Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak bluber my wiemy że ty tylko grasz w gry pokroju fez, spelunky i Ori. My prosty lud jesteśmy i lubimy te AAA produkcje. Musisz nam wybaczyć że nie rozumiemy twojego hipstersko wegańskiego świata :)

Ale ja nic nie powiedziałem na temat nowego DA, tylko po prostu nie ufałbym portalom, którzy spuszczają się na wszystkim co wydaje EA/Bioware.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

uffffffffff.....

http://www.polygon.com/2014/11/11/7192149/dragon-age-inquisition-playstation-4-ps4-crashes

hmmmm tak czy siak wtopa. Fakt że jak gra wyjdzie już tego problemu nie będzie ale cała drama z firmware 2.0 to wielka wtopa Sony. Powinni jak MS robić dla chętnych wersje beta firmware i porządnie testować a nie wypuszczać bubla psującego konsole.

Opublikowano
Powinni jak MS robić a nie wypuszczać bubla  - konsole.

Zgadzam się z tobą :sir:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To nie było śmieszne bluber.

Opublikowano

haha ale się uśmiałem dobry żarcik :) Na poziomie botków. Nawet pochwały ms nie potraficie z godnością przyjąć :P

Opublikowano

To nie było śmieszne bluber.

sam mówileś, że vita > gów.no obesrane > ps4

Opublikowano

No raczej, vita <3

Opublikowano

Wnoszę o bana dla każdego kto przyznał się do zakupu tego gówna obses.ranego zwanego Unity. :shotgun:

Opublikowano

i tak się sprzeda

Opublikowano

:reggie:

:daddy:

Opublikowano

a jak tam HALO w sieci ?

Widze, ze start podobny do Drive Cluba...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

ja nawet po minucie tego nagrania czułem zmęczenie tą serią, przecież to się od pierwszej części nic (pipi) nie zmienia (już dwójka była słaba pozdrawiam ciepło :lapka:)

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

ja nawet po minucie tego nagrania czułem zmęczenie tą serią, przecież to się od pierwszej części nic (pipi) nie zmienia (już dwójka była słaba pozdrawiam ciepło :lapka:)

Heh napisalem na nikogo forum mały elaborat na temat tego, że seria od 6 lat się nie zmieniła nic a nic po za lokacjami (dobra stateczki to duża zmiana niech będzie) bo koleś twierdził, że skoro ac sie nie zmienia to gry z serii gta też, lul

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no i ? kupiłem i żałowałem oraz sprzedałem szybko nie spędziłem 100h jak niektórzy aby calaka wbić. Dla mnie to było rozczarowanie roku

Opublikowano

Wiedziałem, że to Ty blubi.

Piękny wykładzik, szacun. :czezky:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zrecznie pomijamy problemy z online w Halo?

A trawają już 3 tygodnie?

Opublikowano

Skoro beka była z niedziałającego online w DC od razu przy premierze to czemu nie z Hejlo.

Opublikowano

Może dlatego, że Halo nie było przekładane o rok?

Opublikowano

Bo tam masz 4 single jeszcze do przejscia :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.