Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Roger w CW. Sprawa jest powazna.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Działa PSN!

Powiedz mi, naprawili ten sklepik na PS3, czy jeszcze nie?

nie

Opublikowano

Działa PSN!

A niby kiedy nie działał? U mnie przez cały dzień wszystko ok.

PS. Ktoś streamuje kampanie nowego CoD poprzez Na żywo z PS, 9/10 w psxe potwierdzone.

Opublikowano

Nikt nikogo nie obraża a że padło pare gorzkich słów prawdy? Może ktoś weźmie sobie je do serca i coś sie kiedyś w PE zmieni( taaa :yao: )

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Działa PSN!

PS. Ktoś streamuje kampanie nowego CoD poprzez Na żywo z PS, 9/10 w psxe potwierdzone.

Nie kazdy ma konsole uruchomioną 24h

Opublikowano

Dobra, wy tu o jakiejs grze z gnomami na 10- ale niech ktos wytlumaczy 8+ dla Bajonety 2.

świetny gameplay, system walki, golizna, campowa stylistyka, replayability jak skurwysyn... ale nie na plejstejszon - > 8+

mam nadzieję, że pomogłem;]

Opublikowano

Dziekuje uzytkowniku golab.

Opublikowano

Włączyłem po 12.

Opublikowano

Włączyłem po 12.

byłeś wybrany, ja nie byłem :(

Opublikowano

Działa PSN!

Yeti, przeciez Ty nie grasz w gry to skad mozesz wiedziec kiedy dziala, a kiedy nie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

gra, jest ze mna w klubie w driveclubie a to elitarny klub powyzej 2k postow i wiem co pisze

Opublikowano

Wczoraj nabiłem trochę punktów, szkoda, że nie ma złotego pucharka za wszystkie gwiazdki, ale mimo to będę się starał o komplet. Pewnie troche czasu zejdzie zanim to skompletuje, ale tak to jest jak się odpala Nadkonsole z zamiarem rozegrania 3 meczy w TLoU, a kończy się na 4 godzinnej sesji, dziś jeszcze doszedł Alien, a na dniach powrót króla i osiedlowych turniejów, czyli PES 2015 w wersji, gdzie piłka jest okrągła, a nie kwadratowa.

No ale może dziś znajdę trochę czasu, aby zwiększyć licznik punktów elity foruma, zresztą kto by nie chciał pędzić Audi R8 przy takiej, next genowej grafie.

sfbgts.gif

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Marzenia Yetiego

zresztą kto by nie chciał pędzić Audi R8 przy takiej, next genowej grafie.
sfbgts.gif

Rzeczywistość

pbmrDh.jpg

Opublikowano

Drajwsraka na gifach fajnie wygląda, niestety na 50 calach już tak pięknie się to nie prezentuje (duży aliasing, słabe tekstury itp).  

Opublikowano

nie zgadzam sie, engine swietny jest fonomenalny, zdecydowanie najbardziej fotorealistyczny engine odpowiedzialny za oswietlenie jaki w zyciu widzialem w grach, jezdze na kamery ze zderzaka i czesto przecieram oczy z wrazenia na to co on serwuje. ale fakt - duzo tesktur i miejscami alliasing do poprawy, nie ta liga co chociazby second son

Opublikowano

nie zgadzam sie, engine swietny jest fonomenalny, zdecydowanie najbardziej fotorealistyczny engine odpowiedzialny za oswietlenie jaki w zyciu widzialem w grach, jezdze na kamery ze zderzaka i czesto przecieram oczy z wrazenia na to co on serwuje. ale fakt - duzo tesktur i miejscami alliasing do poprawy, nie ta liga co chociazby second son

To dlatego, że wcześniej grałeś na tfu PS3.

Jak przesiadałem się z playstation 1 na gamecube to też oczy ze zdumienia przecierałem, że guwno takie jak DARK SUMMIT wygląda tak FENOMENALNIE.

A w dzisiejszych czasach, posiadając mocnego peceta, nawet mi nie drygnął michałek jak uruchomiłem te słynne konsole nowej generacji.

Opublikowano

Generalnie to ludzie od marketingu xboxa powinni mi płacić, ale dla wszystkich którzy się wahają między ps4 a xbox one zrobiłem ikonografikę (grafik płakał jak projektował :teehee:)

UwNCHOl.jpg

kontra to

KmtEjW.jpg

:yao:

Opublikowano

jeszcze chwile i dolacze do zielonego obozu, pierw wyslac ps4 na serwis, odczekac miesiac i oddaje bialasa do zyda

Opublikowano

Obie konsole siebie warte, jak patrze na ten ikonograf xbox'a to przez chwile bym sie nabral ze chodzi tu o PC a nie o konsole. Wyscigi i strzelanki, oh yeah.

Opublikowano

@bluber

drajwsraka ma 71, a nie 74 

Opublikowano

W sunseta bym pograł nie będę kłamał że nie, lecz reszta exów xbona:  :reggie:

Opublikowano

I dlaczego pokazuje na tej grafice First Light a nie podstawke z duza wieksza srednia.

Opublikowano

7/10 dla Sunset w pewnej polskiej gazecie growej tylko utwierdza mnie w tym jaka ta gra bedzie zayebista.  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@bluber

drajwsraka ma 71, a nie 74 

Nie ja tworzyłem ten obrazek tfu nie będę ręki przykladał co czegokolwiek od sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.