Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jakie gry przekonują cię do ps4, które wyszły lub wyjdą wkrótce i sporo już o nich wiemy (został pokazany gameplay, jest podana data premiery lub chociaż jej okolice itd.) ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A co jest takiego na ps4 że chcesz je kupić?

Opublikowano

-LB3

-nieograne jeszcze TLOU

-PES 2015 w lepszej wersji

-inne multiplatformy, które działają sprawniej (tak, mam prawo wymagać tego od next genów)

-Wild

-Rime

3 pierwsze wystarczą mi na dłuuuugie godziny. A poza tym jestem zwyczajnie dużo bardziej spokojny o rozwój playstation, xone to według mnie duża niewiadoma.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Cosmos za 2 miesiące:

Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Xone, pierwsze wrażenie całkiem pozytywne ale nie odnajduje się jeszcze w dashboardzie, u Sony jednak jakoś to było przejrzystsze ale tutaj myślę, że to kwestia tygodnia, dwóch i będzie ok  :)

Utwierdziłem się w moim przekonaniu, że dokonałem dobrego wyboru zamieniając PS4 na xbone po przejechaniu pierwszego wyścigu w Forzy - okrążenie McLarenem po Pradze. Cieszę się, że dobrze wybrałem. 

Forza. I tyle w temacie. 

Czytając Twój post miałem dziwne wrażenie, czułem jakbym czytał swoje słowa  ;)

Może to prawda, że XOne w części tytułów ma niższa rozdziałkę niż PS4, może w niektórych tytułach grafika jest mniej szczegółowa, ale czy naprawdę to jest najważniejsze? Po kilku tygodniach użytkowania czuję, że to naprawdę dobrze zrobiony sprzęt, pad jest doskonały i generalnie zmieniam swój plan  - PS4 do exlusiwów sony, XONE do całej reszty a miało być odwrotnie  ;)

Opublikowano

A myslicie ze kiedys bedzie mozna odtwarzac plyty CD na tak poteznym nextgenie jak PS4 ? :teehee:

Czy One odtwarza zwykle plyty ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Hmm. Xbox pierwszy to dopiero była niewiadoma, a jak wiemy paroma gierkami pozamiatał ;) x360 mógł być z początku niewiadomą, a wiemy że był równorzędnym rywalem ps3. A teraz bym powiedział że niewiadomą jest ps4, a nie xkloc. No chyba że dla Ciebie obiecanki-cacanki to jakaś tam "wiadoma" Pierwsza wtopa była całkiem niedawno. Z kilera póki co jest średniak. No ale nie wymienię nazwy bo będzie że się czepiam.

Opublikowano

A myslicie ze kiedys bedzie mozna odtwarzac plyty CD na tak poteznym nextgenie jak PS4 ? :teehee:

Czy One odtwarza zwykle plyty ?

tak, do tego z usb odpalisz:

Typy plików obsługiwane w aplikacji Media Player:

Audio 3GP

Wideo 3GP

3GP2

AAC

ADTS

Animowany GIF

asf

AVI DivX

DV AVI

Nieskompresowane AVI

AVI Xvid

BMP

JPEG

GIF

H.264 AVCHD

M-JPEG

mkv — później w 2014 roku

mov

MP3

MPEG-PS

MPEG-2 MPEG-2 HD

MPEG-2 TS

H.264/MPEG-4 AVC

MPEG-4 SP

PNG

TIFF

WAV

WMA

WMA Lossless

WMA Pro

WMA Voice

WMV

WMV HD

Opublikowano

-LB3

-nieograne jeszcze TLOU

-PES 2015 w lepszej wersji

-inne multiplatformy, które działają sprawniej (tak, mam prawo wymagać tego od next genów)

-Wild

-Rime

3 pierwsze wystarczą mi na dłuuuugie godziny. A poza tym jestem zwyczajnie dużo bardziej spokojny o rozwój playstation, xone to według mnie duża niewiadoma.

zapomniałeś o tytułach takich wewnętrnych studiów jak naughty gods, santa monica, media molecule, quantic dream i guirella games. no i the last guardian.

