Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Powiedział koleś jarający się szmaciankami

lbp3-1.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31459-digitalfoundry_przeanalizowalo_oprawe_wizualna_driveclub.html

Ekipa potwierdziła, że gra działa w natywnej rozdzielczości 1080p oraz, ze wyposażona jest w"rozbudowany system anty-aliasingu". Oprócz paru małych potknięć anty-aliasing w grze oceniano jako lepszy, niż w większości innych tytułów z PS4 i XONE.

Jeśli chodzi o framerate deweloperom udało się uzyskać całkowicie stabilne 30 klatek na sekundę - niezależnie od tego, ile wozów znajduje się na ekranie. DigitalFoundry podkreśla, że to znacząca poprawa sytuacji z wczesnych wersji DriveClub, które udostępniane były w 2013 roku.

Zespół zauważył w swoim teście, że świetnie wykonano efekty światłocienia, które renderowane są w czasie rzeczywistym. Zmiany pory dnia i nocy wyglądają bardzo dobrze i realistycznie. DigitalFoundry chwali również bardzo dobre wykonanie dostępnych w grze samochodów.

W takiej sytuacji werdykt może być tylko jeden - to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach. Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye).

Nowa generacja tylko u Sony, bo u konkurencji 2010 rok po tym względem.

Teraz drogie boty wyobraźcie sobie takie zestawienia, wiem że będzie to dla was ciężkie, zupełnie inny, nieosiągalny świat, ale przynajmniej na jpg i gifach posmakujcie co to znaczy luksus, szyk, elegancja i nowa generacja. Wprawdzie to jak lizanie lizaka przez papierek, ale nie dla chłopsta takie luksusy

Ascani_PS4-48.jpg

+

Sony-HX850-1.jpg

+

shutterstock_6206731_80621.jpg

+

sfbgts.gif

=

d91.gif

Koniec tego dobrego, jak już pyry z kapustą zjedzone, to możecie wracać na pole buraków.

Opublikowano

No trochę mnie boli, że akurat z Ciebie wychodzi rasowy gifowiec :D

Potem będzie powtórka, klapki zaczną wklejać ładne i efektowne gify Ordera, Insaczek i jego drużyna będą bekować, że jak to tak, wklejać gify ładnych momentów i że beka z klapków. Aż nagle nadejdzie premiera, a Ins w pocie czoła będzie nurkował w całym internecie, żeby wychwycić jakiś niepochlebne gify, stając się osobą, z której sam bekował xD I w koło macieju.

Jak barany gejmingu nie będą do wyrzygania wklejać tutaj gifów z dełordera i piać o jakiś mesjaszach to jedyna beka jaką będę mieć to ta związana z żałosnym gameplayem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

raczej co do grafy Ordera przyczepic sie nie bedzie mozna i giy beda miazdzyc, problemem tej gry jest totalnie dochejany cinematic experience w postaci filmikow i qte co 2min, dretwe strzelanie i tytanowe otoczenie - w ogole ostatnio cos cicho o tej grze, moze wzieli do serca krytyke po e3...choc nie ma co sie ludzic, bo co krok podkreslaja i nawet dali te nieszczesne pasy by bylo filmowo jak tylko sie da :/

Opublikowano

Yeti ty bys przy tym winie mogl ponabijac wreszcie troche punktow do naszego klubu, a nie siedziec tylko w CW

Opublikowano

Tymczasem tutaj ładnie widać dzisiejszą masakrę niebieskich...

https://www.youtube.com/watch?v=ocWgQQ3Z_kY

No straszna ta masakgra. A i jeszcze ten odgrzewany kotlet co wrzuciłeś nie ma co.

Cała esencja tej gry.

Ale Halo, to Ty szanuj. Ok?

