Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fans keep providing their support on internet and even after a decade, they are still here. However, they would like to know what they could do to help you start Shenmue III's development ?

Yu Suzuki: Fans from all around the world kept providing support me and I can't thank them enough. About Shenmue, Sega is not a problem at all. For Shenmue III, we need to define a specific budget and if I can gather enough for it, Sega will allow me to do it.

I am pretty sure that Sega doesn't want to take any financial risks regarding Shenmue. That's why I have to gather the necessary budget for it. Anyway, even if I would like to work on other projects beside Shenmue, if I ever get the opportunity to work on the 3rd part, I will do it. And to be honest, I do not think that anyone else can properly accomplish Shenmue III the way I'd like to do it.

If Shenmue III's budget isn't sufficent, quality will suffer from it.

Budget and money are the main problems... If you ever reach your goal and gather enough money to create Shenmue III, do you think that you will be able to conclude the story? Knowing that Shenmue's story is very deep and seems to be far away from its conclusion.

Yu Suzuki: Yes indeed, the story is far away from being completed and to be honest, I do not think that it's possible to end it during Shenmue III. If I had to do it my way, players would experience the ending during Shenmue V. But that seems to be a lot so I'm going to try to finish it within the next 2 games.

Shenmue 4 i 5... Gdyby tylko Dreamcast nie padł... [*]

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"10mln sprzedanych XO"

to by wychodziło, że w 2tyg sprzedali 4mln

czyli 2/3 tego co sprzedali przez rok :D

nieogary translatora

Opublikowano

stazysci jacys chyba klepia te newsy na ppe i maja placone od linijki.

Opublikowano

Wszystkie Assassin's Creed ograł xD

I większość gu.wna obe.sranego

Ale fakt, Ubisoft wydaje sie być jego ulubionym wydawca.

Co ty tam seplenisz? Fanie bf i call of duty?

Weź ty spójrz w swój profil zanim zaczniesz wyzywać pózniej od Januszy.

co tam znalazłeś januszowego no oświeć mnie expercie

hah ograne wszystkie asasyny ale jak ktoś ogra unity to janusz i rak branży :yao: i przypuszczać że ktoś cie tu bierze jeszcze na poważnie :reggie:

Opublikowano

Ok, zacisnę poślady i poczekam do grudnia. A exy z datami premiery i takie, których nie ogram na PC/X360/VITA?

no to bez żadnego trollowania (i jako że nie wspomniałeś o wersjach na ps3 hehe):

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

Dragon Quest Heros

Let it Die

Alienation

Guilty Gear Xrd

H1Z1

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ok, zacisnę poślady i poczekam do grudnia. A exy z datami premiery i takie, których nie ogram na PC/X360/VITA?

Czego się nauczyłem przez okres poprzedniej generacji - że daty premier weryfikuje się dopiero po upływie całego roku, w którym gry miały wyjść, nigdy wcześniej :)

O i jeszcze tego, że jedynymi pewnymi datami są premiery Forza Motorsport XD 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ups, nie doczytałem.  :obama:

W 2015*  :dog:

Opublikowano

hah ograne wszystkie asasyny ale jak ktoś ogra unity to janusz i rak branży :yao: i przypuszczać że ktoś cie tu bierze jeszcze na poważnie :reggie:

No, żeby brać cokolwiek na poważnie w CW, to trzeba mieć raka albo dwa.

Opublikowano

No tak lepiej nie ograć i (pipi).ać w kazdym temacie, że ch.ujnia. Zreszta żadnego nie kupiłem więc się nie liczy :reggie: Anyway mersi twój gust też nie był jakoś wysublimowany uncharted 2, bf 3 to twoje ulubione gierki więc co ja mam tutaj mówić :wujaszek: Swoją drogą chyba nigdzie nie mówiłem o rakach branży i Unity.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dzisiaj:

JAkie exy wyjdą na XO w najbliższych 5-6 miesiącach? Muszę podjąć ostateczną decyzję :/

ŻADNE

W odróżnieniu do Nadkonsoli.

lawpma.gif

Początek roku, a później

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Kolejne zapowiedzi już na początku grudnia na playstation experiens.

