Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

GTA5 ma takie oceny, bo recenzenci znowu na fali hajpu pojechali.

W sumie chyba podobnie było z czwórką, co nie?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

GTA5 jest spoko, czworka jest zdecydowanie o wiele wiele bardziej przehypowana i dalej zawziecie twierdze ze to najgorsza duza odslona serii

Opublikowano

Maciomaniak normalnie długi Słupek, obiektywny i zajarany większością gierek. Dobrze wiemy jak SKOŃCZYŁ.

Opublikowano

TLoU gra roku 2015. Januszowa gra roku 2013 - GtA 5. Proste.

Poprawiłem bo chyba sie pomyliłeś. :)

Ale skończcie juz która była lepsza bo obie były genialne. Dzis ostatni dzień targow?.

Opublikowano

Ten temat to nie CW ;)

Tak czy siak - wcale nie większością - nowy Far Cry czy BF są meh, podobnie jak The Order, ale generalnie wytłumacz mi jak mam się nie jarać takimi grami jak TLOU czy GTA V, bo chyba do tego pijesz? ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Pytanko: czemu jak EA pokazuje trzy gry w inkubatorach to jest syf, a jak Nintendo w post-direcie prezentuje dwa nowe Wonderfule pod GamePada i Star Foxa w tak samo wczesnym stanie, to jest dobrze?

Opublikowano

Ten temat to nie CW ;)

Tak czy siak - wcale nie większością - nowy Far Cry czy BF są meh, podobnie jak The Order, ale generalnie wytłumacz mi jak mam się nie jarać takimi grami jak TLOU czy GTA V, bo chyba do tego pijesz? ;)

A skąd wiesz że Order jest meh grałes?. Bo akurat ludzie co grali pisali o niej bardzo pozytywnie. Wiadomo że to bedzie gra na raz. Choc miała byc z tego cala trylogia wiec na kolejnych czesciach multi bedzie na sto procent.

Opublikowano

Czego ea nie pokaze to bedzie gorsze od Nintendo, wydaja niedopracowane buble, a potem gracze to testuja w cenie nowej gry.

Opublikowano

Pytanko: czemu jak EA pokazuje trzy gry w inkubatorach to jest syf, a jak Nintendo w post-direcie prezentuje dwa nowe Wonderfule pod GamePada i Star Foxa w tak samo wczesnym stanie, to jest dobrze?

bo EA to rak branży a Nintendo nie.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Shadow of Mordor gra targów dla mnie. Current-geny jako priorytet, ciekawy pomysł na zabawę, grafika bardzo ładna. No i wyjdzie w tym roku. Monolith nie może tego popsuć. Ich ostatnia duża gra to Condemned 2.

Opublikowano

Uwielbiam hejterów Uncharted i Nintendo.

Zobaczcie na wynik ankiety na PPE i miejsce Microsoftu. Biedny MaZZeo :)

Opublikowano

Po to, żebyś się zagotował ze złości.

Opublikowano

Ta ankieta jest równie miarodajna co gameranking.

Playstation wygrywa na PSXExtreme, hmmm

Opublikowano

Ten temat to nie CW ;)

A skąd wiesz że Order jest meh grałes?. Bo akurat ludzie co grali pisali o niej bardzo pozytywnie. Wiadomo że to bedzie gra na raz. Choc miała byc z tego cala trylogia wiec na kolejnych czesciach multi bedzie na sto procent.

Mówimy tylko o tym, co widać po zaprezentowanych materiałach - nie oceniam całej gry, tylko to, co pokazano. To jest meh.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy to jest związane z kryzysem letnim, kiedy jest dłużej jasno więc automatycznie wolę czytać książki, leżeć na balkonie i pić zimne wino lub jechać na weekend, jednak coś we mnie wewnętrznie pękło. Oglądałem już wszystkie konfy i jednoznacznie mam na wszystkie wykichane. 

Poraz pierwszy od dawien dawna dawna dawna wydaje mi się, że gaming to gejowstwo a jaranie się tymi grami to c,ipa i ch,uj. Nie wiem, zero emocji we mnie.  Jedne co było piękne na całym E3 to biała PS4  :wub:

Natomiast po konfie M$ na miejscu Billa spokojnie rozwiązałbym cały dział, szkoda czasu na te wszystkie miernoty. 

