Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

j6To0zJ.jpg

Człowiek odpala rano neta i...... prawie zwymiotowałem :(

Opublikowano

To jakas gierka z PS2?

Po prostu mówienie Xbox take Screenshot, czy kombinacja Góra dół, x, y nie działa i trzeba kalkulatora używać do robienia zdjęć.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

przejdę ostatniego bossa za 10 zł. pisac na pm. tylko poważne oferty.

poszedł PM, mam nadzieje, że z czasem zrobisz mi zniżke dla stałego klienta

aliena ci nie ukończę. zrób to sam, a będziesz lepszy od tych wszystkich botów którzy rzucają tu januszami, a ani nówki obcego ani tew nie zakupili.

z tego tematu jasno wynika ze boty graja tylko w exy
Opublikowano

Prawda jest taka, ze jestescie drogie klapy niewolnikami sony.

Ogladaliscie w kolko reklame drajwklapy, w ktorej murzyn gra na ps4 i odnosi jakies tam sukcesy na torze.

Murzyn.

Podnieceni jak pedofil w przedszkolu pobiegliscie do sklepu zupelnie ignorujac cztery siarczyste policzki od sony:

- gra okazala sie niegrywalnym crapem

- jest brzydka

- serwery nie dzialaja

- mimo obietnicy, ze gra wyladuje w plusie, nigdy nie wyladowala (no to jest juz (pipi)a mega przykre)

Otoz, drogie slejwy, jestescie w transie. Sony zarzucilo na was podprogowa siec, z ktorej nawet nie chcecie sie wyplatac, tacy jestescie otumanieni. Sony sprawilo, ze Identyfikujecie sie z potomkiem niewolnikow.

Dla sony klient = murzyn. Tak jak czarnoskorzy pracowali na swoja biala lejdi, tak wy pracujecie na swoje kochane sony.

Placicie za niedzialajacy psn, za tragiczna jakosc komunikacji glosowej, za share zyjacy wlasnym zyciem, za obiecane gry, ktorych nie dostajecie, za gry, ktory mialy byc wielkie, a okazaly sie crapem, za 30 klatek w bloodborne, za posuche w 2014 roku.

Obudzcie sie! Jeszcze Polska nie zginela!!!

Opublikowano

opuscil tonacy okret.

Opublikowano

Rozumiem trolling w tym temacie, ale nieszanowanie Bloodborne to juz za wiele.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

bloodborn bedzie 7/10 max, to jest sufit dla gier na ps4, kiedy sie obudzisz?

Opublikowano

CW mode off

Na xbone nie ma obecnie zadnej gry wydanej ani zapowiedzianej ktora by mnie interesowala. Na 360 byly dwie przez cala generacje, blue dragon i lost odyssey, po co mi konsola micro?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

serio Dave wierzyles, ze dev, ktory calkowicie nie ogarnia frameratu na konsolach nagle magicznie osiagnie betonowe 60fps na ps4?

druga sprawa to smieszy mnie te wytykanie driveclub, ze to niegrywalne i brzydkie gooowno - sprawa serwerow to zenada, nie dziwie sie tym co sprzedaja ta gre gdzie glwony trzon rozgrywki nie dziala, ale krytykowac model jazdy? twierdzic, ze to gooowno? przeciez od daaaawna nie bylo gry z tak dobrym sim-arcade modelem jazdy...oprawa graficzna? widzial to jakis xbot na swoim tv czy tylko przegladacie tematy na gafie w poszukiwaniu brzydkich fot? ta gra potrafi wygladac niesamowicie fotorealistycznie

Opublikowano

No a na ps4 sa tylko multiplatformy.

ficus: no w recenzjach nabardziej yebia ten chwalony przez ciebie model jazdy, mowiac ze "usypia" xDDDD

Opublikowano

Ps4 obecnie kupilem dla multiplatform, tlou i bloodborne, moim zdaniem xbone nie ma megatony na poziomie nowej odslony soulsow

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

tak nawiasem mowiac, jakosc dzwieku w imprezie takze znacznie polepszyli po aktualizacji. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

aktualizacja ogolnie na mega plus, wszystko wczytuje sie sporo szybciej, cieszy shareplay i fakt, ze wreszcie mozna z soba bardzo wyraznie pogadac, wlasny soundtrack w grach tez sie przyda

karny kutas jednak ciagle za serwery, niech oni sie biora do roboty bo w okresie swiatecznym bedzie pogrom...haaa...co ja pisze...zaraz gta5 wiec pewnie juz przy tej premierze znowu beda cyrki jak sie swiat rzuci

Opublikowano

Ps4 obecnie kupilem dla multiplatform, tlou i bloodborne, moim zdaniem xbone nie ma megatony na poziomie nowej odslony soulsow

W sumie jak by dali na xone bloodborne'a, to bym się długo nie zastanawiał ;_;

Opublikowano

Wtedy bym mial problem.

Opublikowano

CW mode off

Na xbone nie ma obecnie zadnej gry wydanej ani zapowiedzianej ktora by mnie interesowala. Na 360 byly dwie przez cala generacje, blue dragon i lost odyssey, po co mi konsola micro?

Wielki mi z Ciebie baron, koneser japonskich i nietozinkowych gier co PS4 kupil z DriveClubem bo ex od ukochanego Sony....

Beton over 9000.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Odnosnie japonskich gierek to skonczylem w weekend eternal sonata, teraz ogrywam valkyria chronicles. Jutro odbieram lords of the fallen a preorder na guilty gear zrobiony.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

To w porę w czas. Gierki sprzed 4 lat, widać tyle było tych japońskich perełek na PS3, że nie było kiedy ogarnąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.