Opublikowano

Nowa generacja tylko u Sony, tak Yeti, a tymczasem widze cos takiego na BM sasiedniego forum:

Witam,

W związku z żenującą sytuacją z premierą gry DriveClub i postępowaniem SONY - sprzedaję moją konsolę PS4 po okazyjnej jak sądzę cenie... Konsola jest w 100% sprawna bez wad ukrytych... Kupiona była w Styczniu 2014 roku w MediaMarkcie więc jest jeszcze na gwarancji (dołączam paragon)...

I na FPE:

zamienię PS4 kupione w maju w Media Markt (na gwarancji), stan idealny, plus trzy gry The Last of Us Remastered, Infamous Second Son i Destiny na Xbox One.

XDDDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Powiedział koleś jarający się szmaciankami

lbp3-1.jpg

jarający to może za dużo powiedziane, chociaż co by nie mówić na LBP3 czekam bardzo, ale przy szmiaciankach potrafię się dobrze bawić przy halo nie.

Ale Halo, to Ty szanuj. Ok?

Nie.

"W nienawiści do Halo tak zostałem wychowany ten kto lubi Gejlo na zawsze jest przegrany" Wilku WDZ

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

tymczasem szpiedzy z krainy deszczowcow donosza, ze Iras dalej sie waha czy kupic Drivecluba i sie pyta cz w ogole warto - przypominam: naczelny fanboj playstation, "to bedzie dla mnie gra wyscigowa generacji"

pewnie sie waha czy 200zl od mamy wydac na drivecluba czy kolejnego mesjasza od ubi w jedynie slusznym 900p/30fps

Opublikowano

"W nienawiści do Halo tak zostałem wychowany ten kto lubi Gejlo na zawsze jest przegrany" Wilku WDZ

To na prawdę nie jest zdrowe podejście.

Cóż, krzyżyk na drogę i klapek w d... na nogi.

Opublikowano

Jak tam klapy macie jakieś plany w poniedziałek po grać w DC a może w nową FIFE online? 

To że Ty jesteś błaznem nie znaczy, że z innych możesz robić błaznów, a już na pewno nie z tego Pana....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Logika klapka, lbp 3 gra dla dzieci, ale sie jaram. Halo gra dla dzieci ale się nie jaram. Nintendo ch.uj bo dla dzieci, ale Teraway na PS4 to megatona. :lol:

tymczasem szpiedzy z krainy deszczowcow donosza, ze Iras dalej sie waha czy kupic Drivecluba i sie pyta cz w ogole warto - przypominam: naczelny fanboj playstation, "to bedzie dla mnie gra wyscigowa generacji"

pewnie sie waha czy 200zl od mamy wydac na drivecluba czy kolejnego mesjasza od ubi w jedynie slusznym 900p/30fps

nowe lakerky mama kupiła i już szkoda 2 paczek na niedokończoną grę wydać.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

logika blubera - velocity x2 syf,indyk, grafa z c64, ale fez gra wszechczasow, coz za nietuzinkowa grafika

procz tego to masz racje - tez sie zawsze smieje jak ktos krytykuje nintendo za gry dla dzieci a potem sie jara tearaway czy lbp :P

Opublikowano

Właśnie dlatego czasem z politowaniem zerkam na ludzi z klapkami na oczach. Nie wiedzą co tracą a myślą, że wiedzą xD

Opublikowano

No straszna ta masakgra. A i jeszcze ten odgrzewany kotlet co wrzuciłeś nie ma co.

Cała esencja tej gry.

Ja (pipi)e, co ty oglądasz. Masz 12 lat?

To pytanie retoryczne.

Opublikowano

W końcu kategoria Klapka do czegoś zobowiązuje. Nie można po nich oczekiwać rozsądku i obiektywnego spojrzenia... i tak od czasu PS2.

Opublikowano

Niech wyjdzie w koncu ten Guilty Gear i mozna zakonczyc dyskusje :D

Opublikowano

To na prawdę nie jest zdrowe podejście.

Cóż, krzyżyk na drogę i klapek w d... na nogi.

