Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony ma dluga historie failow jezeli chodzi o soft i usluge sieciowa wiec za kazdym razem sie dziwie gdy czytam ze ''standardy sa takie same'' albo ''nie widze roznicy w praktyce''. Jeszcze bym zrozumial gdyby jedna albo dwie rzeczy niedomagaly, gdyby te konserwacje sieci cos pomagaly ale przeciez PSN to jest Ulra kombo xD Pamietam jak dzis przy premierze DriveCluba gdy okazalo sie ze online lezy. 

Premiera europejska byla w piatek - wszystko lezalo. (no ale premiera to czesto tak bywa nie mam co panikowac)

Weekend - wszystko lezy. (no ale weekend dzieci maja wolne to servery zapchane, lepiej skocze z ziomkami do pubu)

Poniedzialek - konswerwacja (teraz juz bedzie tylko lepiej)

Wtorek - dziala!!! (SZACH MAT BOTY)

Sroda - PSN lezy..dlaczego? ch*j wie chyba tak dla zasady xD

I jeszcze te rozkminy w temacie czemu online DriveKlapa nie dziala - czy to wina Sony i ich serverow? Czy to wina developera ze zyebal kod sieciowy? A ja sie zapytam. zaplaciliscie za gre po to zeby w nia grac czy zeby szukac winnego? Rozumiem ze singiel dziala i jezdzi sie swietnie ale czy ta gra nie miala byc dodatkiem do Plusa aby zachecic graczy do kupienia ten uslugi, zabawy online i stowrzenia swojego rodzaju community wokol tej gry? A jak jest w praktyce? Wersji plusowej brak a online nie dziala - kolejne proby dzialania Sony zakonczone niewiarygodnym sukcesem xD.

Ale Sony jest spokojne, kasa od naiwnych graczy za niedokonczony produkt juz poleciala na ich konta, a w grudniu kolejne zapowiedzi. Rodzina Sonyslave bedzie zadowolona  :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dajcie spokój, kto na serio bierze posty niewidocznego czy ex4cta, ta sama mieszanka co iras, yeti, fanek czy kidnappa.

Co do system sellera to XO dostaje w tym roku trzy > FH2, SO i MCC, złom ps4 dopiero za rok jak dobrze pójdzie.

Postawcie się na miejscu sonybociarni, codziennie stres czy dziś padnie psn czy konsola a może ds4 rozleci się w łapach, czy pograć w CODa czy w AC bo nic innego nie ma   :banderas: 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ori wychodzi jeszcze w tym czy w przyszłym roku?

Co klapy dostaly z exow w tym roku?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Myśle ze nowe Call of Duty pokaze gdzie leży problem

Opublikowano

Ori w tym, 9 grudzień. :banderas:

Opublikowano

pedau w rurkach

Opublikowano

Premiera Ori juz potwierdzona?

CoD na PS4 pewnie na serverach Acti wiec bedzie ok.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Boki zrywać jak sobie eX4ct teraz po miesiącu od premiery Horizon 2 wymyśla, że serwery gry przez 3 dni nie działały :D Można niżej upaść?

Boty róbcie screeny jak gracie w Chaos Squad w SO po sieci bo eX4act za miesiąc napisze pewnie, że serwery leżały przez tydzień.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co do system sellera to XO dostaje w tym roku trzy > FH2, SO i MCC, złom ps4 dopiero za rok jak dobrze pójdzie.

Spieszę z wytłumaczeniem bredni, by nikt się zbytnio nie zawiódł.

FH2 - multiplatforma do ogrania na X360 który jest do wywania na Allegro za 300zl.

Różnica w grafice? W tej generacji nie ma znaczenia.

Edycja Halo - wszystko do ogrania na X360, różnica w grafice? W tej generacji nie ma znaczenia.

Sunset Overdrive - pełna zgoda, gra która może zaciekawić.

Ok, co mamy na PS4?

DriveClub - niedostępny na PS3

Infamous Second Son - niedostępny na PS3

Jest tez perełka Resogun - tylko na PS4

Dodatkowo lepsze multiplatformy.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Don

Servery dzialaly, po prostu nikt nie chcial z nim grac.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Boki zrywać jak sobie eX4ct teraz po miesiącu od premiery Horizon 2 wymyśla, że serwery gry przez 3 dni nie działały :D Można niżej upaść?

Boty róbcie screeny jak gracie w Chaos Squad w SO po sieci bo eX4act za miesiąc napisze pewnie, że serwery leżały przez tydzień.

Ok, cofam co powiedziałem.

Jeśli tak działający multiplayer jak w DriveClubie oznacza w słowniku botków działający multi to w takim razie multi działało bez problemów.

Mam za to dobra wiadomość dla posiadaczy DriveCluba

Mamy pelny produkt z wpelni działającym multi.

Opublikowano

Pierwszy dzień Xboxa One w moim domu, wiec napisze, krótkie podsumowanie.

