Opublikowano 9 czerwca 201410 l Konferencja była całkiem spoko. Jakoś wątpię, że Sony pokaże więcej exów.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Niby dużo gier, sporo eksów, ale nie licząc wieśka i dragona oraz kilku indyków (które pewnie będą eksami konsolowymi) to przysypiałem. Słabymi renderami to się każdy chwalić może. Jeszcze to dobicie jakiejkolwiek nadziei, kiedy wiewiór okazał się być tylko dodatkiem do sparka, a nie płynnym wstępem do trailera nowej gry... SONY ma naprawdę łatwo, ale jak nie będą od tego lepsi, to kupuje tytana na święta.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Liczyłem na Conkera, a tu taki żart od M$ ;( Fajnie, że było o grach, ale brakło bomby i exów. Po co ujawniali Forze wcześniej, mogli już na konferencje zostawić. Crackdown mnie nie interesuje w cale, gra od Platinum także ( niech ktoś się zaśmieje z bohatera z Infamous.... ), zniszczono Fable, Sunset fajnie się rusza, ale chyba nie dla mnie to. Konfa na plus, ale za dużo gier multi, za mało exów.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l krul jest nagi #hehe Ale dzięki MS za pokazanie Assassina. Dzięki temu mam pewność, że nie zobaczę tego u Sony <ok>. PS. I jak się xbotom podoba zapowiadanie gier na dwa lata przed premierą pokazując tylko rendery? Bedzie za to Far Cry 4 bo na gryonlajn juz smigaja reklamy by kupic na plejstejszyn. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Kre3k
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Miazga - same gry, praktycznie zero bzdurnego gadania, na dodatek kosmiczna Horizon 2, gameplay z Wiedźmina zniszczył mi beret, świetne Project Spark, nowe Dance Central, ta gra od Platinum intrygująca, do tego kolekcja Halo, więc będę miał możliwość wszystko ogarnąć (+ multi, tak chwalone, jaram się), do tego Fable Legends beta w tym roku (i Halo 5), a zapowiada się świetnie. Sorry, ale (pipi)enie, że konfa słaba i że nic nie było to jakaś kpina. Nie dało się tego zrobić lepiej - Microsoft ma potężny line-up na ten i na przyszły rok. Będzie w co grać, a przecież w większości pokazywali gry na wyłączność (ACV wygląda ślicznie, ale to Assassin z krwi i kości, The Division rozbroiło mnie kompletnie, a Call of Duty to to samo co zwykle, ale w genialnych klimatach). Jeżeli liczycie, że Sony to przebije, to możecie się srodze przejechać. Spencer zniszczył system. Forza i Sunset Overdrive, kolekcja Halo, Project Spark, Dance Central - must have. A jest tego znacznie więcej, łącznie z betą Fable, które zapowiada się miodnie. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Kiepska ta konfa.... Największym plusem jest gra od Platinum, ale trailer był słaby. Bohater wygląda niczym nowy Donte, a artstyle słaby - niemniej tak już jest z Platinum, że pierwsze filmiki nie zachęcają. Tak czy inaczej, słabo i czuć po postach botów, że oni też tak czują
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ok jako deklarowany Xbot pisze: CO TO K.U.R.W.A BYLO? CoD? AC co rozni sie od innych tylko kolorem plaszcza? Fable? Fable Legends co wyglada gorzej niz trzecie Gearsy? Przeciez ten koles z kusza.... Czy to jest f2p przerobione na gre pudelkowa za 60 dolcow? Render z Crackdown 3 i Phantos Dust? Conker jak sam sobie zrobisz? Serio? Serio Spencer? Jak Sony pokaze takie samo (pipi) to ja wysiadam... Edytowane 9 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 9 czerwca 201410 l zapalmy znicz dla Xboxa, wpisujcie miasta. Konferencja mega słaba, gry +5, ciekawe multiplatformy ale te i tak beda lepsze na PS4, super ze dodali Ringa do Forzy 4,5 i nie chcieli za to kasy!
