Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Sam korzystam z tej drugi opcji, choć jak wiem, że robię sobie krótką przerwę albo mam coś sciągnać nie korzystając jednocześnie z konsoli to leci wtedy instant-on. Wszystko spoko, tylko wkurzający jest fakt, że nie ma szybkiego wyboru pomiędzy tymi trybami jak na PS4 tylko trzeba latać po ustawieniach. No chyba, że ja o czymś nie wiem i taka opcja, szybkiego zmiany trybu istnieje?

Oj mi też brakuje takiego przełącznika, bo w zasadzie korzystam z konsoli tak samo Ty. Normalnie tryb oszczędny, w trakcie wolnego/po pracy na instant-on.
  • Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

WTF? Pokazuje mi wyzerowany licznik achievementów we wszystkich poszczególnych grach na XO.

Opublikowano

Pewnie są jakieś problemy na Live. 

Opublikowano

Każdy Xbox devkitem, jaram się tym newsem!

Ale tylko do uniwersalnych aplikacji z tego co zrozumiałem.

Opublikowano

Jak ukryłem kafelek na "liście do instalacji", to jak go teraz odblokować? :P

LT+RT+X z tego co pamiętam. 

Opublikowano

Jak ukryłem kafelek na "liście do instalacji", to jak go teraz odblokować? :P

LT+RT+X z tego co pamiętam. 

Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku :lapka:

Opublikowano

Oby nie. :lapka: 

Opublikowano

Kod do BETY DOOM na XBOX ONE nie mam czasu teraz grać, więc oddaje może ktoś będzie zainteresowany 

XBOX ONE
YOUR CLOSED BETA CODE:
2F3CM-TRHYY-7396T-CJ24M-CRJDZ

Opublikowano

Może już oddał komuś jako alfę, lub sam wykorzystał.

Opublikowano

Ne moge sie polaczyc 2 dzien z xbox live,w ustawieniach sieci jest napisane ze wszystko w porzadku,resetowalem router,mam tylko ikonke połacz z xbox live w menu głownym,co jest grane?

Opublikowano

Raz miałem podobną sytuację, napisałem do supportu, na czacie wszystko mi babka wyjaśniła ;] Dokładnie jak to było nie pamiętam, ale pisząc do supportu będzie najłatwiej i najszybciej.