Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Teraz bez trollingu, Ori i ten indyk od twórców Limbo wyróżniające się gry i jedne z lepszych, chcę w to zagrać. Z eksów nie interesuje mnie nic oprócz remasterów hejlo i jeżeli Destiny zawiedzie w multi, to biorę Xbona, aby pobiegać na Lockaucie w 1080p/60fps. Każdego Xboxa kupowałem dla Halo i teraz pewnie będzie tak samo, chyba, że Destiny nie zawiedzie. Ogólnie to konferencja dobra, bo były tylko gry, gry i jeszcze raz gry, zabrakło tylko opadu szczeny, gry, która dla xone byłaby tym samym co Girsy dla X360.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Ahhhaahahah znowu DA tylko ze z muzyka live xDDD

Opublikowano

Czy gość z EA właśnie powiedział, że najpierw będzie Dragon Age, a później 2 kolejne projekty od Bioware czy tylko mi się wydawało?

Opublikowano

gdzie jest najlepsza jakość strama? odpaliłem na twich i jest dosyć słaba :confused:

Czy gość z EA właśnie powiedział, że najpierw będzie Dragon Age, a później 2 kolejne projekty od Bioware czy tylko mi się wydawało?

powiedział tak

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Muza ladna.

#sonywopalach. Co oni pokaza podczas trailera? Moze ramstein przyjedzie poziac ogniem.

Opublikowano

Dawac Mass Effecta eh

Opublikowano

gdzie jest najlepsza jakość strama? odpaliłem na twich i jest dosyć słaba :confused:

powiedział tak

ign albo gametrailers

Opublikowano

powiedział tak

http://www.gamespot.com/e3/ea-press-conference-2014/

HD bez laga.

Opublikowano

Jak na hasło "next gen" to kiepsko ten DA3 wygląda.

Opublikowano

Litości z tym Dragon Age po gameplayu Wieśka. Smok napie.rdala skrzydłami metr od drzewa a tam nawet listek się nie ruszy :(

Opublikowano

He, he - wygląda jak  Dragons Dogma minus fajny gameplay. :P

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

dzięki chlopaki za namiary na dobre stremy

ogień z mordy smoka całkiem fajny, ale reszta to kompletny plastik i cukierki

a nawet ten ogień smoka nie ma startu do ognia z deep down

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Mass Effecr <3