Opublikowano 9 czerwca 201410 l podsumowując: poprawna forza, sunset nawet spoko ale żaden z niego system seller, koguty w 720p, śmiechu warte jaranko remasterami gier sprzed dwóch generacji, japońszczyzna godna politowania DU.PY ABSOLUTNIE NIE URWAŁO, 3/4 KONFERENCJI ZIEWAŁEM, SPERMCER ŻEBRAK A NIE KRUL #tylkosony
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Sorry, ale (pipi)enie, że konfa słaba i że nic nie było to jakaś kpina. Nie dało się tego zrobić lepiej Dom, it's okay.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Kiepska ta konfa.... Największym plusem jest gra od Platinum, ale trailer był słaby. Bohater wygląda niczym nowy Donte, a artstyle słaby - niemniej tak już jest z Platinum, że pierwsze filmiki nie zachęcają. Tak czy inaczej, słabo i czuć po postach botów, że oni też tak czują Sony dowali za kilka godzin i nikt o tej konfie nie będzie pamiętał. e: O co chodzi z conkerem? Miał być? Edytowane 9 czerwca 201410 l przez mate5
Opublikowano 9 czerwca 201410 l No (pipi)a największy srotfl/fail/beka to z conkera HEHE ZRUBCIE GO SOBIE SAMI. Żenada.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Wiedźmin <3 wygrał konfe. To byl tylko fragment. Na E3 maja pokazac 30 minutowe demo. Wiadomo kiedy?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Spoko, Sony znowu zapowie 20 ex'ów na kolejne 5 lat i okrzykniecie, że wygrali generację A tak to płaczecie, że devi zapowiadają na wyrost. Nie, M$ wcale nie pokazywał gier na wyrost. Co z tego, że Crackdown, Phantom Dust czy gra od Platinum to tylko trailery CGI bez nawet przybliżonej daty premiery, ale ok, to nie są zapowiedzi na wyrost!! Przecież wy jeszcze czekacie na Project Sparks, które zapowiedziano równo z XBone przecież w większości pokazywali gry na wyłączność :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Wiedźmin <3 wygrał konfe. To byl tylko fragment. Na E3 maja pokazac 30 minutowe demo. Wiadomo kiedy? Ponoc za zamknietymi drzwami ma byc
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Kiepska ta konfa.... Największym plusem jest gra od Platinum, ale trailer był słaby. Bohater wygląda niczym nowy Donte, a artstyle słaby - niemniej tak już jest z Platinum, że pierwsze filmiki nie zachęcają. Tak czy inaczej, słabo i czuć po postach botów, że oni też tak czują Sony dowali za kilka godzin i nikt o tej konfie nie będzie pamiętał. e: O co chodzi z conkerem? Miał być? No i jest, w Project Spark. Jak sam sobie stworzysz. No nic, boty - kupujcie SO. To będzie świetna giera.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l hav3n i kermit krytykują, maciomaniak się podnieca. Taki trochę mindfuck mam
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ludzie, dzizas, pokazali tony stuffy, masę gier, mnóstwo zapowiedzi, praktycznie zero gadania i CIĄGLE ŹLE! Niewiarygodne to jest, nie wierzę po prostu - nigdy się nikomu nie dogodzi tutaj po prostu. Jak można powiedzieć, że to BYŁO NUDNE?! O_O Było tysiąc razy lepiej niż rok temu. Same gry. Porażka, to jest podejście co niektórych.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Mnie zastanawia jedno. Dlaczego nie dali żadnego exa na koniec roku obok Forzy i SO ? Edytowane 9 czerwca 201410 l przez kidnappa
Opublikowano 9 czerwca 201410 l 60$ za zremasterowaną kwadrylogię z multiplayerem vs 60$ za roczną gierkę z podbitą rozdziałką. Sony złodzieje. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez MaZZeo
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Wiedźmin <3 wygrał konfe. To byl tylko fragment. Na E3 maja pokazac 30 minutowe demo. Wiadomo kiedy? Ponoc za zamknietymi drzwami ma byc :confused: Nie. Na E3 zapowiadali 30 minutowe demo dla publiki. Nie moge tylko znalezc tej grafiki, tam byla data byla. W zeszlym roku pokazywali demo za zamknietymi drzwiami, a w tym mialo byc dla swiata.