Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

jestem wściekły na MS bo przez "miękką" konfe Sony nie wytoczy ciężkich dział...bo nie ma po co. Zero zaskoczeń, zero wtf momentów (poza wgniatającymi w podłoge patentami gameplayowymi w Witcherze), najbardziej zainteresowały mnie Ori i Inside i w to bym chętnie pograł, największy dla mnie killer (QB) pominięty także nie było czym się jarać

najciekawszy stuff : Horizon 2, Witcher 3 i The Division, reszta do kibla i spłukać

Opublikowano

Problem w tym Maćku że gry są, ale byle jakie. Miałbym się świetnie bawić przy nowym Fable, Crapdown albo zbudować sobie Conkera? To już wolę poczytać "Do Rzeczy".

Opublikowano

Zaraz konfa EA. Obstawiamy jaki % zostanie poświęcony grom sportowym?

Opublikowano

Niektórym to nawet jakby z konfy Sony zmienić logo PS na Xboksa to wciąż by się nie podobało. Było po prostu spoko. Nie ma zachwytów i dobrze, ale niektórych płaczów nie rozumiem.

Ta konfa była po prostu średnia i największą winę ponoszą forume Xboty co hype nakręcały. Ja się nie naśmiewam, bo nie wiadomo co Sony pokaże <poduszkanatyłek>

Opublikowano

O której się zaczyna konfa PCta?

Opublikowano

Klekac.

Kto to robi? Jakbym Dust An Elysian Tail widział.

Moon studios. Kimkolwiek sa.

Opublikowano

Będzie nowy GeForce ?

Pierwszy Star Wars, jaranko ziomy!

Edytowane przez aux

Opublikowano

mam prośbe w imieniu wszystkich którzy nie mogą oglądać na żywo - prosze o umieszczenie w pierwszym poście linków do konferencji w całości np na jutubie czy gdzieś (oczywiście jak sie już pojawią po konferencji), tak żeby każdy mogł odrazu poglądać wiczorem czy jutro rano jeśli nie bedą w stanie na żywo oglądać

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Klekac.

Kto to robi? Jakbym Dust An Elysian Tail widział.

To samo pomyślałem, ale robi chyba ktoś zupełnie inny.

Opublikowano

Indie gierka najlepszym exem, to tylko świadczy o poziomie konferencji M$.

Opublikowano

Fajny trailer teamu developerskiego, brawo Ea.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ale kolo który montował trailer Horizon 2 to pełna profeska - wyczucie i tempo montażu pierwsza liga, naprawdę fajne 1:40 filmu mu wyszło i to z gry wyścigowej. 

Opublikowano

EA właśnie zapowiedziało nowego Battlefronta robionego przez DICE. Wygląda spox. :)

Opublikowano

Battlefront. I to by bylo na tyle od EA.

Opublikowano

EA właśnie zapowiedziało nowego Battlefronta robionego przez DICE. Wygląda spox. :)

W tamtym roku to juz wiedzielismy xD

Opublikowano

Szprota, nie śledzę serii. :P

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Dalem na mute i slucham muzyki z Ori.

Opublikowano

To ten typ od szport szport szport z pamiętnego pokazu xbona.

Dlaczego mnie szkalujesz :((