Opublikowano 9 czerwca 201410 l Hahahha, "Zrobimy cos czego jeszcze nie robilismy, wypuscimy bete" XD czyli za 200zl
Opublikowano 9 czerwca 201410 l wszystko fajnie ustawione, szkoda że w multi nie ma szans na takie akcje kłóciłbym się czasem w BC2 i BF3 takie akcje się zdarzały, że zapadały w pamięć na dłuższy czas Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Yakubu
Opublikowano 9 czerwca 201410 l ale rynek konsolowy sie zeszmacil...jednak dobrze zrobilem ze poprzestalem na psx , dreamcast , ps2 i xbox 1 ...jedyne konsole z dusza
Opublikowano 9 czerwca 201410 l problem jest taki, że nie zapowiedziano zadnego noweg ip, które by wstrząsnęło rynkiem. Dziwie sie, ze sie nie jarasz bo akurat twoje klimaty ;/ Spoko się zapowiada, szkoda tylko,że po miesiącu trafi na Steam. Hłehłe. No jeszcze by tego brakowalo, zeby taka perelka utkwila w takim go.wnie jak Xone. Im wiecej osob graczy zagra tym lepiej.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Nie dla psa kiełbasa, czyli beta nie na Xboxie. Choć i tak nie zapowiada się szałowo.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Lecę włączyć mojego battlefielda i gram w betę, a xboty dalej fapią do filmików?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l hahaha śmiać mi się chce z tego że niby "leaked" video footage z BF'a pare dni przed E3, a nagle na samej konferencji daja dziś bete Bf'a?hahahah no debile
Opublikowano 9 czerwca 201410 l ale rynek konsolowy sie zeszmacil...jednak dobrze zrobilem ze poprzestalem na psx , dreamcast , ps2 i xbox 1 ...jedyne konsole z dusza Polecam GameCuba. Również konsolka z duszą.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Są jakieś przecieki co Ubisoft może zaprezentować innego niż Assasin, Division i The Crew, co by usprawiedliwiło przesiedzenie tej godziny? Bo po konfie EA nie wiem czy mi się chce.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Jaracie sie nintendo a jest traktowane jak Korwin Mikke , zbawca i mesjasz ktorego nikt nie kupuje i smieje sie ukradkiem heheh