100x :banderas:

A po roku, w grudniu 2015:

- Uncharted 4

- Ratchet

- GG XRD

Czyli tak jak zawsze :)

Ktoś pamięta, że jak MS zapowiedział, że do końca 2014 wypuszczą 12 ex'ów, to sony zaraz rzuciło, że oni 25 czy tam 30 :D 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Evrybodys gon the Raptur

chociaż byś poprawnie nazwe napisał ;/

Opublikowano

Nikt, ale jest sie z kogo pośmiać, najlepiej z tych co next gena w media widzieli ale CW 24/7
Opublikowano

Mam nadzieję blubson że wszystkie asasiny były pożyczone lub kupionej z ósmej ręki za 15 złotych.

Opublikowano

Co ty, zawsze w dniu premiery wstawiał fote kolekcjonerki z obowiązkowym dopiskiem "<3 ubi"  :kaz:

Opublikowano

Beka z Janusza gier, który cały czas faworyzuje xboxa a nie widział go nawet na oczy, to ja się mogę więcej wypowiedzieć o tej konsoli i grach a napisałem tutaj może 5 postów w ciągu 3 miesięcy. 

Opublikowano

Dzisiaj:

JAkie exy wyjdą na XO w najbliższych 5-6 miesiącach? Muszę podjąć ostateczną decyzję :/

ŻADNE

W odróżnieniu do Nadkonsoli.

lawpma.gif

Początek roku, a później

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Kolejne zapowiedzi już na początku grudnia na playstation experiens.

100x :banderas:

A po roku, w grudniu 2015:

- Uncharted 4

- Ratchet

- GG XRD

Czyli tak jak zawsze :)

Ktoś pamięta, że jak MS zapowiedział, że do końca 2014 wypuszczą 12 ex'ów, to sony zaraz rzuciło, że oni 25 czy tam 30 :D

Widzę, że lista piecze i o to chodzi, już sobie wmawiają, że z 26 eksów, 20 zostanie przesunięta na 2016 rok, a 6-7 grudnia kolejne zapowiedzi :banderas: . Botki powoli się przyzwyczajcie, że od 2015 wraca sytuacja z ostatnich lat poprzedniej generacji. Czyli w obozie microsoftu 3 serie klepane w kółko, a na jedynej słusznej konsoli, perły, kawior, szampany i czyściutka kokaina z Kolumbii.

Opublikowano

rok temu to samo czytałem.

Dobre wino musi wyleżeć swoje tymczasem xbox znowu dostanie wysyp tytułów i potem jeden ex na rok.

Opublikowano

listopad grudzień to jest ten coroczny cykl godowy klapów, którzy pokazują swoje... pawie piórka i przepowiadają piękny, wspaniały, najlepszy w historii rok SONY.

Opublikowano

Blacharze na pewno mówią że gra na myszce.

podoba mi się

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale co tu przepowiadać? NA dzień dzisiejszy fakty są takie, anie inne, 26 eksów na PS4 vs H5, QB i coś tam jeszcze.

Opublikowano

Kolejne pifpaf.  ziew

Opublikowano

Blacharze na pewno mówią że gra na myszce.

Tzn. że niby dobrze celuje czy co bo chyba nie zrozumiałem suchara

Opublikowano
ale jest sie z kogo pośmiać, najlepiej z tych co next gena w media widzieli ale CW 24/7

Typie się nie zagalopuj lepiej bo zaraz odkopie twoje posty, które dostarczyły całemu cw beki na 2 lata w przód. Akwplanacja chłopcze.

Mam nadzieję blubson że wszystkie asasiny były pożyczone lub kupionej z ósmej ręki za 15 złotych.

Mówiłem, że mam kumpla fana asasynów.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.