Na poczatku, aby  każdy zrozumiał jak ja to odbieram. Dla mnie konsola ma tylko jedno zadanie. Odpalac gry. Nie interesuje mnie mp3 z pendrivam nie interesuje mnie ze mozna odpalic przegladarke, jakies obslugiwanie mecz, puszczanie filmow etc. Ja na konsoli Gram.

Drogi Graczu.

Jesli chcesz kupic konsole na gwiazdke, konsole na ktorej chcesz tylko grac. I jesli akurat nie masz konsoli w domu. To kup .... PS3. Ograj wszystko, zajmie Ci to spokojnie 6-9 miesiecy. 

Jesli chcesz kupic Next gena a stac cie na jedna konsole, lub nie widzisz sensu posiadania dwóch bo rynek gier to w 95% multiplatformy, kup PS4.

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN. I nawet sławne konserwacje PSN nie beda miały dla ciebie znaczenia, bo wcale nie sa one uciazliwe, i wcale nie sa tak czeste. Nie zauwazysz zadnej róznicy w działaniu komunikacji, bo poprostu bedziesz ja miał w obu przypadkach, i bedzie dla Ciebie tak samo akceptowalna.

Ani PS4 / Ani Xone nie maja system sellera. Nie wierz ani Botom ,ze SO to jakis mesjasz, ani Klapkom , że Infamous  jest az taki za(pipi)isty. Bedziesz sie z tymi grami poprostu dobrze bawił, jesli bawisz sie dobrze przy graniu na konsoli. 

Na nowej generacji, jest tylko jedna gra na obu sprzetach , która moze pomóc podjac decyzje jesli nie ograłes jej wczesniej. The Last of Us. Ale na samym poczatku napisałem o PS3 i to tam powinienes ja ograc. Jesli juz chcesz miec nowa konsole, to własnie z tym tytułem ja kup.

Wiele razy w tym temacie padało zdanie ze DC jest hujowy ( w przypadku osob ktore go nie miały) i ze jest bardzo dobry ale nie skonczony w przypadku osob ktore w niego graja. Przy okazji drugiej opcji czesto towarzyszył tekst "Jakbys wydał 200zł na gre to tez bys tak mówił"

Wiec drodzy fani Xbone. Ja wydałem 1700 zł na to aby zagrac w SO. Wiec musze wiedziec najlepiej. Nie jest to za(pipi)ista gra. Jest fajna, gra sie przyjemnie, ale nie jest rewelacyjna, A DC nie jest hujowy... jest fajny , gra sie przyjemnie .. i tylko tyle.

Pad jest lepszy w Xbox One. Ale znowu nie jest to róznica, za która mozna tesknic i która moze byc powodem wyboru konsoli. Tak samo jak nie jest wazny jej wyglad, wielkosc itd.

Baterie , czy ładowanie z USB - jakie to ma znaczenie?

Rok  konsol nowej generacji na rynku. Zadnego system sellera na zadnej z nich, Lepsze multiplatformy na PS4, 

PS4 głowna konsola , Xbox one do exów.

STRESZCZENIE:

jakis randomowy klapers kupil xboxa zeby go hejtowac.

No, szczególnie po tym:

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN.

CU6BWqD.png
Napisz nam proszę wiec jakie to różnice.

"- Polonez jest tak samo dobry jak ferrarri f355

- ....?

- no napisz prosze jakie niby sa miedzy nimi roznice"

Koncze z console wars, przeciez to nie ma juz nawet sensu.

Opublikowano

eX4act

55869602.jpg

Opublikowano

Na poczatku, aby  każdy zrozumiał jak ja to odbieram. Dla mnie konsola ma tylko jedno zadanie. Odpalac gry. Nie interesuje mnie mp3 z pendrivam nie interesuje mnie ze mozna odpalic przegladarke, jakies obslugiwanie mecz, puszczanie filmow etc. Ja na konsoli Gram.

Drogi Graczu.

Jesli chcesz kupic konsole na gwiazdke, konsole na ktorej chcesz tylko grac. I jesli akurat nie masz konsoli w domu. To kup .... PS3. Ograj wszystko, zajmie Ci to spokojnie 6-9 miesiecy. 

Jesli chcesz kupic Next gena a stac cie na jedna konsole, lub nie widzisz sensu posiadania dwóch bo rynek gier to w 95% multiplatformy, kup PS4.

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN. I nawet sławne konserwacje PSN nie beda miały dla ciebie znaczenia, bo wcale nie sa one uciazliwe, i wcale nie sa tak czeste. Nie zauwazysz zadnej róznicy w działaniu komunikacji, bo poprostu bedziesz ja miał w obu przypadkach, i bedzie dla Ciebie tak samo akceptowalna.

