Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MW2 było dobre, MW3 też ok. Warto było zagrać, bo jednak to dobra trylogia szczelanek, ale wszystko po MW3 to boże ratuj gó.wno obesr.ane.

Ah, pamiętam szitstorm z misją No Russians w MW2.

Si si. CoD 1,2 i MW 1-3 JAKO CAŁOŚĆ 10/10  reszta to wiadomo (pipi) obesrane 

Opublikowano

Może ktoś mi opisać jakąś misje z SO ?

biegasz po mieście jak w infamous i strzelasz do jakichś glutów, i tak w kółko

Opublikowano

Mi MW3 nie podszedl, ale MW1/MW2 - odmawiam paciorek by coś znów zmieniło tak definicję FPS-a jak zrobiło to Modern Warfare

Opublikowano

e tam, pierwszy black ops byl nawet fajny. gorszy niz 1,2 i trylogia mw, ale dawal rade. 

chociaz akcji ze

strzelaniem z bazooki jezdzac na koniu z black ops 2 nie zapomne jeszcze przez dlugi czas lol2.png  

Opublikowano

MW 1 i 2 w samej kampanii, miało mnóstwo momentów zapadających w pamięć. Bardzo przyjemne gry w odbiorze. Ale wolałbym aby były "definicją" FPS tylko w swojej serii, bez dotykania całego gatunku.

Opublikowano

Nie ma opcji żeby się to powtórzyło z jednego prostego względu czasy i podejscie graczy  sie zmieniło.Jedni preferują oldschool inni to co na czasie

Opublikowano

Chcę nowego CoDa w czasach II wojny światowej, ewentualnie Call of Duty Modern Warfare ale bez jakichś klejących się butów, double jumpów, dronów, widzenia przez ściany itp świństw.

Opublikowano

Na oko redaktora psxe gra dziala w 720p.

(Slowa z recenzji, pelen profesjonalizm)

kto to kurwa recenzował? wczoraj słyszałem od kolegi xbota że Kali w recenzji Bayonetty 2 liczył na to, że gra wyjdzie na PS4/XONE

to już nawet nie jest obiekt beki tylko zwyczajnie brak jakichkolwiek kompetencji do pisania... z resztą nie pierwszy raz takie kwiatki można wyczytać.

mam ochotę wypierdolić całą kolekcję psxe jak takie coś czytam

Opublikowano

Chcę nowego CoDa w czasach II wojny światowej, ewentualnie Call of Duty Modern Warfare ale bez jakichś klejących się butów, double jumpów, dronów, widzenia przez ściany itp świństw.

Zrozum że takich jak Ty i Ja jest garstka ale prawda jest taka że teraz robią gry dla mas i myślisz że acti zadowoliło się sprzedażą coda bez fajerwerków  nie sądze za mało nas :)

Opublikowano

ja caly czas czekam na zapowiedz battlefielda osadzonego w klimatach wojny w wietnamie. 

i cos czuje, ze niestety sie nie doczekam :(

Opublikowano

Znaki interpunkcyjne są po to, żeby ich używać tomci23. :taknieco:

Ja to właśnie mam ochotę na jakąś gierkę z oldschoolem jak apteczki. Chyba nowego Wolfa sobie ogram. Chociaż te mechy to mnie odrzucają. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jakie exy będą na One w 2015?

quantum break

halo 5

forza 6

fable legends

tomb raider

silence

state of decay

scremride

below

inside

cuphead

może coś z tego:

crackdown 3

phantom dust

Scalebound

MOC!

https://www.youtube.com/watch?v=ImpeAZxoEM4

Opublikowano

Poważnie myślisz że jest więcej osób na świecie chcących grać w przyklejane buty niż jakaś walka oparta na faktach autentycznych dot. działań militarnych na całym świecie.

Opublikowano

Znaki interpunkcyjne są po to, żeby ich używać tomci23. :taknieco:

Ja to właśnie mam ochotę na jakąś gierkę z oldschoolem jak apteczki. Chyba nowego Wolfa sobie ogram.

Przepraszam mistrzu pisze z fona.Poprawie się

Opublikowano

dobre cody skończyły sie na black ops, dalej tylko jakieś gunwa zwiazane z przyszłością, mechy, blastery, jetpacki, gratka dla januszy

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Sorry, bylem zajety napyerdalaniem w obecne GOTG - sunset overdrive (btw gra przypomniala mi czasy jak w gry sie... gralo, ja pyerdole co za MOTZ!) i chcialbym sie dowiedziec jak faila z evolve i zyabeny firmware niebieskie larwy przekuly w swoje zwyciestwo? Jest czas nadrobic zaleglosci ksiazkowe?

Wiecej czasu na masturbacje? Na jesienna refklesje?

Opublikowano

Przepraszam mistrzu pisze z fona.Poprawie się

Dziękuję.

Opublikowano

Poważnie myślisz że jest więcej osób na świecie chcących grać w przyklejane buty niż jakaś walka oparta na faktach autentycznych dot. działań militarnych na całym świecie.

Myslę że tak

Opublikowano

Parę dni temu byłem o krok od kupna World at War :beksa:

I trzeba było kupić. Bardzo dobry.

Opublikowano

No może następnym razem. Mam ochotę na drugą wojnę światową.

Opublikowano

cod3 lepszy.Szczegolnie pare lat wstecz na x360

Opublikowano

Od dwóch dni gram na nowiutkim Xbonie i dopiero teraz zauważam, że siedzenie tutaj, marnowanie czasu na sprzeczki dotyczące jakości i ilości exów, ilości cyferek zakończonych literką 'p' oraz 'fps' nie ma najmniejszego sensu. To nawet nie jest bycie graczem...

Liczy się fun i konsolowy feeling, który potrafi dostarczyć tylko konsola, a nie ślęczenie przed laptopem i wklejanie nowych gifów. Xbon mnie nawrócił, czuję się jak dziecko, które przyniosło do domu pierwszego Dreamcasta i z trzęsącymi się łapami W KOŃCU mogło odpalić Soul Calibura NA SWOIM TV, nie mogąc do końca uwierzyć, że to dzieje się na prawdę.

Opublikowano

Może ktoś mi opisać jakąś misje z SO ?

Mniej wiecej tak:

1135148-eyes.gif

NV0cb.gif

OQZATLb.gif

sb3hn4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.