Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W tym czasie niebieskie dzieci natworzą tu z 5 stron Swojego fantazyjnego i wyszukanego bełkotu, jak to kiedyś może będą mieć fajne trailery zapowiadające może fajne gry.

Roznica miedzy Sony a MS na chwile obecna polega na tym, ze Sony dostarcza swoim trepom materialu do CW (jakies dziwne reklamy ktore lykaja bez popity, obietnice, zapowiedzi etc.) a MS dostarcza exy, ja wybieram exy. :reggie:

Yeti i jego podnieta tym w co ludzie grali 10+ lat temu, no okej, milo wspominam te czasy, jednak dla prawdziwego gracza liczy sie tu i teraz, a nie kiedys i za rok.

@down, Mantis

Haha, nie :yao:

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A więc tu i teraz najlepsza obecnie konsola PS4.

Opublikowano

Więcej wcale nie znaczy lepiej. Co w przypadku Sony już nie raz się potwierdzało...

Opublikowano

MS dostarcza exy, ja wybieram exy.

Exy, serio?

Dead Rising 3 - PC

Ryse - PC

Max: TCoB - X360, PC

TitanFall - X360, PC

Project Spark - X360, PC

Forza Horizon 2 - X360

Halo: Master Chief - Xbox, X360, PC

Ori - X360, PC

stas-thedemonreborn6.jpg

Opublikowano

Po jaraniu sie FC4 stracilem resztki szacunku do tego forum :(

Ale może gra bez kitu jest dobra, donoszą tak nawet botki. Więc coś chyba musi być jednak na rzeczy.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Więcej wcale nie znaczy lepiej. Co w przypadku Sony już nie raz się potwierdzało...

No ale jak na ixa wyjdzie 1080p/60fps to jaranko będzie.

Opublikowano

Jest jaranko nawet bez tego. Patrz SO. To Klapki nie potrafią żyć bez tych cyferek.

Opublikowano

Running With Scissors zapowiedziało Postal: Redux :D

Pierwsza odsłona brutalnej serii Postal z 1997 roku doczeka się nowej wersji od studia Running With Scissors.

Twórcy ujawnili na Twitterze, że platformy docelowe to PC, Mac oraz Linux, a całość bazuje na silniku Unreal Engine 4.

Deweloperzy zapewnili, że pozostają „wierni oryginałowi”, co zapewne oznacza powrót do perspektywy w rzucie izometrycznym. Otrzymamy za to przygotowaną od podstaw grafikę, nowe modele postaci i inne dodatki, z trybem kooperacji włącznie - lokalnie i w sieci.

Premiera w przyszłym roku. Nie wykluczono także konwersji na konsole nowej generacji.

Pierwszy Postal to trójwymiarowa strzelanka w rzucie izometrycznym, gdzie głównym bohaterem jest „Koleś z Postala”. Nasz heros jest czymś wyraźnie poirytowany i postanawia wymordować wszystko, co się rusza.

Źródło: http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-17-zapowiedziano-postal-redux

Pamiętam jak za smarka pierwszy raz odpaliłem. Już przez samą grafikę wprowadzającą do gry i towarzyszące temu efekty dźwiękowe mało w portki z kumplem nie narobiliśmy :P

Postal + Hatred + GTAV FPP = masa "ciekawych" artykułów w mediach z poza branży :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ogrywali MGS, ISS, FFVII, SH, Crashe, Ico, Okami, Tekken,

No szkoda, że każda ta seria teraz jest dostępna na innych konsolach też.

Juz za chwile, juz za momencik, lepszy Far Cry 4 i lepsze GTA 5

W czym lepsze będą te gry? Że podczas konserwacji psn będziesz mógł spokojnie ogrywać oba single?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W czym lepsze będą te gry? Że podczas konserwacji psn będziesz mógł spokojnie ogrywać oba single?

pamiętaj, że akumulatorek starczy ci na 6h - więc mądrze gospodaruj czasem...

