Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

X360 bez demka.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Biedny ten co kupił XO na polską premierę ;) Forza do ogrania, a tu na ostatnią prostą wjeżdża taki kiler. Jak żyć panie premierze?

Opublikowano

Ta gra to absolutny zmiot, jedynka była zdecydowanie najbardziej FUN wyścigami w jakie grałem na jakimkolwiek sprzęcie. 2ka zapowiada się jeszcze lepiej, no i przeniesienie akcji do europy :). Ja nie mogę się doczekać, to najważniejsza premiera tego roku bez 2 zdań i mam tylko nadzieję że przysporzy wielu fanów XO i marce FORZA bo zdecydowanie na to zasługują.

Opublikowano

Ledwo co zaczalem zabawe z Destiny a tu zaraz premiera FH2, kiedy w to grac, nie moglo to sie jakos rozlozyc w czasie? :) I jeszcze MCC za ponad miesiac 

Opublikowano

Ledwo co zaczalem zabawe z Destiny a tu zaraz premiera FH2, kiedy w to grac, nie moglo to sie jakos rozlozyc w czasie? :) I jeszcze MCC za ponad miesiac 

A co ma powiedzieć fan wyścigów? :) Za rogiem Forza Horizon 2, potem Project CARS, The Crew i DriveClub. Każda z tych gier razem z multi zabierze minimum 50h. 

Opublikowano

Jak tam nastroje przed jutrzejszym demkiem?

forza-horizon-2-hype-4sxoj.gif

Opublikowano

Wiadomo czy bedzie multi w demku? Czy tylko singiel?

Opublikowano

Ja muszę cały dzień czekać aż wrócę z pracy =(

Jest możliwość dodania gry do ściągania przez telefon i jak wrócę to będzie demko na mnie czekało, tak jak na ps4?

Opublikowano

Jest taka opcja przez SmartGlass. 

Soczysta porcja czystego gameplayu:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dajcie znać jak wpadnie demko na mp.

Opublikowano

Demo będzie o 14.00

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

fap fap fap

Opublikowano

Arr, moją konsolkę dziś dopiero Microsoft do mnie odesłał...Póki co zostają wasze relacje i gameplaye. Mam nadzieję, że trochę ich dostarczycie. ;>

Opublikowano

JUZ JEST !!!

Wpiszcie "Horizon 2" do binga.