Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zadzwoniłem do matki i mówię "Mamo, na ps4 jest Driveclub i Killzone".

"Idź mnie z tym obesr,aństwem, powiedz lepiej co jest na xboxie"

"Mamo, D4 i Forza"

"No, lepiej."

Tak było.

Jak położyłem psu kiełbasę na PS4, to nawet nie powąchał.

PS: TO PRAWDA.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież wychodzi nowy COD, który jest kalką TF tylko bez mechów. Jeden futurystyczny pif-paf z mechaniką CODa w zupełności wystarczy.

"Kalka tf bez mechow".

Nom.

A driveclub jest kalka samochodowki spolecznosciowej, tylko bez online.

Klapki tak smieszne.

Opublikowano

"Dlatego jeżeli ktoś gra na przekątnej poniżej 100 cali to musi być naprawdę kompletnym wizualnym purystą z wprawnym okiem co najmniej radiologa, aby granie w 900p "przeszkadzało".

W życiu nie słyszałem większych bredni, by cię nie obrazić zapytam tylko co ćpasz 

To nie ja, to twój kolega od bfa najlepszy

Opublikowano

Nie wierzę że to nie trolling ze strony waldka, to jest poziom "human eye can't see past 30fps"

Nie zaburzaj świata botów, bo jeszcze kupią PS4 i będą musieli wymieniać te swoje hd ready na full hd.

Opublikowano

PIX the CAT czy ROAD not TAKEN wyglądają podobnie zarówno na TV CRT jak i HD Ready, więc nie wiem po co komu upgrade do fullhd.

Opublikowano

No właścicielom xbona na pewno nie potrzebny.

Opublikowano

Biedne klapki, kupują nowe telewizory, liczą piksele, a tu się okazuje, że taki PIX THE CAT czy ROAD NOT TAKEN mają po prostu takowy styl graficzny i lepszy telewizorek nie pomoże.

Mi naprawdę wystarczy mój XOne i monitor 23 cale marki IIYAMA.

Opublikowano

Są nowe screeny z PES 2015 na Xbona.

pes-2011-10.jpg

pes-2011-19.jpg

2439279-6740621131-i8Hpu.gif

Dzięki ci microsofcie za wydanie takiego technologicznego bubla, dopiero pierwszy rok tej generacji, a już tyle beki. Z kolejnymi latami będzie jeszcze lepiej (cięcia tu i tam, bo janusze chcą lepszej grafiki). Gry będą pisane tylko na next geny (a raczej next gena, bo jest tylko jeden na rynku), a nie na 8 letnie konsole. Niebieska szlachta może spać spokojnie, wiadomo 50% wydajniejsze gpu i 3 razy szybszy ram. Jezeli chodzi o CPU, to głos oddaje developerom Metra.

"Powiedzmy tak: widzieliśmy przypadki, w których cały rdzeń CPU na Xbox One był w pełni załadowany tylko przez polecenia rysowania obiektów na scenę i to w przypadku stosowania najszybszych poleceń i zoptymalizowanych sterowników. Równocześnie na PS4 nie mogliśmy nawet znaleźć tych samych poleceń na wykresie, ponieważ były tak szybko wykonywane."

Także wiecie gdzie jest miejsce waszego xbonka, na targowisku u ruskich zaraz obok PolyStation.

kaz.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wy się kłócicie o jakieś śmieszne pixele i inne duperele a ja sobie właśnie na PS Store kupiłem pierwszego Silent Hilla, którego na dniach zamierzam odświeżyć, bo ostatnio grałem w część pierwszą w okolicach jej premiery. tak się wygrywa życie.

Szkoda, tylko, że dwójki i trójki już nie ma na PS Store.

Opublikowano

Ty lepiej Yeti wracaj do DC bo tak już na Ciebie narzekają w klubie, że jeszcze Cię wywalą na korzyść jakiegoś randoma, który GRA, a nie szuka po godzinach jpegów z Kazem.