Opublikowano

Ej niebieskie barony. Weekendzik się skończył, czas przestać ćpać i wrócić do szkoły. Szara rzeczywistość rzeczywistości wita: A to sprawdzian z przyry, a to woźna pogoni szmatą. Nie łykajcie już tyle tego bełkotu od sony.

Edytowane przez kosci85

Opublikowano

Exy, serio?

Dead Rising 3 - PC

Ryse - PC

TitanFall - X360, PC

Project Spark - X360, PC

Forza Horizon 2 - X360

Ori - X360, PC

Tlou - ps3, Ps4

LBP 3 - ps3, ps4

Persona 5 - ps3, ps4

Transistor - pc, ps4

No Man's Sky - pc, ps4

Tearaway - vita, ps4

chyba jednym exem 100%, który ma chociaż to zielone na metacritic na ps4 to jest syn w rurkach aka najgorsza część serii infamous. I odstaw te cpanie bo Halo MCC nie wyszlo na PC.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Exy, serio?

Dead Rising 3 - PC

Ryse - PC

TitanFall - X360, PC

Project Spark - X360, PC

Forza Horizon 2 - X360

Ori - X360, PC

Last of Us - PS3

Tearaway - Vita

SOMA - PC

No Man's Sky - PC

Hellblade - XO (pozniej bo pozniej, ale wyjdzie)

Grim Fandango - PC

The Witness - PC

Persona 5 - PS3

LBP 3 - PS3

Transistor - PC

I takie gadanie ...

Jak wybor pada miedzy XO a PS4, liczy sie to w co nie zagramy na drugiej platformie, malo kto ogra chocby 1/10 wymienionych przez nas tytulow na PC, PS3 czy X360.

Pod wzgledem exow, na dzien dzisiejszy XO >>>> PS4 i trzeba byc kolosalnym betonem (zwanym takze baranem gamingu) aby twierdzic inaczej.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Running With Scissors zapowiedziało Postal: Redux :D

Pierwsza odsłona brutalnej serii Postal z 1997 roku doczeka się nowej wersji od studia Running With Scissors.

Twórcy ujawnili na Twitterze, że platformy docelowe to PC, Mac oraz Linux, a całość bazuje na silniku Unreal Engine 4.

Deweloperzy zapewnili, że pozostają „wierni oryginałowi”, co zapewne oznacza powrót do perspektywy w rzucie izometrycznym. Otrzymamy za to przygotowaną od podstaw grafikę, nowe modele postaci i inne dodatki, z trybem kooperacji włącznie - lokalnie i w sieci.

Premiera w przyszłym roku. Nie wykluczono także konwersji na konsole nowej generacji.

Pierwszy Postal to trójwymiarowa strzelanka w rzucie izometrycznym, gdzie głównym bohaterem jest „Koleś z Postala”. Nasz heros jest czymś wyraźnie poirytowany i postanawia wymordować wszystko, co się rusza.

Źródło: http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-17-zapowiedziano-postal-redux

Pamiętam jak za smarka pierwszy raz odpaliłem. Już przez samą grafikę wprowadzającą do gry i towarzyszące temu efekty dźwiękowe mało w portki z kumplem nie narobiliśmy :P

Postal + Hatred + GTAV FPP = masa "ciekawych" artykułów w mediach z poza branży :)

Jak byłem jeszcze piękny i młodziutki, to kupiłem na "Jarmarku Jewropa" składankę gierek na pc, na której był Postal. Niestety gra była jakoś źle przez ruskich "spiracona", i w pierwszej planszy po 30 sekundach, wszyscy łącznie z głównym bohater się zapalali, i taki oto smuteczek, nie mogłem nawet przejść pierwszej planszy :(

Opublikowano

Pogodzę was wszystkich. Zarówno PS4 i Xbone, to konsole dla stulejarzy i przegrywu na chwilę obecną. Za rok pewnie ulegnie to zmianie. Ten rok tylko dla WiiU i starych konsol.

