Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Obie konsole siebie warte, jak patrze na ten ikonograf xbox'a to przez chwile bym sie nabral ze chodzi tu o PC a nie o konsole. Wyscigi i strzelanki, oh yeah.

No, ale i strzelanki i wyscigi lepsze na Xboxie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@bluber

drajwsraka ma 71, a nie 74 

A inFamous 80, a nie 73.

Opublikowano

Kur..wa 4theplayers, juz 2 raz w trakcie trudnego pobocznego dungeonu mi sie lords of the fallen crashuje :/

Opublikowano

Przynajmniej grasz, na XO jeszcze by się instalowało.

Taki suchy żarcik.

Opublikowano

Kur..wa 4theplayers, juz 2 raz w trakcie trudnego pobocznego dungeonu mi sie lords of the fallen crashuje :/

Wywalanko na pulpit? :fsg:

B1B6WLbIQAAFJwn.jpg

#4thefrajers

Opublikowano

Co tam xboty? Znów jaranko exem na 80%? Bo ja właśnie odpalam yt a później muzyke z pena na nadkonsoli. :333

Opublikowano

Gra chyba jest zje.bana, na PC też ponoć niegrywalna.

Opublikowano

Co tam xboty? Znów jaranko exem na 80%? Bo ja właśnie odpalam yt a później muzyke z pena na nadkonsoli. :333

Ficzery z Xboksa 360 nareszcie zawitały do obozu Sony. Enjoy!

Opublikowano

Jeszcze dwa podejscia i trzeba bedzie naladowac pada.  :reggie:

Opublikowano

Ku.rwa dzień jak codzień ciągle te gierki na 80% ;/

Opublikowano

O ja, wróciłem do ciepłego mieszkanka i nie dość że dziś miałem bardzo dobry dzień to jeszcze wchodze na forumka a tu nadal eksterminacja klapków którzy niedawno się mocno wozili w CW, eXact okłamujący się że na PC interesują go tylko strategie chociaż nawet klapy wiedzą że PC ma najlepszą symulację dla fanów motoryzacji, piękny damage control ze strony Pereza żeby czasem szmatławca nie szkalować za mocno no i pierwszy news na ppe.pl

7kXYxu6.jpg

Klapku czy ci nie żal tych pieniędzy wydanych na Szrotstation aka gó.wno obesrane?

A tak na poważnie to w sumie szkoda mi was chłopaki że Sony tak was traktuje  :frog:

może na przyszłość was to czegoś nauczy betonowe klapy #PCMR #Nintendo #Xbone

@Bansai

Tu akurat wina gry chyba, niezależnie od platformy. Trzeba na patcha czekać.

Opublikowano

to juz wiadomo dlaczego empik rzucił gierke po 165zł w day one :reggie:

Opublikowano

Za dużo beki z Sony. Jutro coś się pewnie spie,rdoli w obozie MS.

Opublikowano

Powiem tak...smiechy hihi z tego Nintendo, zarciki lataja po forum jak nasi posłowie po Europie, ale nie wazne czy właczam Nintendo 3DS codziennie, czy zrobie 3 miechy przerwy i jest aktualizacja, zawsze dziala i odrazu moge grac :pope:

Opublikowano

tam nawet nie ma co nie działać

Opublikowano

Marzenia Yetiego

zresztą kto by nie chciał pędzić Audi R8 przy takiej, next genowej grafie.

''bieda gif''

Rzeczywistość

pbmrDh.jpg

yl9vMap.jpg

Opublikowano

Drzewa jak w tym hicie:

10p0hg2.jpg

Tyle że tam się przynajmniej dało wyjechać za pobocze (kto pamięta UFO?) i gra miała duszę.

Opublikowano

Marzenia Yetiego

zresztą kto by nie chciał pędzić Audi R8 przy takiej, next genowej grafie.

''bieda gif''

Rzeczywistość

pbmrDh.jpg

yl9vMap.jpg

Wrzucanie tego gifu po raz setny jest tak żałosne jak twoja osoba.

Opublikowano

Właściwie co to jest na tym gifie? 

Nie wiem, nie siedzę tak w gierkach. 

Opublikowano

jakie pieczywo stunika xd

Opublikowano

Nie no muszę przyznać że dość bekowo czyta się spusty Daddiego nad średnią SO, autora tekstu Insomaniac skończyło się na trzecim Ratchet na ps2. Szczególnie kiedy średnie ocen pięciu najlepszych gier Insomaniac na ps3 wyglądały wg MC i GR następująco:

Ratchet & Clank Tools of Destruction - 89% i  88.74%

Ratchet & Clank A Crank In Time  - 87% 

Resistance - 86% i 86.70%

Resistance 2 -  87% i 86.91%

Resistance 3 - 83% i 84.30%

Fajnie że SO zostało docenione, a MS w końcu zmienił swoją politykę wobec exów AAA zaybanych przez ostatnie 5 lat grami dla "growych koneserów samochodów i karabinów". :yao:   

Rozumiem jednak że uznając SO na podstawie śr. ocen za dobrego exa, boty są konsekwentne i uważają że Insomaniac dostarczył  ps3 co najmniej 5 równie dobrych, taknie? co? ok?

W końcu...

Cyfry są ważne.  :taknieco: 

W takim momencie jedynym demage control pozostaje tylko przypomnienie na którym sprzęcie są lepsze multiplatformy i tylko one się liczą. czyli tak jak przekonywały nas boty przez całą ostatnią generację.

Dopóki nie dostały X1.   :pawel:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Czyli że co?
Najlepsza gra jak się pokaże to Remake Ratchetów i Resistanca w HD?

Opublikowano

Czyli że co?

Najlepsza gra jak się pokaże to Remake Ratchetów i Resistanca w HD?

Oby nie. Ratchety są jak God of War - mogłyby się skończyć na jednej części, bo kolejne są praktycznie IDENTYCZNE względem poprzednich, przez co rzygać się chce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.