Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a co sie z C.A.R.S dzieje ?

Poczytaj temat, cięzko mi się cytuje na telefonie, oczywiście wiedziałem ze na konsolach ta gra będzie kiepska no ale #believe.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

C.A.R.S jest grą pisana dla pc w pierwszej kolejności. Chcesz mieć z nią najwięcej radości graj na pc:).

Opublikowano

C.A.R.S jest grą pisana dla pc w pierwszej kolejności. Chcesz mieć z nią najwięcej radości graj na pc:).

PC nie jest do grania.
Opublikowano

Na gamersyde jest nowy filnik z C.A.R.S z PS4... Ten gameplay z niby "tym razem dobrze ustawionej wersji" to taka sama komedia jak wcześniej. Jedyna róznica jest taka, że obecnie gra chodzi w około 50fps (nie wiedzieć czemu wcześniej niby było 30fps).

Zachowanie samochodu to kpina, grafika też.

Opublikowano

PC nie jest do grania.

Twój pewnie nie.

Opublikowano

PC nie jest do grania.

Wyjdź z piwnicy. Świat gamingu znacznie ewoluował przez ostatnie 10 lat. Granie na PC niczym już się nie różni od konsol. Steam Machines jeszcze bliżej te platformy ze sobą zbliży.

Opublikowano

PC nie jest do grania.

Wyjdź z piwnicy. Świat gamingu znacznie ewoluował przez ostatnie 10 lat. Granie na PC niczym już się nie różni od konsol. Steam Machines jeszcze bliżej te platformy ze sobą zbliży.

Nie ewoulowal tylko upodobnol sie do grania na kosolach co udowadnia ze konsole > PC. Po tym jak poprzednia generacja rozwinela granie po sieci Pctowcom nic nie zostalo. Nie bede stawial krowy obok mojego TV zeby czytac o nowych kartach graficznych na PCWorld.pl XD albo studiowac bledy systemu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

cars mnie negatywnie rozczarczarowal w wersji na konsole, jeszcze sporo optymalizacji przed nim, podobnie jak polski wiedzmin puszczony na xone - wyglada cudownie ale klatki gubi co chwile i ma okropny problem z vsync i chodzi to praktycznie w chwili obecnej jak pierwszy asasyn na ps3

za to zmienilem zdanie o dwoch exach od sony - order po tym co pokazali stracil jakiekolwiek zainteresowanie z mojej strony, to bedzie gra do pozyczenia lub wyrwania uzywki za 50zl by zobaczyc grafe - gameplay jest beznadziejny, miejscowek mniejszych zrobic chyba tez sie nie dalo. Za to bardzo zaplusowal driveclub, to moze byc na prawde udany racer, a oprawa graficzna to po prostu miazga kosmiczna

Opublikowano

nie no jaranko dalej driveclubem przez klapeczkow jest zdumiewajace

mieliscie ta gierke dostac za darmo w listopadzie 2013. LISTO-kur.wa-PADZIE 2-0-1-3. Mamy wakacje 2014 a wy dalej wklejacie gify i jakieś śmieszne newsy o 8 mikrofonach nagrywających pierdzenie z rury które na pewno docenicie na swoich glosnikach stereo w samsungu. Do tego dorzucą wam pogodę tylko dlatego, że FH2 pokazuje, że to nie problem ale na nią również sobie poczekacie bo wyjdzie w patchu niedługo po premierze (2016? Snow DLC?).

tymczasem od premiery na xbonie jest F5 która (jak każdy kto ma choć śladowe pojęcie) ma najlepszy model jazdy na konsolach ever, drivatary, betonowe 60fps.

Zapowiedzieli nam FH2 może 3 tyg temu która zapowiada się rewelacyjnie i kiedy ona wyjdzie? Po wakacjach - uwaga - tego roku (3 miesiące czekania). Czyli kolejny racer a driveguardian dalej w produkcji. Na PS4 gra z taką zawartością i wielkością po zapowiedzi wyszła by pewnie po GT7...

Ale zaraz ktoś wyskoczy że przecież na PS4 jest NFS a FH2 to taki NFS bo też open world. Ehh to będzie piękne CW.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

no ale jakie ma to znaczenie - jaranko DC bierze się z recenzji ludzi, którzy ogrywali szpile na E3, nowych filmow, gdzie zarówno grafika (już po filmach widać, ze to najladniejszy racer jaki wychodzi), udzwiekowienie, jak i model jazdy wygląda na top. Jeszcze 3 miesiące temu wszyscy spodziewali się crapa i nawet w ekipe od Motorstorma i PGR nikt nie wierzyl, teraz jest szansa dostać kawal dobrego racera.

