Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Czy was zdrowo poeybalo? Jestem fanem niny iczekałem na zelde, okej jest, ale w cell shadingu, za mało, czekam na więcej. Edytor mario are You serious? Przecież takie głupoty dało się wyczyniać 10 lat temu :/, brak metroida i star foxa daje w tyłek :/, reszta to indyki. Ktoś porównuje strzelanie kolorowankami do BF? Czy was równo pogrzało? Czego niektórzy oczekiwali, piszą takie głupoty że głowa mała :/, aż wstyd :/

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

xeno,bayo, zelda, yoshi - MAGICZNE< CUDOWNE

ale jak na razie co widac po konfie to 3ds szykuje sie powoli do trupiarni - nic ciekawego nowego na nieg, przynajmniej mial swoje cudowne czasy, nie to co tredowata vita

Nowe Ace Attourney, Bravely Default 2, Persona Q, Harvest Moon:Story of Seasons,Monster Hunter 4,Senran Kagura 2,Pokemony i pewnie jeszcze troszkę by się znalazło. Jest naprawdę nieźle, przecież cały czas nie będą hurtowo wypluwać hiciory na rynek.

w sumie racja - cos tam jeszcze jest, w kazdym razie konfa skoncetrowana maksymalnie by respiratorem uzywic wiiu i im to sie udalo, za(pipi).istosc w czystej formie

Opublikowano

Teraz zapowiedzieli na przyszły rok przystawkę do 3DSa, ktora pozwoli wykorzystać na nim te figurki.

Opublikowano

o 3dsa pewnie się zatroszczą na TGS. 

Całkiem możliwe,że zapowiedzą troszkę więcej tytułów.

Zresztą jak słyszę ten płacz,że nie ma nic na handheldy to śmiać mi się chce.

Opublikowano

E włacha, jeszcze Captain Toad , skubany grzybek też był dobry.

To generalnie Mario 3D World z trochę inną mechaniką :)

Opublikowano

nie no, żartuję, mam w (pipi)e gameplay, chcę grać w grafikę

ibdRXJqeM8dbYH.gif

prawilnie przypominam. nie cgi. Sony <3333

Opublikowano

Ten rok był dobry, ale przyszły może być słaby, ja widzę 3 pozycje dla siebie na WiiU w 2015.

Opublikowano

Czy was zdrowo poeybalo? Jestem fanem niny iczekałem na zelde, okej jest, ale w cell shadingu, za mało, czekam na więcej. Edytor mario are You serious? Przecież takie głupoty dało się wyczyniać 10 lat temu :confused:, brak metroida i star foxa daje w tyłek :confused:, reszta to indyki. Ktoś porównuje strzelanie kolorowankami do BF? Czy was równo pogrzało? Czego niektórzy oczekiwali, piszą takie głupoty że głowa mała :confused:, aż wstyd :confused:

Czy ty jesteś upośledzony?

Opublikowano

Guernica wybuchl.

gacie musialem zmienic, dobrze ze przegralem licytacje bayo na ps3
Opublikowano

i co, bez ekskluzywnych dlc, wersji beta, alpha, omega gamma, można? MOŻNA! jeszcze oyebia z darmową gierką jak z mario kart 8 i nadrobią strate do ps4 w rok

Opublikowano

niny dalej dostarcza - teraz pokazuja indyki cyfrowe!!!!!!!!!!!!!!masakra

Opublikowano

Tak średnio było.Brakowało dodatkowej megatony oprócz ślicznej Zeldy.

Yoshi ok,

Smash będzie GOTY,

Fajnie,że do Bayonetty 2 będzie dodawana pierwsza część + gra urywa cyce
Xenoblade wygląda dobrze poza dziwacznymi twarzami postaci.
Kirby to taki zapychacz.
Toad wygląda jak dlc do 3d world,ale nie zmienia to faktu,ze szykuje sie fajna gra
To strzelanie cumshotów to dobre za 50zł

Chce metroida i Fire Emblem na Wii u bo zawsze był na każdą konsolę.

Opublikowano

teraz indyki pokazują XD a tak przy okazji moze ktoś kupi

Opublikowano

Itagaki powiedział że Devil's Third jest exem na WiiU.

Na ign pokazano trailer.

Opublikowano

Nie wiem czemu link nie dziala ale od 5min napier.dalaja trailerami z gierek z eshopa.

Opublikowano

Ten rok był dobry, ale przyszły może być słaby, ja widzę 3 pozycje dla siebie na WiiU w 2015.

Jest czerwiec, a Ninny dopiero teraz zapowiedziało kilka gier na 2014 rok. Tak samo pewnie będzie za rok.