Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Do tego posiada fajny luzacki klimat, nic na siłę jak w SO, a i graficznie ten ostatni przy Niesławnym to jakiś kupszton.

Gra nie traktuje siebie na serio, jest przepakowana humorem, to oczywiscie ze kurwa robi to na sile XD ... No szkoda bardzo ze nie ratujemy swiata przed nuklearna zaglada lub zla korporacja/rzadem po raz setny w skorze rambo/super bohatera w scenariuszu przepelnionym patosem i martwymi bliskimi ktorych trzeba pomscic.

Tekst o grafice tez genialny, zaraz moze jeszcze zaczniesz porownywac kunszt graficzny Killzona i pisac ze jest lepszy od tego w Zeldzie Wind Waker HD ?

I bardzo fajnie, że SO nie traktuje siebie na poważnie. Mam zamiar zakupić ten tytuł jako jeden z pierwszych. Jednak troszkę o tej grze czytałem i nieco oglądałem. Każdy zwraca uwagę na fakt, że humor tylko czasami jest trafiony, a tak to jest bardziej żałosny niż zabawny. Dobry humor to miał Conker, czy TimeSplitters Future Perfect.

Zaś co do grafiki - nowy Killzone wygląda obłędnie, ale mam świadomość tego, że postarzeje się dużo szybciej niż wykonanie w takiej Zeldzie WW i Okami. Tak de facto Zelda WW i Okami jedne z moich ulubionych gier. Więc proszę z łaski twojej skończ te partyzanckie podjazdy i zacznij pisać z sensem, bo bronienie czegoś o coś czym nie jest i wkładanie komuś w usta przez siebie wymyślonych rzeczy nie jest na poziomie. Niczym na poziomie nie jest humor w SO.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przestalem czytac po "nieco ogladalem"...

Wrocimy do tematu jak juz pograsz :)

Opublikowano

Ok, trzymam za słowo, że wtedy mnie wysłuchasz :thumbsup:

Opublikowano

I bardzo fajnie, że SO nie traktuje siebie na poważnie. Mam zamiar zakupić ten tytuł jako jeden z pierwszych. Jednak troszkę o tej grze czytałem i nieco oglądałem. Każdy zwraca uwagę na fakt, że humor tylko czasami jest trafiony, a tak to jest bardziej żałosny niż zabawny. Dobry humor to miał Conker, czy TimeSplitters Future Perfect.

Zaś co do grafiki - nowy Killzone wygląda obłędnie, ale mam świadomość tego, że postarzeje się dużo szybciej niż wykonanie w takiej Zeldzie WW i Okami. Tak de facto Zelda WW i Okami jedne z moich ulubionych gier. Więc proszę z łaski twojej skończ te partyzanckie podjazdy i zacznij pisać z sensem, bo bronienie czegoś o coś czym nie jest i wkładanie komuś w usta przez siebie wymyślonych rzeczy nie jest na poziomie. Niczym na poziomie nie jest humor w SO.

Ale o poziom humoru nie ma się co wykłócać. Gra jest ogólnie absurdalna i śmieje się sama z siebie przy okazji wielu różnych momentów. To żadne wysublimowanie, jak przy okazji spotkania w rezydencji w gronie baronów gamingu, zwykłe kanapowe podśmie(pipi)ki pośród znajomych. I to jest ta ogromna zaleta i różnica ;)

Opublikowano

Gdyby nie PLAYSTATION to by botki dzisiaj zbieraly znaczki zamiast pluc na konsole-matke

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Aha czyli szanujmy ps4 bo na ps i ps2 byly super gierki. Przez takich osobnikow wlasnie Sony nie musi wydawac gier, zeby pchac konsole.

Opublikowano

ku.rwunia widzę, że ten SO to taki sukces jak Tajtan fol - ohy ahy a już za stóweczkę na targu idzie kupić.

Panowie spójrzmy prawdzie w oczy - marka XBOX jest jak jeżdżenie VW Golfem - strach, wstyd i kozak w miejscowościach do 1000 mieszkań. Choćby nawet znalazł się w fajnej wersji to i tak każdy wzgardzi z politowaniem. 

To jest z zegarkami, telefonami i każdym innym gadżetem:

TIER 1: Sony Playstation

TIER 2: Nintendo 

TIER 3: Xbox, Pegazus. Polystejszon itp.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

TIER G,ÓWNO OBES,RANE: PC

:sir:

Opublikowano

Od czasu ps3 Sony ma spory problem z dostarczeniem odpowiednich eksów przez pierwszy rok zycia konsoli. Wg mnie mając tyle wewnetrznych developerów powinni wczesniej zaczynac produkcje gier na nowa platforme.

Opublikowano

Specjalnie napisalem PlaySation bez numerka :*

Opublikowano

Gdyby nie PLAYSTATION to by botki dzisiaj zbieraly znaczki zamiast pluc na konsole-matke

A czy ktokolwiek tutaj pluje na PSX albo na  PS2?? To są konsole matki a PS3 i PS4 to szroty,smutne ale prawdziwe.

Opublikowano

Gdyby nie NINTENDO to by klapków w ogóle by nie było. I świat od razu taki piękniejszy.