Jakich czasów dożyliśmy - mamy oto moment kiedy najgorętszym newsem dla M$ jest kolekcja HALO (lol) a dla PS4 reedycja TLOU i GTA5, a najlepszą gier ever ponownie zostanie TLOU

beka ujemna aż cycki bolą. :( Nintendo pomijam, oni grają w innej lidze, u nich właśnie jest przełom wieku lata 2000-2002

Opublikowano

No toć dostałeś batylfilda. Nie chapniesz?

Opublikowano

@wal: Prowokujesz wojenki w temacie do tego nie przeznaczonym :confused:

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Ta ankieta jest równie miarodajna co gameranking.

Playstation wygrywa na PSXExtreme, hmmm

Jak tak dalej bedzie to forum bedzie sie nazywac NintendoExtreme.

Opublikowano

No toć dostałeś batylfilda. Nie chapniesz?

pewnie, że chapnę, zwłaszcza, że chłopaki z którymi wspólnie ogarniamy temat wypowiadają się o tej części pochlebnie - dobra edycja dla ludzi lubiących zabawy piechotą. Ale jednak boli d,upa, że gra wygląda jak kopiuj-wklej, boli d,upa, że chcą za nią 80 ojro - WTF ja się pytam? Gdzie to wszystko zmierza? Teoretycznie akurat ja nie mam powodów do narzekań, bo reedycja TLOU i GTA5 to dla mnie megatona na PS4, ale jak wyjdę z siebie i stanę obok to widzę gracza, który jara się tym, że zagra w reedycję gier z poprzedniej konsoli płacąc za nie pełny hajs i to mają być najlepsze zapowiedziane szpile. CO TO (pipi)A MA BYĆ? 

@wal: Prowokujesz wojenki w temacie do tego nie przeznaczonym :confused:

wypowiadam jedynie moje zdanie i piszę jeszcze raz - wszyscy dali ciała, więc jeżeli to jest w Twojej opinii prowokacja, to hold your horses i nie otwieraj tych drzwi. 

Opublikowano

Ja tam widzę na tych E3 wiele gier, w które z ogromną chęcią zagrałbym w tym roku (a przyszły to już w ogóle mistrzostwo) ;) Może kwestia zmęczenia materiału?

Opublikowano

chyba ostatnia nie japonska perelka na tego trupa....

Opublikowano

Widze że przechodzisz załamanie nerwowe :D. Ja bym poczekał do Gamescomu z osądami czy ta konsolka jest martwa. W tamtym roku to wlasnie tam bylo na nia sporo zapowiedzi.

Opublikowano

Andrew House wczoraj:

We’ve taken a more holistic view with our platforms. With Remote Play, Vita has now essentially become an extender or an enhancer for the main platform for other rooms in the house, or when someone else wants to use the main screen

na gamescom jedene czego bedzie wiecej to wiecej indykow, cala nadzieja w japonii bo oni jeszcze kochaja vite ale zamiast robic duzo super jrpg to uparli sie jakos na te klony monster hunterow - choc akurat ich lineup na vite jest mocny, mimo wszystko na gry z KKW nie ma co narzekac - jest bardzo dobrze

Opublikowano

@up

Notably, the company is shifting gears in how it sells the PlayStation Vita, looking upon it less as a standalone game console and more as an accessory that extends the PlayStation Network.

"We’ve taken a more holistic view with our platforms. With Remote Play, Vita has now essentially become an extender or an enhancer for the main platform for other rooms in the house, or when someone else wants to use the main screen," says House, claiming that Sony is also hoping to market it to younger players in the future.

The company is also embracing the Vita's indie appeal and seems keen to use it as a way to introduce more independent creators to the PSN ecosystem. "It’s becoming a very accessible and easy on-ramp for independent developers," said House. "Those who have had some success in the mobile space and now want to work on games that are that little bit richer, that have a more dedicated gaming interface."

http://www.gamasutra.com/view/news/219084/The_Vita_is_now_an_extender_as_Sony_focuses_on_its_network.php

Skoro Sony widzi Vitę jako urządzenie do PSN, to wiedz, że coś jest na rzeczy.

Opublikowano

tak jak pisalem wczoraj, vita zostala padlatem do ps4 [*]

No ale dla persony trzeba bedzie kupic predzej czy pozniej, ehh...