Opublikowano 24 lutego 20169 l Nie chcę psuć wam marzeń, ale to będzie coś w deseń White/Black 2. Gra to będzie rozwinięcie XY.
Opublikowano 24 lutego 20169 l No Pokemon Z to najbardziej prawdopodobne rozwiązanie i chyba nikt w to nie wątpi
Opublikowano 25 lutego 20169 l Chociaż wersje Red,Yellow oraz Leaf Green przeszedłem ponad 100 razy to chyba nigdy nie zrozumiem twierdzenia, że pierwsza generacja jest lepsza niż druga Pewnie dlatego że wychowałem się na pokemonach i pierwszej generacji( pamiętam jak zobaczyłem reklamę Lays z tazosami i z babcią poleciałem kupić 10 paczek tuż to były zayeebiste lata) , nie uważam się za fana pokemonów i dla mnie warta świeczki jest tylko pierwsza seria 151 poków .
Opublikowano 25 lutego 20169 l Chociaż wersje Red,Yellow oraz Leaf Green przeszedłem ponad 100 razy to chyba nigdy nie zrozumiem twierdzenia, że pierwsza generacja jest lepsza niż druga Pewnie dlatego że wychowałem się na pokemonach i pierwszej generacji( pamiętam jak zobaczyłem reklamę Lays z tazosami i z babcią poleciałem kupić 10 paczek tuż to były zayeebiste lata) , nie uważam się za fana pokemonów i dla mnie warta świeczki jest tylko pierwsza seria 151 poków . Też sie wychowałęm na G1 ale to G2 jest moją ulubioną fabuła jest bardziej przygodowa gra jest trudniejsza , Dwie ligi( żałuje tylko ,że Kanto nie ma jakiejś większej fabuły) a Remake'i na DS ubóstwiam A cristale z animacją to było to . Sam Nuzlocke na Soul Silverach spędzał mi sen z powiek. Cudna gra.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Autor Ja też zaczynałem od G1 i za dzieciaka potrafiłem wymienić wszystkie po kolei. No ale to G2 jest moja ulubiona jeżeli chodzi o gry, te godziny z Crystalem to jedne z lepszych growych wspomnień z dzieciństwa (wtedy jakoś mi umykało że eumu= pirat). Niech dadzą dwie pierwsze generacje + jakąś dodatkową ligę i kawałek nowej mapy, i będę happy. Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 lutego 20169 l Dobrze tylko by było jakby wrócili z designem pokemonów do korzeni, czy gdzie główną inspiracją była naturalna flora i fauna, a mniej digimonów Nazwy całkiem fpytkę
Opublikowano 28 lutego 20169 l XY Ale że to twój pierwszy kontakt z serią? Wtedy warto zastanowić się też nad BlackWhite albo rimejkiem Goldów..
Opublikowano 29 lutego 20169 l Fabułą poki nigdy nie zachwycały, ale XY sa najgorsze w tym aspekcie. Juz predzej ORAS bym polecił.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Moj osobisty ranking do soulsilver i bw2, te z 3ds za już zbyt łatwe, ale nie takie było pytanie.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Ja się zastanawiam jak złe muszą być Pearl itp. wynalazki skoro nikt tego na allegro nawet za 30 zł nie chce używki kupić, heh.
Opublikowano 29 lutego 20169 l a patrzyles jaka wersja jezykowa? bo sporo jest niemieckich i francuskich za grosze. Platinum już chodzi za grubsza kase.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Dpp są bardzo fajnymi pokami, zwłaszcza wspomniany platinum. Te po 30 zł to albo piraty albo w jakichś dziwnych językach ;-)
Opublikowano 29 lutego 20169 l Pewnie tak. Szkoda, że człowiek nie mógł mieć tych sprzętów N na bieżąco. Teraz żeby nadrobić niektóre zaległości, to trzeba wydać ciężką kasę.
Opublikowano 29 lutego 20169 l No nie przesadzaj, wiekszosc uzywek na ds kosztuje mniej niz bys zaplacil w dniu premiery ogrywajac na biezaco.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Niestety mam taką zasadę, że używki kupuję w ostatecznej ostateczności
Opublikowano 1 marca 20169 l Autor Jak coś można już pobrać Celebi. Wystarczy z neta pobrać przez Mystery gift w ORASXY. Pokemon Valhalla podjęli współpracę z dystrybutorem i prowadzą stronę poświęconą dystrybucji mitycznych pokemonów. http://mityczne.pokemony.com/
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Które gry są kompatybilne z pokebank? Tylko xy i oras? Czy z ds'a tez? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk