Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ja w tej chwili ogrywam to DLC z FF7 i mój dobry boże, jakie to jest cudowne i wspaniałe :banderas: koniecznie muszę kupić Horizona 1 i dwójkę jak już się zaopatrzę w Xboxa One! 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 118,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Nie wytrzymałem ciśnienia,przełamałem się i kupiłem dodatek Storm Island Kilka dni wyjęte z życiorysu i został już zaliczony. :)Łącznie 30(+finał) pucharów w różnych klasach po 3-4 trasy w każdym. Do tego tablice "zniżkowe",1 zapomniany wóz i 8 wyzwań dodatkowych-było co robić. :)

Czyli duży Fun,dużo nowych tras,ekstremalna pogoda,skoki na tzw.hopkach niczym w rajdzie Finlandii lub Wielkiej Brytanii. Colin McRae się kłania lub V-Rally. Cud Mód :)

Można się przyczepić do dodatkowych samochodów bo są trochę słabe min.Ford Fiesta,Mistubishi Galant,MG Metro M4.Mogli by dać np.Peugeota 405 lub 205 albo Lancię Delta Integrale-tych aut zdecydowanie brakuje.

Nie mniej jednak za każdy wygrany wyścig tymi "rupieciami" jest trofik więc warto się pomęczyć. :)

Edytowane przez danielpes5

Opublikowano

Przeglądałem sobie statystyki znajomych w FH2. Chyba tylko Ty Colin masz wbite osiągnięcie  Godne Sułtana za 175 furek w garażu. Jest ono w ogóle możliwe do zdobycia bez płatnych paczek? Kupiłem jedynie Storm Island, ale tam jest tylko kilka dodatkowych samochodów. Z drugiej strony żałuję, że nie wiziąłem tego SP jak był na przecenie. Zwłaszcza jeżdżąc po Storm Island. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

W podstawce jest ponad 200 aut:

46687897-32a3-492c-920d-d6e88d798bf9.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

+ z tego co pamiętam to nie musi być 175 różnych :)

Opublikowano

Trofeum łatwe do zdobycia,ale wymaga dość sporych wydatków kredytów.Sytuacje ratują dość częste "zasilenia" z Forza Hub. Kilka dni temu wpadło mi np 1,5 mln CR. :) Liczą się tu postępy w grze i zbieranie tzw. punktów do programu(min.za ilość dni sprzędzonych w grze,seria czystych wyprzedzeń,posiadane samochody,odsłonięte tablice itd..Co ciekawe liczą się także postępy w innych odsłonach Forzy nawet tych starszych. Na ich podstawie jest tworzony ranking.

Edytowane przez danielpes5

Opublikowano

osiągnięcie, achievement. trofea w dziale obok :P skolekcjonować 175 to żaden problem. bardzo dużo i tak wylosowałem, kilka otrzymałem od firmy, mając vipa dostaje się 2 razy więcej w losowaniach więc hajsu jak lodu. co najwyżej czasochłonne ale na dobrą sprawę to można kupić wszystkie auta w grze.

Opublikowano

paczki z autami są całkiem realne, ponoć w maju też ma coś być ale nie śledzę tematu. mam przeczucie, że przed premierą Forzy 6 coś jeszcze dadzą większego. czerwiec, wakacje, trzeba śledzić bo mają w zwyczaju zapowiadać krótko przed wypuszczeniem.

Opublikowano

Paczki z autami będą nadal, w majowym będzie m.in. nowa Z06 i nowe Audi TT. Co do jakiegoś większego DLC, Nürburgring do FM5 zapowiedzieli dopiero na E3, więc trzeba czekać.

17357243991_354b477c06_o.png

Edytowane przez marcin33

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można jeszcze zdobyć Nissana Juke w promocji Pringelsów, oczywiście nie w Polsce.

NissanJuke_PringlesEdition_01_ForzaHoriz

Opublikowano

Wygrałem wszystko na SI nie licząc wyzwań. Zrobiłem chyba cztery i następne mi się nie pojawiły na mapie. Osiągnięcie też nie wpadło, domyślam się , że jest ich więcej. 

Opublikowano

O ile pamiętam to jest ich 8, podzielone na dwie listy. Musisz ją sam zmienić żeby się pojawiły.

Opublikowano

Jakie cyborgi :P

Opublikowano

Ktoś przez pomyłkę zamieścił nie ten opis co trzeba ;)

wp_ss_20150602_0002.png

Opublikowano

Na nowe tereny raczej nie ma co liczyć. Oprócz aut będą pewnie mistrzostwa i lista życzeń z samochodami Porsche. Do tego może jeszcze stodoła z jakimś klasykiem :)