Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Aha, czyli wczoraj oburzyłeś się na to, jak nazwałem Bayo 2 japońskim huiwieczym, kiedy Ty w istocie gry na oczy nie widziałeś.

Też nie widziałem na żywo, ale mogę potwierdzić, że o ile dizajnersko takie Bayo jest guwnem obsranym, to jedynka mocno się broniła grywalnością, więc dwójka też może być spoko. Szkoda, że nie przeportują jej na Xbox One z achievementami. Grałbym.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ping, please STAHP!! ;)

Opublikowano

Oferta ps+ na grudzień/styczeń dalej słabo a kiedyś dawali kozackie gry i się szanowało ps+  drive crapa dalej nie widać, ja pierdole   :kaz: 

Banjo w 2D ?   :/  Jest inne IP Rare które się o to prosi + co-op i wysoki poziom trudności:

https://www.youtube.com/watch?v=JVX8Og4xWK4

Opublikowano

Jak ja Ubi gardze :poo:

Opublikowano

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

A moze chlopaki maja honor i nie zostawiaja rannych na polu bitwy oraz nie pucuja sie do przeciwnego obozu?

Aha, czyli wczoraj oburzyłeś się na to, jak nazwałem Bayo 2 japońskim huiwieczym, kiedy Ty w istocie gry na oczy nie widziałeś.

I jest to złe, bo...?

To nie jest zle, to jest norma. U ciebie.

Opublikowano

W końcu coś ciekawego będzie w plusie. Niech jeszcze oferta na PS3 da radę.

Opublikowano

No, niech Figaro, Ficuś i nobody kupią po xboxie i można uciekać z tego tematu, reszty klapów nie warto przekonywać.

ja tam kiedys jakas konsole dokupie do ps4 - ale z racji na malo czasu na granie nie predko, poczekam na ostre obnizenie cen samego sprzetu jak i tanich uzywek - wiec najwczesniej za 2-3lata cos u mnie wyladuje, zobaczymy jak sie przez ten czas sytuacja WiiU i Xone rozwinie - z racji tego, ze najlepsze multiplatformy na ps4 to exy zadecyduja co u mnie wyladuje, a tutaj na razie WiiU zdecydowanie goruje, choc Xone tez juz ma przeblyski - KI, Horizon2, w zanadrzu Cuphead i Quantum Break i daj boze nowe Banjo od Rare- z ta konsola jest taki problem, ze jej flagowe serie procz Gyrosow mnie nie jaraja - Halo to do mnie od zawsze i na zawsze kupsko obesrane chyba ze design ostro by zmienili ale na to sie nie zanosi, symulatory typu Forza mnie nie grzeja, na Fable nawet nie splune.

a plus na ps4 super - chyba tylko xboty by trollowac sony i niepoprawni marzyciele liczyli, ze na rocznej konsoli w ramach abonamentu beda wpadac co miesiac duze gry aaa - spokojnie one nadejda do tej uslugi ale za jakis czas, musza sie zestarzec, baza gier zwiekszyc itp i wtedy zaczna dokladac

Opublikowano

Obecnie na PS4 system jest 2x szybszy i nie ma to jakoś większego znaczenia.

A propos tej kwestii. Zaczynam doceniać największą wadę Xboxa: bebechy jak w Xperii U. Dzięki temu Ms zainwestował w gierki, a nie pokazy slajdów, ładne filmiki i inne ładne pejzaże. Prawdziwi gracze przeżywają już teraz święta rozkoszując się Sunsetem, Horizonem i Halo (zauważyliście podobieństwo tych słów względem siebie? To nie może być przypadek, Xbox to dar niebios, drodzy bracia i figaro!). 

Dlatego nie wkurzajmy się i rozkoszujmy, bo święta w pełni! Choć niektórzy muszą czekać do stycznia na Infamousa a MOŻE w lutym na DC

Ten brat nawrócił się, Figaro nie czekaj i dołącz do XL

1bd0398bd7c7f4f0aa8d433959003a1b.gif

Opublikowano

Dziś nintendo direct i zobaczymy co w zanadrzu ma niny. Xbpx i ps4 to na razie szroty bez killer exów. Ja chce takie bomby jak gears of war na x360 czy uncharted na ps3.

Opublikowano

soft 2.0 w kwestii dzialania ps4 sporo poprawilo - wczytywanie listy znajomych, trofea czy jakosc rozmow glosowych - dostaly mega boosta. co dziwne dalej loteria z wiadomosciami - raz wysyla i odbiera w sekunde, raz wiadomosc ktora zajmuje pewnie z 5kb system odbiera dobra minute - to zenada, co ciekawe ta sama wiadomosc gdy chcemy odebrac ja na vicie zostaje na tym sprzecie sciagnieta i odczytana w sekunde wiec na pewno problem nie lezy po stronie serwerow

widze kolejny trend forumka - hejtowanie Second Son - jak ktos lubi ta serie i nie przejadl sie ta formula rozgrywki lub to jego pierwszy kontakt z seria to bedzie zadowolony, wszystko jest wykonane tam wzorcowo, gra nie nudzi, co chwile oferujac cos do roboty - nie jest to zaden mesjasz, do tego od dawna ta seria powinna miec bardziej rozbudowana strukture misji ale i tak jest to fajna szpila

Opublikowano

Wczoraj w glownym wydaniu wiadomosci na polsacie byl wywiad z Kevinem Spacey'em odnosnie jego roli w nowym CoD. Miliony januszy w polsce zobaczylo urywki trailera. I jesli wydawalo sie, ze ta seria nizej upasc juz nie moze to prosze, jednak moze. Nastepny CoD na bank w kosmosie.

Opublikowano

Próbowałem, ale za każdym razem miałem coś w stylu WTF? Skakanie po grzybkach? Rzucanie muszelkami w innych typów? Nie potrafiłem się zmusić do grania ani na trzeźwo, ani po polepszaczach nastroju, próbowałem wszystkiego - nie da rady. Infantylizm wylewa się z ekranu strumieniami, a do głowy wbijają się myśli typu Naprawdę za to zapłaciłem? 

Zaplaciles za to Czezkiemu  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy: 

Opublikowano

No, niech Figaro, Ficuś i nobody kupią po xboxie i można uciekać z tego tematu, reszty klapów nie warto przekonywać.

ja tam kiedys jakas konsole dokupie do ps4 - ale z racji na malo czasu na granie nie predko, poczekam na ostre obnizenie cen samego sprzetu jak i tanich uzywek - wiec najwczesniej za 2-3lata cos u mnie wyladuje, zobaczymy jak sie przez ten czas sytuacja WiiU i Xone rozwinie - z racji tego, ze najlepsze multiplatformy na ps4 to exy zadecyduja co u mnie wyladuje, a tutaj na razie WiiU zdecydowanie goruje, choc Xone tez juz ma przeblyski - KI, Horizon2, w zanadrzu Cuphead i Quantum Break i daj boze nowe Banjo od Rare- z ta konsola jest taki problem, ze jej flagowe serie procz Gyrosow mnie nie jaraja - Halo to do mnie od zawsze i na zawsze kupsko obesrane chyba ze design ostro by zmienili ale na to sie nie zanosi, symulatory typu Forza mnie nie grzeja, na Fable nawet nie splune.

a plus na ps4 super - chyba tylko xboty by trollowac sony i niepoprawni marzyciele liczyli, ze na rocznej konsoli w ramach abonamentu beda wpadac co miesiac duze gry aaa - spokojnie one nadejda do tej uslugi ale za jakis czas, musza sie zestarzec, baza gier zwiekszyc itp i wtedy zaczna dokladac

Grasz w DC, więc jakbyś odpalił Forza Motorsport i Forza Horizon, to byś gacie przez głowę ściągał. W Forza Motorsport można tak sobie asysty ustawiać, że grasz albo w sima albo praktycznie arkejd.

Opublikowano

majac pozyczonego x360 probowalem sie przekonac do serii glownej serii Forza i nic z tego nie wyszlo, nie lubie simow, nie lubie jezdzic po pustych torach na pustyniach, ide w ciemno, ze nagle F5 tego nie zmieni. Nawet w starych Gran Turismo najbardziej kochalem tory w miastach :P :P. Jeden tor w Pradze tego nie zmieni - tu juz uprzedzam twoja ewentualna linie obrony. Horizon na x360 mi sie bardzo podobal i jego kontynuacje wpisalem w exach jakie mnie jaraja na One.

A Driveclub mi sie podoba, rajcownie sie w to jezdzi, mam juz 39lvl i dalej z checia odpalam na te 20min - nic na to nie poradze, zreszta cala friendlista, a nawet ostatnio i Masorz, ktory pozyczyl sztuke od Pleja pisze to samo - mimo to juz milion razy tu pisano, ze hejt do sony i evo jest uzasadniony - wydali niedokonczony produkt i dalej nie wiedza gdzie tak na prawde tkwi przyczyna tego, ze to dziala tak jak dziala

Opublikowano

No Grudzien i Styczen juz zapowiadaja sie na naprawde fajne miesiace.
Opublikowano

Dobra, przestańcie juz pyerdolic o gierce ze srednia 69%, zalosne to sie robi. 

Opublikowano

srednia jest uzasadniona i reprezentuje to co dostajemy w pudelku na chwile obecna

Opublikowano

Gdybym patrzył na średnią ocen to nie zagrałbym w najlepszego jrpg na tamtej generacji konsol :

Nier_%28game_box_art%29.jpg

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

smiechlem

Opublikowano

I jest to złe, bo...?

To nie jest zle, to jest norma. U ciebie.

Konkretnie spieczone, jeszcze pachnące pieczywo z rana. Niech mi jeszcze kawa się zrobi i będzie idealny poranek.

Opublikowano

nie gralem ale ponoc fabularnie to jest serio przekozacki tytul - kazdy zachwala kogo znam co w to gral

Opublikowano

Twoi znajomi zachwalaja tez driveklape i chleb ze slonina.

Opublikowano

Top 10 najbardziej oczekiwanych gierek w 2015 wg Gameinformera.

10. Xenoblade Chronicles X
09. Bloodborne
08. The Legend of Zelda
07. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
06. Rise of the Tomb Raider
05. Evolve
04. Batman: Arkham Knight
03. Uncharted 4: A Thief’s End
02. No Man’s Sky
01. The Witcher 3: Wild Hunt

<szuka exa na xbona>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.