Halo CE to ja ogrywałem zaraz po premierze na OG Xboxie, ale co wy o tym możecie wiedzieć jak dla was przygoda z konsolami zaczęła się w większości od X60. Nie dałem rady skończy tego tytułu. Nigdy mnie ta gra nie jarała.

To że Ty jesteś błaznem nie znaczy, że z innych możesz robić błaznów, a już na pewno nie z tego Pana....

Jak mam nie robić błazna z typa który sam nim jest. I jeszcze ten jego gimbo rap. :D

Logika klapka, lbp 3 gra dla dzieci, ale sie jaram. Halo gra dla dzieci ale się nie jaram. Nintendo ch.uj bo dla dzieci, ale Teraway na PS4 to megatona. :lol:

Jak pijesz do mnie to masz ewidentnie kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Nigdy nie pisałem, że nie jaram się Halo bo to gra dla dzieci. Nie wiem skąd żeś to sobie wymyślił. Po prostu mi ona nie podchodzi i tyle. I nigdy też nie pisałem, że NIntendo huy, akurat sprzęt od wielkiego N to w tym momencie jedyny słuszny wybór jako konsola co zresztą nie raz tu pisałem.

Twoje argumenty z dupy wzięte są inwalidą.

Opublikowano

logika blubera - velocity x2 syf,indyk, grafa z c64, ale fez gra wszechczasow, coz za nietuzinkowa grafika

przecież to była taktyka waszych kolegów z obozu niebieskich, ktoś wymienia super time force czy rouge legacy jako dobre gry i potem jakiś iras wkleja screeny, że beczunia :lol: a potem fapanie, że do plusa takie perełki trafiają. Ficek ja nie z tych dobra gra to dobra gra nieistotne czy jest 8bit, 16bit czy pixelart

kidnappa akurat z tym teraway i nintendo to przykład kasiasa czy mendrka akurat, którzy jarają się nietuzinkowością tych gier, ale nintedno to pastgen i gry dla dzieci i kochających inaczej

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Info z FB od Evolution xD

We're just as frustrated as you about the server performance issues right now. We want you to be racing with clubs and having fun playing challenges, not checking facebook updates from us to see if the servers are updated yet.In case you don't already know, the servers are up and running but they are hitting their performance limits, so they won't accept new connections until one of the current online players frees up their space (allowing another to join in their place, which happens automatically and player selection is random).

If and when you get online, you should not have any connectivity issues during the remainder of your session. When you finish and disconnect, you'll free up a space for someone else. This is obviously not ideal, especially given that there are a lot of players waiting to connect, but that's how it's working right now.

zsvi34.jpg

@willy

Cos mi sie zdaje ze 3/4 hardkorowych klapersow pewnie nawet nie kupi GG ;)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Info z FB od Evolution xD

We're just as frustrated as you about the server performance issues right now. We want you to be racing with clubs and having fun playing challenges, not checking facebook updates from us to see if the servers are updated yet.In case you don't already know, the servers are up and running but they are hitting their performance limits, so they won't accept new connections until one of the current online players frees up their space (allowing another to join in their place, which happens automatically and player selection is random).

If and when you get online, you should not have any connectivity issues during the remainder of your session. When you finish and disconnect, you'll free up a space for someone else. This is obviously not ideal, especially given that there are a lot of players waiting to connect, but that's how it's working right now.

Poziom prywatnych serwerów WoW'a.

Sony takie dla graczy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
kidnappa akurat z tym teraway i nintendo to przykład kasiasa czy mendrka akurat, którzy jarają się nietuzinkowością tych gier, ale nintedno to pastgen i gry dla dzieci i kochających inaczej

Trzeba mieć głęboki autyzm żeby czerpać przyjemność z gier pokroju splatoon czy mario 30 world.

Ty widzę, masz podobne zdanie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

xD

pelikan-lapie-757-OBRAZKY.PL.jpg

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.