Opublikowano

Kasias = najgorszy foruming. Wytyka, że ex'y z Xone wychodzą na inne platformy, gdy na PS4 jest dokładnie to samo :D

Jeszcze dopiszcie Yakuzę, Dragon Questa i parę innych japońskich gier, którymi Kasias się podnieca od 2 miesięcy, a które wyjdą na PS3/Vita :P

Opublikowano

Hellblade - XO (pozniej bo pozniej, ale wyjdzie)

PÓŹNIEJ BO PÓŹNIEJ ALE WYJDZIE xDDDDDDDDDDDDDD

ja prdle takiego zjazdu po weekendzie to nawet na melinach nie mają

Opublikowano

Tak samo jak z Tomb Raiderem, wyjdzie najpierw na XO a potem na PS4 - nie widze sensu dla ktorego mialoby to byc okrzykiwane exem.

Takze Waldus, zjedz kalafiorka i uspokoj sie. Bo gdyby liczyc to jako Ex, to TR > Hellblade :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

zastanawia skad ten nagly triumf klapow w tym temacie?

wyszedł update firmware 3.0 poprawiający stabilność?

ac: unity już można ogrywać w share play?

przy wypożyczeniu 5 gier na 4h w psnow dostajesz roczny dostęp do psTVTVTV?

lbp3 w coopie? driveclub dostał deszcz?

nie, to kolejne zapowiedzi hajpu na zapowiedzi jakiejś konferencji za 3 tygodnie powodujący zalew gifów 

już chyba lepiej się jarać ac unity niż wklejać te gify kaza bo pokaże wam więcej gifów

ps. a jak już odpłynęliście w ekstazie skakania po Paryżu - pamiętajcie złote rady, pad naładowany i:

No to jak masz już wszystkie patrze to proponuje zrobić odbudowę bazy danych i prze instalować grę. Spróbuj też grać nie podpiety do neta..

:dog:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Heh to samo z Bioshockiem czy Mass Effectem było, klapersy na pierwsze ME czekali z 5 lat, ale panie ja na PC OGRAUEM a jak wyszło na ps3 to wielkie jarango, że wreszcie całą trylogię ograją jak wyższa kultura konsolowości :sir: bo przy okazji dwójki mieli tylko komiks z wydarzeniami z jedynki

XDDDDDDDDDDDD

swoją drogą dobra beczka

Gra mi się bardzo podoba ale nie specjalnie moge pograć bo gra wywala mnie bardzo często do pulpitu z błedem CE-34878-0. Na PS4 sporadycznie czasami w innych grał pojawi sie ten bład ale w AC U jak policzyłem w przeciągu 3 godzin grania wystąpił 23 razy więc mozna mieć dość. Czasami uda się pograć godzine bez błedu ale to już prawie jak święto. Oczywiście wszystkie patrze zainstalowane.

#datps4gaming #justsonythings #wkladaszpłyteigrasz :fsg:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Sony Defense Force wypuściło nowe mundury:

287_2.jpg

290_1.jpg

Edytowane przez figus87

Opublikowano

Pozyczylem sobie na jeden dzien xbox one. Wlasnie pykalem w Sunset Overdrive. Nie powiem, ciekawa gra ale raczej nie moje klimaty. Ale trzeba przyznac ze boty dostaly przynajmniej "cos swiezego". Na PS4 ciagle remastery, indie, kotlety, porty z PC,PS3 i nokii 3310.

Opublikowano

pamiętaj, że akumulatorek starczy ci na 6h - więc mądrze gospodaruj czasem...

Mam dwa pady i stacje dokująca - 21 wiek nie jest mi obcy, nie muszę przynajmniej dzieciom z zabawek podp.irdalac alkalików jak botki.

Bluber-graficznie mam na myśli.

Opublikowano

Bluber-graficznie mam na myśli.

To się rozczarujesz bo pewnie różnic większych niż jakiś pierdoła nie będzie. To nie czasy ps3 i 640p/20fps.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.