Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Smieszne te giereczki 2014/15/16...kupuje N64 i wracam do NVN 

im with you. przejde sobie jeszcze raz goldeneye.

:good2: I Turoka <3

I Super Mario 64 wraz z Donkey Kong 64. Moje ukochane platformówki  <3

Opublikowano

hehe coś w tym jest, można spokojnie ogrywać backlog i czekać aż sytuacja się rozwinie

Dokładnie tak zrobię. Nic nowego nie ma. Branża stoi w miejscu. Na gwiazdkę kupuję 3DSa, a w 2015 roku, parę miesięcy przed Zeldą - Wii U. PS4 w 2016 roku.

To straszne co stało się z tą branżą. Naprawdę straszne i dołujące. Niby człowiek jest tego świadom, ale serio miałem nadzieję w serduszku, że pokażą coś nowego, coś intrygującego, COKOLWIEK...

Czezky, przyjmij nas. Pozwól nam rzucać bananami.

Opublikowano

Ale Sunset Overdrive to będzie kupsko. 10 min bym z tym czymś nie wytrzymał. Nie poznaję Insomniac normalnie.

o_O jak dla mnie jest to pierwsza gra Insomniac która może coś konkretnego zaprezentować

Bo na Xboxa.

Opublikowano

Palmerowi troche kasa od FB poszla w banie chyba

Opublikowano

z konfy micro zapamiatalem jedynie za(pipi)isty trailer horizon2, genialnie prezentujacego sie wiedzmina3, ktory bedzie ladniejszy i jeszcze genialniej prezentowac sie na ps4 i swietny zwiastun indyka w lesie - slabo, bardzo slabo, spodziewalem sie o wiele wiele wiekszego pier.dolniecia choc przewrotnie po konfie microsoftu i ea juz wiem ze na tych targach pier.dolniecia nie bedzie i jestem pewnwy ze i sony rozniez zawiedzie i da nudna konfe i jedyne co ja uratuje to jutrzejsze gify z genialnie wygladajacego uncharted4

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ale Sunset Overdrive to będzie kupsko. 10 min bym z tym czymś nie wytrzymał. Nie poznaję Insomniac normalnie.

o_O jak dla mnie jest to pierwsza gra Insomniac która może coś konkretnego zaprezentować

Haha dobre :D. A Spyro a Ratchety. Ale wiadomka nie byly na xa.

Opublikowano

Ficuś jak widać opił już porażkę Xbota i mu się myli :P

Opublikowano

hehe coś w tym jest, można spokojnie ogrywać backlog i czekać aż sytuacja się rozwinie

Dokładnie tak zrobię. Nic nowego nie ma. Branża stoi w miejscu. Na gwiazdkę kupuję 3DSa, a w 2015 roku, parę miesięcy przed Zeldą - Wii U. PS4 w 2016 roku.

To straszne co stało się z tą branżą. Naprawdę straszne i dołujące. Niby człowiek jest tego świadom, ale serio miałem nadzieję w serduszku, że pokażą coś nowego, coś intrygującego, COKOLWIEK...

A czego oczekujesz po imprezie skierowanej do Januszy gejmingu, jaką jest E3? Gry wyjątkowe w końcu wyjdą ale w swoim czasie. A na pewno nie zostaną zapowiedziane w LA podczas E3.

Opublikowano
A czego oczekujesz po imprezie skierowanej do Januszy gejmingu, jaką jest E3? Gry wyjątkowe w końcu wyjdą ale w swoim czasie. A na pewno nie zostaną zapowiedziane w LA podczas E3.

A gdzie? Gdzie? Gdzie, Marian, gdzie?!?!?!?111

Opublikowano

no troche juz wypilem bo dzis byl smazing na sloneczku.....juz poprawilem choc w sumie po konfie sony pewnie napisze cos podobnego

btw czemu tylu zapowiedzi nowych gier to zwykle rendery - jak oni teraz potrafia z gry pokazac render to sama gra wyjdzie pewnie najwczesniej w 2016

jedyna konfa ktora uratuje te targi to bedzie konfa nintendo - wspomnicie moje slowa

Opublikowano

Czyli nici z Mass Effect w najbliższym czasie?

Opublikowano

Najlepsze jest to, że każdy narzeka na EA, cancer gamingu, nowy BF crap to samo co poprzedni, nagle pojawia się beta i wszyscy się rzucają, pada cała sieć. xD

Słaby PSN + cebulacka natura, za darmo to ściągam

Opublikowano

Na razie najwiekszy zawod to Mirror's Edge. Czekalem na prawdziwe demo a nie gadanie i pokazywanie konceptów. 

Konfa MS spoko, EA zenujaca. Zobaczymy co pokaze Ubi i Sony.

Opublikowano

No i liczyłem, że MS pokaże Devils Third. Byłoby fajne combo z Platinumem. Skoro EA nie pokazało, Ubi też pewnie nie...

Stawiamy, kto wskrzesił DT - Sony czy Ninny? Itagaki jest w LA.

Opublikowano

Czyli nici z Mass Effect w najbliższym czasie?

2016, i to raczej blizej gwiazdki. Jakby celowali w poczatek roku to pewnie by pokazali normalny zwiastun.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Mirrors edge jaranko. Nie zrobili casualowego ścierwa, tylko rozwijają oryginał. Lepiej być nie mogło. Za to szacuneczek. Reszta piec

Opublikowano

Najlepsze jest to, że każdy narzeka na EA, cancer gamingu, nowy BF crap to samo co poprzedni, nagle pojawia się beta i wszyscy się rzucają, pada cała sieć. xD

Akurat PSN ma się bardzo dobrze. Stronka i PSS na konsoli działa

Opublikowano

Pan to generalnie nie powinien sie za bardzo odzywac, bo cos tych Megaton to nie było widac.