Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To, że ludzie wolą grać w nowego Coda zamiast Sunset Overdrive to nie moja wina.

Kiedy kupujsz Xboxa z Sunset?

Optymistycznie zakładam grudzień.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Już nie mogę doczekać się 2015 roku i momentu w którym okazuje się że Uncharted 4 sprzedało się lepiej od Halo 5  :fsg:

Opublikowano

Niewykonalne. Chociaż jak ps4 będzie z trzy razy więcej niż XO, to w sumie całkiem możliwe.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Już nie mogę doczekać się 2015 roku i momentu w którym okazuje się że Uncharted 4 sprzedało się lepiej od Halo 5  :fsg:

Ile ci płacą za propagandę na forumku?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się, przecież januszy się więcej niż koneserów.

Opublikowano

Ile ci płacą za propagadnę na forumku?

Sony nie musi mi płacić, wystarczy że broni mnie przed microsoftem próbującym wyruchać mnie i innych graczy brutalnie w dup.ala.

Opublikowano

borze jak ja ten utwór szanuję

idealnie dobrany do epickiej scifi opery, po 30 godzinach kończysz przygodę, wpada ta muzyka i kontemplujesz nad tym co przeżyłeś. Tutaj mógłbym wykorzystać połowę nowych emotek.

Mam nadzieję, że dwójka też trzyma poziom pod tym względem.

Opublikowano

Sony nie musi mi płacić, wystarczy że broni mnie przed microsoftem próbującym wyruchać mnie i innych graczy brutalnie w dup.ala.

Jeżeli MS rucha to Sony gwałci.

Opublikowano

Andrew oficlajnie najbardziej zaslepionym klapem na forumku  :reggie:

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się, przecież januszy się więcej niż koneserów.

Nie no, przecież koneserów zawsze było więcej niz januszy, vide 13 mln. Halo 3 vs 6.5 mln. Unacharted 3.  :reggie:

no i te wsparcie prestiżowych marek też nie w kij dmuchał.  :sir:

4971668453_0f6c1b0cd1.jpg

xDDDD

Opublikowano

Oj nobody będziesz się kłócił co bardziej januszowe uncharted czy halo?

Opublikowano

Najbardziej ze sprzedaży PS4 powinny cieszyć się Xboty - drugie miejsce Xone im służy, MS stara się coraz bardziej :)

Wy to każdą porażkę potraficie obrócić w wygraną. Ile to nie było gadania i śmiania się z PS3 w poprzedniej generacji jak X360 sprzedawał się lepiej. Teraz odmiana i od razu pjerdolenie z waszej strony, że to dobrze, że podkonsola sprzedaje się gorzej, bo kupują ją tylko koneserzy, a nie Janusze (tiaaa, widać to po Amazonie gdzie wszyscy biorą XO z januszowym CoDem i AC:)), dzięki temu MS się stara, sprzedaż sie nie liczy itd. itp.

Podwójne standardy :)

Człowieku a czy MS zaliczył takie major fuckupy jak teraz ps4? Dramat z online, który jest płatny, driveclub, pady, serwis z dupy, wycieki danych i kilka innych. MS zje.bał bo się zbytnio zaczaili na casuali od kinecta oraz z nową konsolą dramatycznie zje.bali początek, ale teraz jest w miarę ok. No, ale lepiej kupić ps4 i czekać na genialne gry jak The Last of Us (mogę się założyć, że do czasu dwójki nic tak dobrego na tę konsole nie wyjdzie) czy Demon's Souls lol.

Jezu, a co takiego jak tlou wyszło na XO? Nic, obie konsole głównie jadą na multiplatformach, więc już skończcie (pipi)ić. Żadnego killera nie ma na XO, więc macie powód, dlaczego XO dostaje w tyłek w każdym miesiącu nawet u siebie na podwórku.

smutno musi być xbotom ze świadomością że nigdy nie zagrają w jakiegoś killera na swojej konsoli, tylko pozostaje jedynie podjarka grami typu sunset overdrive :frog:

Opublikowano

nic z tych rzeczy. zabawne jest jednak robić z najbardziej pospolitej w Stanach marki grę dla "koneserów". 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Figaro licze na Ciebie  :reggie:

Opublikowano

nic z tych rzeczy. zabawne jest jednak robić z najbardziej pospolitej w Stanach marki grę dla "koneserów". 

Niby tak, ale w takiego CSa też gra masa gimberów, ale jednak szacunek dla jednej z najlepszych shooterów fpp multiplayerowych jest, tak samo z Halo jedyny kompetetywny multi fps na konsolach.

@mersi

tak smutno jak np kazubowi, który rycerzykiem sony był a do tej pory nie ograł tlou?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nie wiem co to ma wspolnego z moim postem

Opublikowano

To, że boty szybciej ogrywają takie killery jak TLOU niż niejeden klapiszcz.

Opublikowano

jakie exy będą na One w 2015?

Opublikowano

jakie exy będą na One w 2015?

shinobi hajpuje, że ponoć jest przynajmniej jeden mocny, niezapowiedziany ex na xbona w 2015.

Opublikowano

Po ostatnich postach zwątpiłem w to, że klaperstwo jest uleczalne. To jest jak z gejostwem [*]

Opublikowano

Gears of War4 czy Forza 6?

Opublikowano

Halo 5, Forza 6, QB, Scalebound, Phantom Dust

vs

Bloodborne, U4, Persona 5, europejskie Guilty Gear xrd, Ratchet Redux, The Order, Rime. Czyli znowu kwestia gustu co lepsze. 

Opublikowano

No ale juz prosze bez portów z ps3, indyków i remasterów.

Opublikowano

Albo faktycznej jakości tych gierek, które ocenimy jak tylko ogramy

Ej guilty gear klapki już dopisywaly do tegorocznej listy! Znowu to robicie:(

OK, a teraz zagadka. Wpisz początek zdania(nazwa gry):".... można kochać lub nienawidzić. Znienawidzą je oczekujący wybuchów, skryptów i patosu, docenia koneserzy i hardkorowcy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.