie.. niby to jest na mniej niż sekundę, ale już wyciszy grupę i codopiero po kilkunastu sekundach z nów będzie mi mikrofon działać i słyszeć będę ludzi w słuchawce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak jest z preorderami w sklepie Microsoft? Kasę ściągają w momencie wysyłki towaru (jak Amazon), czy w momencie złożenia zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Miałem ten sam problem, posmarowałem sprężynę triggera jak na filmie i przestało. Trzeba się trochę z tym pomęczyć. Królewiczu złociuteńki, to działa Oczywiście mam więcej skilla i nasmarowałem całość za drugim podejściem, a nie jak ten lamus Edytowane 14 Lipca 2016 przez maciucha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Mam takie pytanko, czy kabel hdmi, który znajduje się w zestawie z Xboxem to hdmi 2.0? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam, czy jak sprzedam One to nowy właściciel będzie miał dostęp do gier zakupionych cyfrowo? Drugie pytanko czy GwG sa przypisane do profilu czy do konsoli rownież? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi