Opublikowano 9 czerwca 201410 l Smieszne te giereczki 2014/15/16...kupuje N64 i wracam do NVN im with you. przejde sobie jeszcze raz goldeneye. I Turoka <3 I Super Mario 64 wraz z Donkey Kong 64. Moje ukochane platformówki <3
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Smieszne te giereczki 2014/15/16...kupuje N64 i wracam do NVN im with you. przejde sobie jeszcze raz goldeneye. hehe coś w tym jest, można spokojnie ogrywać backlog i czekać aż sytuacja się rozwinie Dokładnie tak zrobię. Nic nowego nie ma. Branża stoi w miejscu. Na gwiazdkę kupuję 3DSa, a w 2015 roku, parę miesięcy przed Zeldą - Wii U. PS4 w 2016 roku. To straszne co stało się z tą branżą. Naprawdę straszne i dołujące. Niby człowiek jest tego świadom, ale serio miałem nadzieję w serduszku, że pokażą coś nowego, coś intrygującego, COKOLWIEK... Czezky, przyjmij nas. Pozwól nam rzucać bananami.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ale Sunset Overdrive to będzie kupsko. 10 min bym z tym czymś nie wytrzymał. Nie poznaję Insomniac normalnie. o_O jak dla mnie jest to pierwsza gra Insomniac która może coś konkretnego zaprezentować Bo na Xboxa.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Nie siejcie fermentu, beta jest do ogrania tylko na targach xD http://www.battlefield.com/hardline/beta ale zapisy już zbierają Edytowane 9 czerwca 201410 l przez figus87
Opublikowano 9 czerwca 201410 l z konfy micro zapamiatalem jedynie za(pipi)isty trailer horizon2, genialnie prezentujacego sie wiedzmina3, ktory bedzie ladniejszy i jeszcze genialniej prezentowac sie na ps4 i swietny zwiastun indyka w lesie - slabo, bardzo slabo, spodziewalem sie o wiele wiele wiekszego pier.dolniecia choc przewrotnie po konfie microsoftu i ea juz wiem ze na tych targach pier.dolniecia nie bedzie i jestem pewnwy ze i sony rozniez zawiedzie i da nudna konfe i jedyne co ja uratuje to jutrzejsze gify z genialnie wygladajacego uncharted4 Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Ficuś
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ale Sunset Overdrive to będzie kupsko. 10 min bym z tym czymś nie wytrzymał. Nie poznaję Insomniac normalnie. o_O jak dla mnie jest to pierwsza gra Insomniac która może coś konkretnego zaprezentować Haha dobre . A Spyro a Ratchety. Ale wiadomka nie byly na xa.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Smieszne te giereczki 2014/15/16...kupuje N64 i wracam do NVN im with you. przejde sobie jeszcze raz goldeneye. hehe coś w tym jest, można spokojnie ogrywać backlog i czekać aż sytuacja się rozwinie Dokładnie tak zrobię. Nic nowego nie ma. Branża stoi w miejscu. Na gwiazdkę kupuję 3DSa, a w 2015 roku, parę miesięcy przed Zeldą - Wii U. PS4 w 2016 roku. To straszne co stało się z tą branżą. Naprawdę straszne i dołujące. Niby człowiek jest tego świadom, ale serio miałem nadzieję w serduszku, że pokażą coś nowego, coś intrygującego, COKOLWIEK... Czezky, przyjmij nas. Pozwól nam rzucać bananami. Smieszne te giereczki 2014/15/16...kupuje N64 i wracam do NVN im with you. przejde sobie jeszcze raz goldeneye. hehe coś w tym jest, można spokojnie ogrywać backlog i czekać aż sytuacja się rozwinie Dokładnie tak zrobię. Nic nowego nie ma. Branża stoi w miejscu. Na gwiazdkę kupuję 3DSa, a w 2015 roku, parę miesięcy przed Zeldą - Wii U. PS4 w 2016 roku. To straszne co stało się z tą branżą. Naprawdę straszne i dołujące. Niby człowiek jest tego świadom, ale serio miałem nadzieję w serduszku, że pokażą coś nowego, coś intrygującego, COKOLWIEK... Czezky, przyjmij nas. Pozwól nam rzucać bananami. A czego oczekujesz po imprezie skierowanej do Januszy gejmingu, jaką jest E3? Gry wyjątkowe w końcu wyjdą ale w swoim czasie. A na pewno nie zostaną zapowiedziane w LA podczas E3.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l A czego oczekujesz po imprezie skierowanej do Januszy gejmingu, jaką jest E3? Gry wyjątkowe w końcu wyjdą ale w swoim czasie. A na pewno nie zostaną zapowiedziane w LA podczas E3. A gdzie? Gdzie? Gdzie, Marian, gdzie?!?!?!?111
Opublikowano 9 czerwca 201410 l no troche juz wypilem bo dzis byl smazing na sloneczku.....juz poprawilem choc w sumie po konfie sony pewnie napisze cos podobnego btw czemu tylu zapowiedzi nowych gier to zwykle rendery - jak oni teraz potrafia z gry pokazac render to sama gra wyjdzie pewnie najwczesniej w 2016 jedyna konfa ktora uratuje te targi to bedzie konfa nintendo - wspomnicie moje slowa
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Najlepsze jest to, że każdy narzeka na EA, cancer gamingu, nowy BF crap to samo co poprzedni, nagle pojawia się beta i wszyscy się rzucają, pada cała sieć. xD Słaby PSN + cebulacka natura, za darmo to ściągam
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Na razie najwiekszy zawod to Mirror's Edge. Czekalem na prawdziwe demo a nie gadanie i pokazywanie konceptów. Konfa MS spoko, EA zenujaca. Zobaczymy co pokaze Ubi i Sony.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l No i liczyłem, że MS pokaże Devils Third. Byłoby fajne combo z Platinumem. Skoro EA nie pokazało, Ubi też pewnie nie... Stawiamy, kto wskrzesił DT - Sony czy Ninny? Itagaki jest w LA.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Czyli nici z Mass Effect w najbliższym czasie? 2016, i to raczej blizej gwiazdki. Jakby celowali w poczatek roku to pewnie by pokazali normalny zwiastun. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Kre3k
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Mirrors edge jaranko. Nie zrobili casualowego ścierwa, tylko rozwijają oryginał. Lepiej być nie mogło. Za to szacuneczek. Reszta piec
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Najlepsze jest to, że każdy narzeka na EA, cancer gamingu, nowy BF crap to samo co poprzedni, nagle pojawia się beta i wszyscy się rzucają, pada cała sieć. xD Słaby PSN + cebulacka natura, za darmo to ściągam Akurat PSN ma się bardzo dobrze. Stronka i PSS na konsoli działa
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Najlepsze jest to, że każdy narzeka na EA, cancer gamingu, nowy BF crap to samo co poprzedni, nagle pojawia się beta i wszyscy się rzucają, pada cała sieć. xD Słaby PSN + cebulacka natura, za darmo to ściągam Pan to generalnie nie powinien sie za bardzo odzywac, bo cos tych Megaton to nie było widac.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l YES! “Phantom Dust” remastered with all-new gameplay and graphics. Relive the story exclusively on Xbox One https://twitter.com/majornelson/status/476057530284523520 Nie zwróciłem uwagi, czy mówili o tym wprost, ale to remake, nie sequel. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Accoun