Opublikowano 28 marca 20169 l Sam korzystam z tej drugi opcji, choć jak wiem, że robię sobie krótką przerwę albo mam coś sciągnać nie korzystając jednocześnie z konsoli to leci wtedy instant-on. Wszystko spoko, tylko wkurzający jest fakt, że nie ma szybkiego wyboru pomiędzy tymi trybami jak na PS4 tylko trzeba latać po ustawieniach. No chyba, że ja o czymś nie wiem i taka opcja, szybkiego zmiany trybu istnieje?Oj mi też brakuje takiego przełącznika, bo w zasadzie korzystam z konsoli tak samo Ty. Normalnie tryb oszczędny, w trakcie wolnego/po pracy na instant-on.
Opublikowano 29 marca 20169 l WTF? Pokazuje mi wyzerowany licznik achievementów we wszystkich poszczególnych grach na XO.
Opublikowano 30 marca 20169 l Jak ukryłem kafelek na "liście do instalacji", to jak go teraz odblokować?
Opublikowano 30 marca 20169 l Każdy Xbox devkitem, jaram się tym newsem! Ale tylko do uniwersalnych aplikacji z tego co zrozumiałem.
Opublikowano 30 marca 20169 l Jak ukryłem kafelek na "liście do instalacji", to jak go teraz odblokować? LT+RT+X z tego co pamiętam.
Opublikowano 30 marca 20169 l Jak ukryłem kafelek na "liście do instalacji", to jak go teraz odblokować? LT+RT+X z tego co pamiętam. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku
Opublikowano 31 marca 20169 l Kod do BETY DOOM na XBOX ONE nie mam czasu teraz grać, więc oddaje może ktoś będzie zainteresowany XBOX ONEYOUR CLOSED BETA CODE:2F3CM-TRHYY-7396T-CJ24M-CRJDZ
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l https://www.pepper.pl/promocje/kup-akcesoria-microsoft-za-99z-a-otrzymasz-50z-do-wykorzystania-w-microsoft-store-x-kom-18980 50zl taniej z kodem "rabat-microsoft"
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Ne moge sie polaczyc 2 dzien z xbox live,w ustawieniach sieci jest napisane ze wszystko w porzadku,resetowalem router,mam tylko ikonke połacz z xbox live w menu głownym,co jest grane?
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Raz miałem podobną sytuację, napisałem do supportu, na czacie wszystko mi babka wyjaśniła ;] Dokładnie jak to było nie pamiętam, ale pisząc do supportu będzie najłatwiej i najszybciej.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Ja też tak czasem mam. Wystarczy wylogować sie i zalogować ponownie na swoje konto.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Autor czy u was też clipy innych graczy odpalane na konsoli idą jak krew z nosa? pare sekund filmu, potem buforowanie 30 sekund, potem znowu. Na PC czy smartfonie nie mam z tym problemu.