Opublikowano

Cosmos za 2 miesiące:

Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Xone, pierwsze wrażenie całkiem pozytywne ale nie odnajduje się jeszcze w dashboardzie, u Sony jednak jakoś to było przejrzystsze ale tutaj myślę, że to kwestia tygodnia, dwóch i będzie ok  :)

Utwierdziłem się w moim przekonaniu, że dokonałem dobrego wyboru zamieniając PS4 na xbone po przejechaniu pierwszego wyścigu w Forzy - okrążenie McLarenem po Pradze. Cieszę się, że dobrze wybrałem. 

Forza. I tyle w temacie. 

Czytając Twój post miałem dziwne wrażenie, czułem jakbym czytał swoje słowa  ;)

Może to prawda, że XOne w części tytułów ma niższa rozdziałkę niż PS4, może w niektórych tytułach grafika jest mniej szczegółowa, ale czy naprawdę to jest najważniejsze? Po kilku tygodniach użytkowania czuję, że to naprawdę dobrze zrobiony sprzęt, pad jest doskonały i generalnie zmieniam swój plan  - PS4 do exlusiwów sony, XONE do całej reszty a miało być odwrotnie  ;)

Niczego nie mogę wykluczyć, a poza tym cóż złego w zmianie konsoli, jeżeli nie jest się fanboyem i nie oczernia konkurencji. Na tę chwilę zdecydowanie ps4.

@teka

Jeszcze się mniejszym produkcjom mało przyglądałem i jakoś poza spelunky z 360 ich nie ogrywałem, no ale może czas na zainteresowanie się nimi.

Opublikowano

Zdradzono że w Rime nie będzie w ogóle walki. To już jasne, czemu MS odrzucił ten projekt.

Opublikowano

@Cosmos

to koniecznie sprawdź resogun, transistor i velocity 2x.

Opublikowano

no i the last guardian.

Coś czuję po kościach, że prędzej grubas ogłosi HL3, lub ktoś zacznie dłubać Shenmue 3, niż tym leniwcom z japonii zechce się skończyć The Last Guardian, który już na PS3 mógł być perełką.

Opublikowano

Zdradzono że w Rime nie będzie w ogóle walki. To już jasne, czemu MS odrzucił ten projekt.

Odrzucił bo deadlight było gó.wnem obesranym

Opublikowano

To nie znaczy że Rime takie będzie. Zreszta weź spójrz na gierke i powiedz co tam może sie nie udać.

Edit : Albo ja patrze na innego Deadlight albo ta gra zbierała oceny od 7 w góre.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

albo udac.

Opublikowano

Odrzucił bo deadlight było gó.wnem obesranym

Kto przezywa, tak się sam nazywa hehehehehehehe.

HEHHEHEEHHEHEHEHEHEEHE

Opublikowano

Edit : Albo ja patrze na innego Deadlight albo ta gra zbierała oceny od 7 w góre.

xd no tak zapomniałem oceny są ważne, anyway średnia to 68% więc jak na standardy branży crap to raz, dwa wystarczy pograć w ten tytuł i to jest gó.wno obesrane bez swojej tożsamości (hurr durr zombie apokalipsa, walking dead, ch.ujowe elementy platformowe i walka meh).

Opublikowano

Marudzisz. Klimat był fajny.

Jak na grę dawaną za darmo w GwG.

Opublikowano

Mając gorączkę ciężej się czyta CW, chyba dzionek z Tidusem trza spędzić, Mordor znowu poczeka. Aenima Seymura na 2 hity poszła. Pora ruszać dalej !

Opublikowano

Szieet, gra rytmiczna na kinecta ma srednia jak najlepszy ex na ps4 - pedau w rurkach. Klapki placza i niedowierzaja, ze nawet kinect niszczy ich konsole.

Opublikowano

Wiadomka Harmonix to klasa sama w sobie, ale klapki się jarają, że remake amplitude dostaną. OLO

Opublikowano

Amplitude>skakanie przed kinectem nikogo.

Opublikowano

no fajnie tyle, że ja w to grałem 10 lat temu

Opublikowano

No i?

Opublikowano

Kupiłem Watch_Dogs na PS4. Będę grał na kierownicy w grę w znienawidzonym 900p. Jestem rakiem branży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.