Opublikowano

Don, nie wiem co do mnie piszesz, bo twój posty wyświetla mi się w rozdzielczości 720p.

Opublikowano

Wy się kłócicie o jakieś śmieszne pixele i inne duperele a ja sobie właśnie na PS Store kupiłem pierwszego Silent Hilla, którego na dniach zamierzam odświeżyć, bo ostatnio grałem w część pierwszą w okolicach jej premiery. tak się wygrywa życie.

Wow, tak bardzo jest w co grac na tej ps4, że musiałeś kupic sobie Silenta? :Coolface:

Don, nie wiem co do mnie piszesz, bo twój posty wyświetla mi się w rozdzielczości 720p.

ooo to smieszne 2/10 ;-d

Opublikowano

Wow, tak bardzo jest w co grac na tej ps4, że musiałeś kupic sobie Silenta? :Coolface:

Nie no gumki od pada znowu mi się starły i pad pojechał na gwarancje a na XO nie ma nic fajnego do czasu QB stąd muszę się ratować klasykami z PS Store :Coolface:

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

to chyba najlepsze miejsce na zadawanie tego typu pytań; gumki od ds4 w wersji z białą ps4 też się tak ohydnie ścierają?

Opublikowano

Już poprawili gumę i się nie ścierają, ale czy białe są z tą lepszą czy gorsza to nie wiem. Znajdź odpowiedni temat, tam ludzie o wszystkim dokładnie piszą.

Opublikowano

Jak można mieć tak kwasny pod na rękach, że zdziera gumę:O

Opublikowano

Nie no gumki od pada znowu mi się starły i pad pojechał na gwarancje a na XO nie ma nic fajnego do czasu QB stąd muszę się ratować klasykami z PS Store :Coolface:

:newell: to dawaj na PC zaraz dreamfall chapters wychodzi :newell:

Opublikowano

YETI widzę znowu ta sama formułka. Przeczytałem pierwsze zdanie i scroll down.

Opublikowano

Jak sprzedam PS4 i przejdę na PC to można parkować wtedy na miejscu dla inwalidów ? Można wydrukować sobie ta kartę pod Steamem czy jak?

Albo może próbował ktoś dostać rentę z tego tytułu.

Opublikowano

Jak sprzedam PS4 i przejdę na PC to można parkować wtedy na miejscu dla inwalidów ? Można wydrukować sobie ta kartę pod Steamem czy jak?

Albo może próbował ktoś dostać rentę z tego tytułu.

tak.

Opublikowano

Dziwne, że pytasz bo już powinieneś mieć taką kartę z napisem PS4.

Opublikowano

Już poprawili gumę i się nie ścierają, ale czy białe są z tą lepszą czy gorsza to nie wiem. Znajdź odpowiedni temat, tam ludzie o wszystkim dokładnie piszą.

tu piszę się więcej i bardziej merytorycznie.  :Coolface:

Opublikowano

Jak można mieć tak kwasny pod na rękach, że zdziera gumę :o

kilka tysięcy graczy ma kwaśny pot :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Skoro wczesniej fapują do intra PS4 na myśl o ekstazie 1080p/60fps, przy okazji zerkając na dwie gry w wersji pudełkowej, podenicające ich z półki, to nic dziwnego, że potem ścierają gumę na gałce, lepkimi paluchami połączonymi z opadającym z pudełek po grach i z samej konsoli kurzem...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Skoro wczesniej fapują do intra PS4 na myśl o ekstazie 1080p/60fps, przy okazji zerkając na dwie gry w wersji pudełkowej, podenicające ich z półki, to nic dziwnego, że potem ścierają gumę na gałce, lepkimi paluchami połączonymi z opadającym z pudełek po grach i z samej konsoli kurzem...

Ale przecież dawno ustalone ze gier na ps4 jest więcej, a to ze niektórzy z was maja gust z(pipi)any to już nie jest Sony wina.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.