Zreszta - ide o zakład, ze akurat DriveClub, Horizon 2 - nawet The Crew to będą scigalki zbierające takie same noty.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na pc można grać wygodnie i w tym roku to pc ma dla mnie najmocarniejsze exy:) banner saga, age of wonders 3, van helsing 2 a przede mną jeszcze wasteland, pillars of eternity czy nowa cywilizacja.

Opublikowano

no ale jakie ma to znaczenie - jaranko DC bierze się z recenzji ludzi, którzy ogrywali szpile na E3, nowych filmow, gdzie zarówno grafika (już po filmach widać, ze to najladniejszy racer jaki wychodzi), udzwiekowienie, jak i model jazdy wygląda na top. Ide o zakład Kermit, ze akurat DriveClub, Horizon 2 - nawet The Crew, to będą scigalki zbierające takie same noty.

Dla Ciebie nie ma zadnego znaczenia przeciez jest NFS XD

Opublikowano

Ty najlepiej wiesz co ma dla mnie znaczenie, podobnie jak Kermit, kto ma jaki sprzet grający podlaczony KONIECZNIE pod Samsunga :teehee:

NFS dawno scalakowalem i puscilem dalej - swietny racer, hejtowany wyłącznie przez takich jak Ty - którzy nie grali, ale maja najwięcej do powiedzenia,..

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na pc można grać wygodnie i w tym roku to pc ma dla mnie najmocarniejsze exy:) banner saga, age of wonders 3, van helsing 2 a przede mną jeszcze wasteland, pillars of eternity czy nowa cywilizacja.

Przestań kłamać, na PC nie ma gier. Na dodatek widzisz nazwę tematu? Console Wars. Nie PC Wars.

Opublikowano

Next-gen racer według Sony i MS:

Sony - lepsza grafika

MS - rewolucja w dziedzinie AI

Tak dla tych co płaczą od 7 lat na brak innowacji, a koniec końców i tak podniecają się wyłącznie grafiką ;)

Opublikowano

Ale ja nie hejtuje NFS. Pisze tylko ze na platformie gdzie jest Forza takie gry schodza na drugi plan. Oczywiscie na RemasterStation 4 taki NFS to powod do kupienia next gena  :teehee:

Opublikowano

Nie ewoulowal tylko upodobnol sie do grania na kosolach co udowadnia ze konsole > PC. Po tym jak poprzednia generacja rozwinela granie po sieci Pctowcom nic nie zostalo. Nie bede stawial krowy obok mojego TV zeby czytac o nowych kartach graficznych na PCWorld.pl XD albo studiowac bledy systemu.

To bardziej jest tak, że obie strony się do siebie upodobniły trochę bo ten online w konsolach i wszystkie "ficzery" jak przeglądarka już na poprzedniej generacji śmierdziały takim PC wannabe.

Poza tym na konsolach nie ma w co grać w tym roku a na PC tak. Nie dość że jest różnorodnie to jeszcze jest tych gier dość dużo do ogrania.

Porównywanie grania online w 30 fpsach z lagami na konsoli do PCtowego pingu 10-20 na dedykowanych serwerach jest żartem.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

acha, bo jak ktoś lubi szybkie arcadowe racery z otwartym swiatem to powinien grac w FORZA 5 ? :thumbsup:

Opublikowano

Bla bla bla bla. Jak chcecie się kłócic to może o gry które wyszły na obie konsole ( swoją drogą ciekawe że nikt wii u nie atakuje za grafikę; ) ). Pogadajcie o tym jak działa i wygląda thief, wolfenstein , watch dogs czy bf 4 na obu konsolach. O wyższości dead rising 3 nad pedałem w rurkach. O wyższości multi w titanfall od multi w killzone.  To wszystko mogę zrozumieć.  13 stron gifów gier które jeszcze nie wyszły nie rozumiem. 

Maciomaniak z tą kierownicą to już naprawdę chamski trolling. Kierownicę można o wiele tańszą kupić.  Naprawdę stary zastanów się czy chcesz być botem z klapkami na oczach. Pamiętaj nikt nie szanuje ludzi którzy tak często zmieniają obozy. Za pół roku ograsz wszystko na xbox one i będziesz chciał wrócić do ps4 . Wtedy mazzeo to już nie będzie przyjaciel. 

Szanuje fanbojow wiernych swojej marce. Są smieszni ale przynajmniej taki mazzeo czy daddy nie skaczą z konsoli na konsolę.  Ja nic nie mam do zmieniania konsoli ale nie trzeba przy tym stawać się fanbojem. Nie wygląda to dobrze jak fanboj ps4 staje się fanbojem xboxa. Jego posty przestają mieć jakąkolwiek wartość merytoryczną.  Bo jak uwierzyć komuś kto rok temu zachwalał driveclub a teraz po nim jedzie.

