Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Jakieś abstrakcyjne komunikaty wyskakują.

'niestety, nie możemy uruchomić 2%. Jeżeli posiadasz dysk, wsuń go teraz '

Same here

Opublikowano

Mam parę pytań o Alan Wake a nie chcę odkopywać starego tematu:

- pudełkowa wersja ang będzie miała pl napisy? Ściągnie łatkę czy coś?

- ile, mniej więcej, zajmuje długość gry

- czy jest wersja goty razem z American Nightmare oraz czy w ogóle warto brać się za dodatek?

:lapka:

Opublikowano

Nie ma wersji z American Nightmare, gra starcza na około 8h na normalu plus 2-3h następne dlc, co do wersji PL to nie mam pojęcia bo ja mialem wersje z budla z konsolą i miałem polskie napisy. Generalnie to polecałbym wam poczekać na Quantum Break bo wtedy gdy kupicie QB dostaniecie również Alana+dlc+American Nightmare.

Opublikowano

Nie ma nowych deals with gold? Microsoft zapomniał o swojej konsoli? Czemu teraz zamiast przycisku kup w dziale dwg/gwg jest tylko "dołącz do gold"?

Opublikowano

Dziwne, moze to przez ta awarie xbl?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

MS pobrał 5.99 GBP z mojej karty, za (pipi) nie przypominam sobie żadnych zakupów ani aktywnej subskrypcji, nie dostałem żadnego maila z billingiem :| Ktoś wie może o co może chodzić ? 

EDIT

Jaki jest numer na polski support xboxa ?

Edytowane przez Spaulding

Opublikowano

Macie zakladke "ready to instal"? U mnie sie nie pojawia.

Opublikowano

rowniez sie nie wyswietla ;/ co ten microsoft to ja nawet nie

Opublikowano

No coś się skopsało.

W razie potrzeby bez problemu można dodać gierkę do instalacji z poziomu sklepu, jedynie skrótów w apps & games nie widać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mówili, że dodadzą opcję usuwania gier z "Ready to instal", ale chyba się trochę zagalopowali ;) 

Opublikowano

I dodali opcję. Poza tym mi już pojawiły się gry do instalacji

Opublikowano

MS pobrał 5.99 GBP z mojej karty, za (pipi) nie przypominam sobie żadnych zakupów ani aktywnej subskrypcji, nie dostałem żadnego maila z billingiem :| Ktoś wie może o co może chodzić ? 

EDIT

Jaki jest numer na polski support xboxa ?

Za(pipi)iście od paru miesięcy regularnie sciągali mi 5.99 z konta za przedłużenie statusu gold, oczywiście w (pipi)u mieli, że na profilu wykorzystana była zdrapka na rok.... 

Opublikowano

Jutro jest zamknięty event MS w SF na którym będą pokazywane gry, które mają wyjść na wiosnę - 01 marca w sieci pojawią się materiały, które tam będą pokazywane.

Opublikowano

No raczej nic więcej poza QB, KI3, Ori: DE i jakimiś indykami nie będzie bo tylko te gry mają wyjść w tym okresie. Kolejne: Halo Wars 2, Gears 4 i Horizon 3 są przewidziane na ostatni kwartał.

Nikt nagle żadnej gry z kapelusza nie wyciągnie. Od dawna wiadomo co z większych produkcji wyjdzie w 2016: QB, HW2, GoW4 i FH3.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wyraźnie powiedzieli że skupia się na grach na pierwszą połowę roku więc pewnie pokaza QB, Soulsy 3, Division i jakieś indyki.

Opublikowano

rowniez obstawiam QB, Division bo maja deala na dodatki jako pierwsi, Ori i moze cos jeszcze ale pewnie bez rewelacji