Opublikowano 17 kwietnia 20178 l https://majornelson.com/2017/04/17/killer-instinct-tournaments-and-more-start-rolling-out-to-insiders-this-month/?linkId=100000000296285 Kolejne nowości dla Insiderów, tym razem mniejszego kalibru, ale wyświetlanie osób udzielających się na grupie z pominięciem Guide'a może się przydać :)
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l Generalnie to jestem zaskoczony jak paroma prostymi zmianami w Guide usprawniono poruszanie się po dashu. Brakuje już IMHO żeby wprowadzili przy wyłączaniu konsoli w okienku wybór czy wchodzimy w instant on czy całkowicie wyłączamy konsolę, tak jak jest w PS4. Biorąc pod uwagę, że w opcjach wystarczy kliknąć, to jest już tylko kwestia "wyciągnięcia" tego do Guide. No i te błyskawiczne ładowanie Geme Hub.
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l U was też około tygodnia temu pozmieniało się w Grach i aplikacjach, chodzi o zakładkę do instalacji gdzie miałem wszystkie gry które mogę zainstalować z ea access i gwg a teraz jest jakaś porąbana zakładka konta gdzie muszę oddzielnie w aplikacje wchodzić i szukać? Strasznie mało to ergonomiczne
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l Oj byłbym bardzo wdzięczny za wsadzenie opcji wyłączenia w instant on albo zwykłego do menu wyłączania. Na PS4 jest to zrobione idealnie.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Mi wyświetla obok Golda Ryse i jeszcze jakąś gierkę, pewnie chodzi o gry z Golda. Śmiesznie to wygląda.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Ludzie nie mogli znaleźć gier z golda to teraz masz w kilku miejscach : w pasku bocznym guide, na głównym ekranie kafelek, w sklepie oraz w gry i aplikacje. Mimo takiego ułatwienia ludzie wciąż nie potrafią zainstalować gierek z x360.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l No nie zawsze jak widać się da (od razu?) - chciałem dodać Assassina to mi wyskoczył komunikat że tylko przez stronę albo X360 można dokonać zakupu. Kriss co to XGP?
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Witam jak uruchomić gry z 360GwG? Golda mam, gra pobrana a wyskakuje komunikat by odnowić abonament XboxLiveGold lub EAAccess WTF?
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l A masz Golda przynajmniej na miesiąc czy jakiegoś triala poniżej miesiąca? Bo na trialach nie można pobierać gier z X360.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Dziwne, bo gry z GwG na X360 nie wymagają abonamentu do odpalenia we wstecznej. Edyta: Po tym co Don napisał sam się teraz zastanawiam, czy jest jak napisałem. Edytowane 20 kwietnia 20178 l przez Andreal
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l No musisz mieć golda żeby dodać grę do konta, ale żeby odpalić gre z 360 już gold nie jest wymagany.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l U kolegi jakby jest, albo coś pominął w zeznaniach. Witam jak uruchomić gry z 360GwG? Golda mam, gra pobrana a wyskakuje komunikat by odnowić abonament XboxLiveGold lub EAAccess WTF?
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Golda mam do czerwca lub lipca, pozostałe gry z GwG działają normalnie czyt. te z xboxone. Problem jest z tymi na 360
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Hmm konto na ktorym masz gry z golda to twoje i ustawione jako home xbox? Odpalasz je będąc online?
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Tak gry były pobrane na moim koncie i mam u stawioną konsole jako my home xbox.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Jaka gra? Bo niektóre gry są w eaa. Ja się wrobiłem z Dead space, pobrałem z eaa a nie z gwg i teraz nie mam gry przypisane do konta.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Xbox game passA to już jest?? Widzę info o 39.99 miesięcznie ale chyba nie jest jeszcze dostępne.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Xbox game passA to już jest?? Widzę info o 39.99 miesięcznie ale chyba nie jest jeszcze dostępne. Pewnie jest w Preview - tam testują usługę od jakiegoś czasu.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Jaka gra? Bo niektóre gry są w eaa. Ja się wrobiłem z Dead space, pobrałem z eaa a nie z gwg i teraz nie mam gry przypisane do konta. Dokładnie jest tak jak piszesz niektóre gry się dublują. Edytowane 20 kwietnia 20178 l przez -DamiaN-
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Xbox game passA to już jest?? Widzę info o 39.99 miesięcznie ale chyba nie jest jeszcze dostępne. Pewnie jest w Preview - tam testują usługę od jakiegoś czasu. Miło by było gdyby ktoś wrzucił info jak to wygląda w praktyce. Jakie gry na przykład?