Dzizas, nie dopisałem, że to pierwsza kierownica, która ma Force Feedback - żaden chamski trolling, zwykłe niedopatrzenie, ale ludzie potrafią sobie dopisać całą historię. Niesamowite po prostu. Nie mam klapek na oczach, wypowiadam się pozytywnie o wielu grach na PS4 (jak się chcesz przypierdalać, to śledź może lepiej moje posty ;)) Nikt nie jest całe życie "przypisany" do jednej konsoli, a ja po DriveClub nie jadę, bo jeszcze w momencie kiedy miałem PS4 to ta gra mnie nie przekonywała.

T100 dziala z PS4, ma FF i kosztuje 429zł. Poczekaj na pierwsze wyscigi - na PS4 bedzie mozna podlaczyc wiekszosc kierownic logitecha (przynajmniej taka wzmianka pojawila sie na stronie DC).

Teraz to nawet nie ma w co grac na tych kierownicach, to wybor jest niewielki i ceny z kosmosu. Nie znam nikogo kto by kupil kierownice do NFS'a  :teehee:

Maciomaniak z tą kierownicą to już naprawdę chamski trolling. Kierownicę można o wiele tańszą kupić.  Naprawdę stary zastanów się czy chcesz być botem z klapkami na oczach. Pamiętaj nikt nie szanuje ludzi którzy tak często zmieniają obozy. Za pół roku ograsz wszystko na xbox one i będziesz chciał wrócić do ps4 . Wtedy mazzeo to już nie będzie przyjaciel. 

Szanuje fanbojow wiernych swojej marce. Są smieszni ale przynajmniej taki mazzeo czy daddy nie skaczą z konsoli na konsolę.  Ja nic nie mam do zmieniania konsoli ale nie trzeba przy tym stawać się fanbojem. Nie wygląda to dobrze jak fanboj ps4 staje się fanbojem xboxa. Jego posty przestają mieć jakąkolwiek wartość merytoryczną.  Bo jak uwierzyć komuś kto rok temu zachwalał driveclub a teraz po nim jedzie.

Chyba tylko dla fanboyow posty Macka maja obecnie wartosc merytoryczna. Od 6*Knack, po najlepsza zabawe ever w Kinect Sports Rivals, dodatkowo w jakim temacie by nie pisal to albo "brakuje duszy artysty" (DriveClub) , albo gra jest bez polotu, bo pokazali 1,5 minutowy film, ktory nie urwal dupy, ale czerstwe Fable Legends i tanczenie z telefonem - GOTY. Podobnie ostatnio ludzie oceniaja Destiny - "nudy na filmach" - tak jakby HALO 4 z przed lat swoim gameplayem w jungli powodowalo jakies emocje... Ziew - wyjdzie, wezmie sie pada, to sie oceni - Borderland na YT wyglada slabo, ale od pada sie oderwac nie mozna.

To jest dopiero (pipi)enie najwyższej klasy. Knack w przeciwieństwie do Kinect Sports Rivals oceniłem na 4/10 i nigdy nie twierdziłem, że to dobra gra. Nigdzie nie napisałem, że Fable Legends GOTY, tylko że chciałbym się dostać do bety i sprawdzić zabawę w co-opie (a to chyba wyraźna różnica), natomiast co do tańczenia z telefonem pojechałeś już za bardzo. Uważam ten pomysł za idiotyczny, ale nigdzie na forum nie wyrażałem o tym swojej opinii. Jak chcesz się przyczepić, to rób to w dobry sposób, a nie wymyślaj sobie powody, żeby Ci było łatwiej.

Opublikowano

To bardziej jest tak, że obie strony się do siebie upodobniły trochę bo ten online w konsolach i wszystkie "ficzery" jak przeglądarka już na poprzedniej generacji śmierdziały takim PC wannabe.

Poza tym na konsolach nie ma w co grać w tym roku a na PC tak. Nie dość że jest różnorodnie to jeszcze jest tych gier dość dużo do ogrania.

Porównywanie grania online w 30 fpsach z lagami na konsoli do PCtowego pingu 10-20 na dedykowanych serwerach jest żartem.

Sunset, Horizon 2. Hallo Collection + multi. Dalej nie ma w co grac? A na PC to co niby jest? Te indyki w 2d?

Na Xbonie gry maja dedykowane servery, nie wiem jak tam na PSN 56ks/s.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ogrywanie 6razy gry 4/10. Co Ty jestes jakims sadomasochista ?

Na PS tez maja - wszystko zalezy od tworcow przeciez. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przestań kłamać, na PC nie ma gier. Na dodatek widzisz nazwę tematu? Console Wars. Nie PC Wars.

Przepraszam już nie będę się odzywać:P

Opublikowano

ogrywanie 6razy gry 4/10. Gratuluje wytrwalosic Maciek !

No ba, gratuluję posiadaczom PS4 takiej wspaniałej gry ;) Knack to gra na 4/10, ale jest grywalna, tylko co możesz o tym wiedzieć, skoro nigdy jej nie odpaliłeś?

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.