Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Szkoda, że nie ma cross-gen buy, jak przy Destiny! Brałbym Day1, a tak to szparuję na X1... :)

123910d1409231929-viro-smartphone-con-ba

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Juz wiem dla jakies gry kupilem sluchawki.

#Horizon2tylkonasluchawkach

Opublikowano

Właśnie wracam do domu i sie trzęsę z podniecenia, nie moge doczekać sie tego demka, a co bedzie jak w końcu ukarze sie full ? ORGAZMMMMMMMMMM

Opublikowano

Spencer, melduje wykonanie zadania. Gra jest zayebista, a to przeciez tylko demo,

Opublikowano

Oby do 18 o_o :banana: to ile w końcu tych klatek/s ?  :whistling:

Opublikowano

Jak duże jest demo, jakie samochody są w demie, czy są tez zmienne warunki i cykl dnia/nocy w demie.

Opublikowano

Jak ktoś myśli że to będzie wesołe hasanie po polach i koszenie buraków to jest w błędzie. Oczywiście są odcinki gdzie można ścinać etc - np. wyścigi przełajowe - to chyba tylko w 2 miejscach po drodze się jedzie :D a reszta to p(pipi)nie (dosłownie) po polach uprawnych, plus pewnie będą jakieś fajne tryby gry ale w zawodach są "bramki" czyli checkpointy przez które musimy przejechać więc ścinać jak się komu podoba zwyczajnie nie można :D A w niektórych momentach imo nie warto. Ogólnie przypomina to wyścigi w Burnput Paradise od punktu do punktu gdzie "dana" ścieżka jest najszybsza.

Drugi wyścig w deszczu przypomniał mi lotusa na Amiszkę - podobne samopoczucie i uśmiechnięta micha :D bo gra daję naprawdę dużo frajdy.

OST GOTY Kurtyzano!

Opublikowano

Duży aliasing? Jakieś spadki klatek?

Opublikowano

Spadki to będą ale klapek xD

Edit: ja bardzo wszystkich przepraszam za składnię i w ogóle ale rączki mi się trzęsą - idę grać w grę!

Opublikowano

Menu z ekranem tytułowym równie dobre co te w FH1, za to intro i babka która odlicza do 10 to jedna z najpiękniejszych rzeczy jakie widziałem na konsolach. Gra to czysty fun, przyjemność z jazdy, pięknie to wygląda, te widoczki...wakacyjny klimat, model jazdy podobny do FH1 to tak na szybko po 30minutach. 

ale jeśli miałbym po tym ocenić to 10/10 przebili FH1, soundtrack wyrywa mi kapcie z nóg.

PGG>>>T10

Fani FH1 niech poszukają na YT startowe menu FH2 i intro    :wub: 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Spadki klapek XD...

TA GRA JEST SWIETNA - wiecej nie pisze, wracam grac, adios.

edit: Stream z burakow: http://www.twitch.tv/bansai_ - wylaczony abs, trakcja etc wiec moge lamic dopoki nie ogarne modelu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Spadki klapek XD...

edit: Stream z burakow: http://www.twitch.tv/bansai_ - wylaczony abs, trakcja etc wiec moge lamic dopoki nie ogarne modelu.

Przegranie wyścigu przy próbie 360 - mistrz :potter: Sama jazda wygląda na jeszcze miodniejszą niż w FH, gdzie w sumie po 10 minutach zapominało się że to nie "prawdziwa" Forza.

Opublikowano

Oby do 18 o_o :banana: to ile w końcu tych klatek/s ?  :whistling:

30 tyle ile miało być od początku.

Opublikowano

Pola burakow to tylko jeden z rodzajow wyscigow w grze, sa tez takie gdzie jezdzi sie tylko po asfalcie.

Opublikowano

No domyślam się, ale co ze skrótami ?

Są checkpointy przy zakrętach, jak mijasz, to Cię wraca.

Opublikowano

Spadki klapek XD...

Przegranie wyścigu przy próbie 360 - mistrz :sorcerer: Sama jazda wygląda na jeszcze miodniejszą niż w FH, gdzie w sumie po 10 minutach zapominało się że to nie "prawdziwa" Forza.

Ale pelna rehabilitacja przy pierwszym online wyscigu - 1 miejsce ! XD

Juz kocham te gre <3

PS. I tak, przy wylaczonych wspomagaczach to jest Forza 5 ze zwiekszona przyczepnoscia i wieksza kontrola pojazdu podczas driftu - perfekcja. Jak jest wszystko wlaczone to mamy pure arcade.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nagra ktoś te intro i wrzuci na OneDrive?

Ok. już mam:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Świetne to intro, do tego genialny Eric Prydz ze swoim Liberate. Słucham już tego kawałka kilka miesięcy i dalej mi się nie znudził :)

Jeszcze takie pytanko, w jakiej wersji językowej jest demo? po polsku tak jak FH1?

Opublikowano

Nagra ktoś te intro i wrzuci na OneDrive?

Ok. już mam:

cos pieknego o_O

Opublikowano

Świetne to intro, do tego genialny Eric Prydz ze swoim Liberate. Słucham już tego kawałka kilka miesięcy i dalej mi się nie znudził :)

Jeszcze takie pytanko, w jakiej wersji językowej jest demo? po polsku tak jak FH1?

PL/ANG - zalezy od ustawien jezyka Twojej konsoli.

Opublikowano

Po demku na razie widać że to płynniutkie 30 klatek mimo zapindalania agerą ponad 3 paki nie czuć żeby coś zwalniało.