Ani PS4 / Ani Xone nie maja system sellera. Nie wierz ani Botom ,ze SO to jakis mesjasz, ani Klapkom , że Infamous  jest az taki za(pipi)isty. Bedziesz sie z tymi grami poprostu dobrze bawił, jesli bawisz sie dobrze przy graniu na konsoli. 

Na nowej generacji, jest tylko jedna gra na obu sprzetach , która moze pomóc podjac decyzje jesli nie ograłes jej wczesniej. The Last of Us. Ale na samym poczatku napisałem o PS3 i to tam powinienes ja ograc. Jesli juz chcesz miec nowa konsole, to własnie z tym tytułem ja kup.

Wiele razy w tym temacie padało zdanie ze DC jest hujowy ( w przypadku osob ktore go nie miały) i ze jest bardzo dobry ale nie skonczony w przypadku osob ktore w niego graja. Przy okazji drugiej opcji czesto towarzyszył tekst "Jakbys wydał 200zł na gre to tez bys tak mówił"

Wiec drodzy fani Xbone. Ja wydałem 1700 zł na to aby zagrac w SO. Wiec musze wiedziec najlepiej. Nie jest to za(pipi)ista gra. Jest fajna, gra sie przyjemnie, ale nie jest rewelacyjna, A DC nie jest hujowy... jest fajny , gra sie przyjemnie .. i tylko tyle.

Pad jest lepszy w Xbox One. Ale znowu nie jest to róznica, za która mozna tesknic i która moze byc powodem wyboru konsoli. Tak samo jak nie jest wazny jej wyglad, wielkosc itd.

Rok  konsol nowej generacji na rynku. Zadnego system sellera na zadnej z nich, Lepsze multiplatformy na PS4, 

STRESZCZENIE:

To tak jak randomowy bot zwany MaZZeo kupil swego czasu PS4 by je hejtować.

Opublikowano

Ok, cofam co powiedziałem.

Jeśli tak działający multiplayer jak w DriveClubie oznacza w słowniku botków działający multi to w takim razie multi działało bez problemów.

Mam za to dobra wiadomość dla posiadaczy DriveCluba

Mamy pelny produkt z wpelni działającym multi.

Pieknie, widze znow kompromitacja. Uzytkowniku 'eX4ct_PL', jak to jest zaorac samego siebie? <gif.daddy'ego>

Opublikowano

Resogun wychodzi na vite, driveclub najslabsza gra evolution, horizon 2 jest zrobione przez zupelnie inne studia, a pedau w rurkach to najgorsza czesc serii, w ktora mozna zagrac na ps3 xD

dobra robota ex4ct, jestes system sellerem xboxa niczym driveklap

Opublikowano

Spieszę z wytłumaczeniem bredni, by nikt się zbytnio nie zawiódł.

FH2 - multiplatforma do ogrania na X360 który jest do wywania na Allegro za 300zl.

Jest tez perełka Resogun - tylko na PS4

Resogun wychodzi na Vite, ktora jest do wyrwania za 300 zl.

Szach mat.

Te podwojne standardy znowu w akcji.

Opublikowano

Dave Czezky, dnia 02 List 2014 - 13:01, napisał:

Niewidoczny, dnia 02 List 2014 - 07:41, napisał:

Na poczatku, aby każdy zrozumiał jak ja to odbieram. Dla mnie konsola ma tylko jedno zadanie. Odpalac gry. Nie interesuje mnie mp3 z pendrivam nie interesuje mnie ze mozna odpalic przegladarke, jakies obslugiwanie mecz, puszczanie filmow etc. Ja na konsoli Gram.

Drogi Graczu.

Ani PS4 / Ani Xone nie maja system sellera. Nie wierz ani Botom ,ze SO to jakis mesjasz, ani Klapkom , że Infamous jest az taki za(pipi)isty. Bedziesz sie z tymi grami poprostu dobrze bawił, jesli bawisz sie dobrze przy graniu na konsoli.

Rok konsol nowej generacji na rynku. Zadnego system sellera na zadnej z nich, Lepsze multiplatformy na PS4,

STRESZCZENIE:

eX4cT_PL, dnia 02 List 2014 - 11:12, napisał:

suteq, dnia 02 List 2014 - 11:09, napisał:
No, szczególnie po tym:
Cytat
Cytat
CU6BWqD.png
Napisz nam proszę wiec jakie to różnice.

"- Polonez jest tak samo dobry jak ferrarri f355
- ....?
- no napisz prosze jakie niby sa miedzy nimi roznice"

Koncze z console wars, przeciez to nie ma juz nawet sensu.

Uwierz, ze przy moim doswiadczeniu to ty jestes Randomem i januszem gamingu.

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Może być coś lepszego od zapachu pieczonych zwieraczy botów w niedziele o poranku?

Opublikowano

Moze, zapach spalonych serwerow psnu.

Sorry, zapomnialem, ze jak cos nie istnieje to nie moze sie spalic.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Exact znów nie wziął tabletek.

Opublikowano

Mistrz autodestrukcji, heh. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.