Opublikowano 9 czerwca 201410 l Maciomaniak, było 90min. gier, świetnie. Szkoda tylko, że 90% z nich to jest meh
Opublikowano 9 czerwca 201410 l jestem wściekły na MS bo przez "miękką" konfe Sony nie wytoczy ciężkich dział...bo nie ma po co. Zero zaskoczeń, zero wtf momentów (poza wgniatającymi w podłoge patentami gameplayowymi w Witcherze), najbardziej zainteresowały mnie Ori i Inside i w to bym chętnie pograł, największy dla mnie killer (QB) pominięty także nie było czym się jarać najciekawszy stuff : Horizon 2, Witcher 3 i The Division, reszta do kibla i spłukać
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Problem w tym Maćku że gry są, ale byle jakie. Miałbym się świetnie bawić przy nowym Fable, Crapdown albo zbudować sobie Conkera? To już wolę poczytać "Do Rzeczy".
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Zaraz konfa EA. Obstawiamy jaki % zostanie poświęcony grom sportowym?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Niektórym to nawet jakby z konfy Sony zmienić logo PS na Xboksa to wciąż by się nie podobało. Było po prostu spoko. Nie ma zachwytów i dobrze, ale niektórych płaczów nie rozumiem. Ta konfa była po prostu średnia i największą winę ponoszą forume Xboty co hype nakręcały. Ja się nie naśmiewam, bo nie wiadomo co Sony pokaże <poduszkanatyłek>
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Klekac. Kto to robi? Jakbym Dust An Elysian Tail widział. Moon studios. Kimkolwiek sa.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Będzie nowy GeForce ? Pierwszy Star Wars, jaranko ziomy! Edytowane 9 czerwca 201410 l przez aux
Opublikowano 9 czerwca 201410 l mam prośbe w imieniu wszystkich którzy nie mogą oglądać na żywo - prosze o umieszczenie w pierwszym poście linków do konferencji w całości np na jutubie czy gdzieś (oczywiście jak sie już pojawią po konferencji), tak żeby każdy mogł odrazu poglądać wiczorem czy jutro rano jeśli nie bedą w stanie na żywo oglądać Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Yano
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Klekac. Kto to robi? Jakbym Dust An Elysian Tail widział. To samo pomyślałem, ale robi chyba ktoś zupełnie inny.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Indie gierka najlepszym exem, to tylko świadczy o poziomie konferencji M$.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Fajny trailer teamu developerskiego, brawo Ea. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 9 czerwca 201410 l ale kolo który montował trailer Horizon 2 to pełna profeska - wyczucie i tempo montażu pierwsza liga, naprawdę fajne 1:40 filmu mu wyszło i to z gry wyścigowej.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l EA właśnie zapowiedziało nowego Battlefronta robionego przez DICE. Wygląda spox.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l EA właśnie zapowiedziało nowego Battlefronta robionego przez DICE. Wygląda spox. W tamtym roku to juz wiedzielismy xD
Opublikowano 9 czerwca 201410 l To ten typ od szport szport szport z pamiętnego pokazu xbona. Dlaczego mnie szkalujesz (