Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ot tak, konsole nowej generacji warto kupić dla Cod :sick:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nowy Cod jest w 1360x1080 na XO i jest upscalowany do 1080p

Pamiętam jak jakieś śmieszne klapki się tu ze mną wykłócały, że na pewno będzie 720p na Xone. 

Opublikowano

COD 4 na poczatku zeszłej generacji :banderas:

Opublikowano

COD 4 na poczatku zeszłej generacji :banderas:

Meh, grałem na PC na dedykowanych serwerach, na myszce, za darmo online i takie tam :)

Opublikowano

Ja też grałem na piecu w 2007 roku w mw1 co nie zmienia faktu, że jak kupiłem x360 to grało mi się na nim jeszcze lepiej w tą grę ;)

Opublikowano

Wiadomsa, z gorszym sterowaniem zawsze lepiej sie gra :)

Opublikowano

najnowsze uk charts, top 10

es421e.jpg

xboty rak branzy graja w nowe ip, baronowie konsol w sprawdzone i cenione marki jak minecraft i fifa.

Opublikowano

Bardziej bym to nazwał wygodą grania. W sensie wiadomo, mogłem sobie podłączyć peceta do tv, kupić bezprzewodową klawiaturę i myszkę i grać w salonie siedząc na kanapie, ale tak nie robiłem. Oceniam sytuację a) w której siedzę zgarbiony przed wtedy 17calowym monitorkiem i gram na minimalnych-średnich ustawieniach i sytuację b) gdzie wygodnie rozkładam się na kanapie, włączam nowy telewizorek i pykam ze znajomymi rozmawiając przez niezawodny xbox live party :)

Opublikowano

najnowsze uk charts, top 10

es421e.jpg

xboty rak branzy graja w nowe ip, baronowie konsol w sprawdzone i cenione marki jak minecraft i fifa.

cieszy również TEW w pierwszej 10

Opublikowano

Szkoda, że Bayonetty 2 nie ma nawet w TOP40 po pierwszym tygodniu. Wygląda na to, że ponad 90% potencjalnych nabywców zakupiło grę już w dniu premiery.

Ale gdyby nie Nintendo to nawet drugiej części by nie było.

Opublikowano

I Horizon 2 w dalszym ciagu, ponoc driveclub sie lepiej sprzedaje xD

A evik within w wersji na xbone, mimo, ze jest 2x wiecej ps4, widac ktora konsola ma wiecej koneserow.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

PS3 i PS4 idą w odstawkę od dzisiaj.

hycsM9d.jpg

Klapki tak bardzo zdesperowane, nie mają w co grać. Tymczasem ja bot nie wiem za co zabrać się najpierw, buraki czy jet set boom headshoty...

A za moment Ori i Szef wszystkich szefów.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Chyba Cie bóg opuścił jak myślisz, że mając PC, PS3 i PS4 nie mam w co grać i z braku gier wybieram PSX  :szczyny:

Opublikowano

nie no koooorwa przekonali mnie, beka z nas robimy sobie jakie wojenki a mogłem być piłkarzem albo graczem nba

Opublikowano

Szkoda, że Bayonetty 2 nie ma nawet w TOP40 po pierwszym tygodniu. Wygląda na to, że ponad 90% potencjalnych nabywców zakupiło grę już w dniu premiery.

Niestety Bayo wyszlo na zla konsole, BARDZO niestabilne 60 fps (srednio gra lata w 40-50 podczas rozpyyerdolu), mala baza uzytkownikow jarajaca sie takimi grami, no niestety. Cieszy mnie niezmiernie ze Nintendo przybylo z workami $$ uratowac marke, bo sama gra zrywa pape z dachu, ale smuci mnie ze praca Platinum nie zostanie doceniona w odpowiedni sposob.

@up

XDD

Po tym jak akcja wrocila do pokoju tego typka, w tej krotkiej chwili ciszy, liczylem na to ze powie cos w stylu: "panie wez pan nie pyerdol glupot i daj grac w spokoju, 3 stopnie za oknem jest do chu..."

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A evik within w wersji na xbone, mimo, ze jest 2x wiecej ps4, widac ktora konsola ma wiecej koneserow.

A bundle XO z Unity i AW w pierwszej dziesiątce na Amerykańskim Amazonie. Koneserzy pełną gębą :)

Opublikowano

A bundle XO z Unity i AW w pierwszej dziesiątce na Amerykańskim Amazonie. Koneserzy pełną gębą :)

Szkoda, że zapomniałeś dodać, że bundle z SO na amazonie > Unity i CoD.

Szach mat klapku.

Opublikowano

W USA mają bardzo fajną promocję na listopad-grudzień, szkoda, że w EU tak nie walczą. MS przespał poprzednią generację trochę i teraz w ogóle nie jest lepiej (a w zasadzie jeszcze mniej liczą się na starym kontynencie), zawsze mnie to dziwiło i będzie dziwić. Dbając tylko o UK i NA sami tracą potencjalnych klientów.

Opublikowano

Niestety Bayo wyszlo na zla konsole, BARDZO niestabilne 60 fps (srednio gra lata w 40-50 podczas rozpyyerdolu), mala baza uzytkownikow jarajaca sie takimi grami, no niestety. Cieszy mnie niezmiernie ze Nintendo przybylo z workami $$ uratowac marke, bo sama gra zrywa pape z dachu, ale smuci mnie ze praca Platinum nie zostanie doceniona w odpowiedni sposob.

na x360 jedynka chodzi podobnie :wujaszek:

Platinum ma płacone z góry za robotę, to jak się gierka sprzeda, to już broszka Nintendo, ewentualnie jakieś bonusy ze sprzedaży może im wpadną, ale to co chcieli zarobić, już zarobili

Opublikowano

W ogole to faktycznie ms ma powody do wycofania sie z rynku, sprzedazowy top 10 z czego 7 gier na xboxy, nic tylko pakowac manatki.

Opublikowano

W USA mają bardzo fajną promocję na listopad-grudzień, szkoda, że w EU tak nie walczą. MS przespał poprzednią generację trochę i teraz w ogóle nie jest lepiej (a w zasadzie jeszcze mniej liczą się na starym kontynencie), zawsze mnie to dziwiło i będzie dziwić. Dbając tylko o UK i NA sami tracą potencjalnych klientów.

Dzis sie konczy promocja w argosie w uk i irl:

- Xbox one

- Fifa 15(digital)

- Forza Horizon 2(pudelko)

- The Evil Within(pudelko)

Za 359.99£/409.99€

Od 07.11 w tesco(uk) xbox one+tablet na windows 349£

U kangorow

- Xbox one

- Ac unity+black flag

- 3 gry z tej listy

Project Spark

Forza Horizon 2

Forza Motorsport 5 GOTY Edition Zoo Tycoon

Dead Rising 3

Ryse: Son of Rome

Killer Instinct S

unset Overdrive

Kinect Sports Rivals Day One Edition

- Rok xbl gold

To wszystko za 499$

W kanadzie pewnie tez sa jakies promocje. Dbaja o najwieksze rynki i tyle. W Pl za to macie tansze gry na xbox one z tego co wiem

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Niestety Bayo wyszlo na zla konsole,

tak samo by mozna bylo powiedziec o Okami patrzac na sprzedaze

Opublikowano

Jak japońskie góvvno obesrane to tylko okami 2 bym kupił.  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.