Opublikowano

Aha czyli szanujmy ps4 bo na ps i ps2 byly super gierki. Przez takich osobnikow wlasnie Sony nie musi wydawac gier, zeby pchac konsole.

Nie tylko PSX, PS2 miało super gierki, ale i PS3. Dlatego ja w pierwszej kolejności wybrałem PS4, bo mam gwarancję znakomitych gier. Gdybym zaś miał na Xboxa One patrzeć przez pryzmat Xboxa 360, to bym nigdy jedynego nie kupił, bo tam były tylko trzy serie klepana na okrągło. Nie mniej widzę, że Spencer zaczyna działać i stawia też na nowe ip. Właśnie to mnie przekonuje do danej konsoli. U Sony nigdy o coś takiego nie trzeba się obawiać.

Opublikowano

Czyli co, przesiadamy sie wszyscy na Fordy i Nokie, bo pierwsze duze sie liczy? Co ja czytam w tym temacie.

Edit. Zapomnialem, ze Nokii juz nie ma, pewnie tak jak niedługo Sony :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie tylko PSX, PS2 miało super gierki, ale i PS3. Dlatego ja w pierwszej kolejności wybrałem PS4, bo mam gwarancję znakomitych gier. Gdybym zaś miał na Xboxa One patrzeć przez pryzmat Xboxa 360, to bym nigdy jedynego nie kupił, bo tam były tylko trzy serie klepana na okrągło. Nie mniej widzę, że Spencer zaczyna działać i stawia też na nowe ip. Właśnie to mnie przekonuje do danej konsoli. U Sony nigdy o coś takiego nie trzeba się obawiać.

Chyba przespałeś start xboxa 360.

Swoją drogą kupowanie konsoli bo ma się gwarancje dobrych gier xD

Here+you+go+_8b092e0052efdd1e29b9e717b65

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jeśli łatka nie zwiększy liczby npc to chyba mi z odyebie i dostane ciężkiej depresji.

Problemy w ósmej generacji konsol.

Opublikowano

IMO żeby tę grę docenić to trzeba pograć dłużej niż godzinę, zresztą tak jak i w TLOU, które rozkręca się po jakimś czasie i nie puszcza aż do końca.

EDIT: A skoro klapki lubią tak mocno te procenty z Metacritic... GTA V ponownie dostaje niemal same setki.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/grand-theft-auto-v

No z tym sie nie moge zgodzic. TLOU ma poczatek jakby bylo pisane wedlug wszystkich zasad Hitchcoca

Zaczyna sie od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie nieprzerwanie rosnie.

Opublikowano

Napięcie przy przesuwaniu kolejnej palety czy noszeniu drabiny. FUCK YEAH!

Opublikowano

Pierwsze kilkanaście minut jest epickie, ale te kolejne półtorej godziny już zdecydowanie gorzej. W SO masz w sumie podobnie. Pierwsze kilkanaście minut spoko, a kolejna godzina gdzieś taka... zwyczajna. Rozkręca się dopiero później (i to jak!).

Co i tak faktu nie zmienia, że TLOU jest świetne i im dalej, tym jeszcze lepiej.

Opublikowano

Pierwsze kilkanaście minut czy nawet pól godziny w The Last of Us to dramat dla mnie, trzymanie gałki wychylonej w przód żeby oglądać scenki = meh. Na szczęscie pózniej jak się już po 2h rozkręcania gry gdy wreszcie dostajemy 100% kontroli na rozgrywką to gra się bardzo dobrze.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pierwsze półtorej godziny tlou to ciągle qte, wciskanie trójkąta, noszenie drabiny itp. Później jest zdecydowanie lepiej, bo dużo rzadziej tracimy kontrolę nad postacią.

Opublikowano

Życzę posiadaczom PS4, by dostali taką za(pipi)istą grę jak Sunset Overdrive w czasie trwania tej generacji. Miód wylewa się z ekranu, rewelacyjna gierka.

Ta gra nie jest taka za(pipi)ista jak ludzie mowia. Mam xbox one kolo TV (pozyczone) i po godzinie mnie mega znudzila. Fajna ale dla konkretnego grona odbiorcow.

No patrz, to tak jak każda inna gra. SZOK.

Opublikowano

imo dobry ruch, order i bloodborne w jednym miesiacu od sony to nie bylo zbyt madre, do tego wiesiek3

Podpisuję się pod słowami Ficusia. Pytanie było tylko, którą grę wypchnąć o miesiąc: The Order czy Bloodborne. Padło na tę, którą w dodatku można trochę dopracować (framerate). Dobry ruch.

Uff, mój portfel jednak w lutym tak bardzo nie ucierpi. :obama:

Bardzo dobra decyzja :) Mogą nawet przesunąć o parę miesięcy, niech to tylko będzie na maxa dopieszczona produkcja.

https://twitter.com/Bloodborne_PS4/status/532444209127493632

xD

Hahaha Jezus hahahaha ale jesteście mega załośni hahaha

Opublikowano

Klapki są już tak wytrenowane w tym oczekiwaniu, że dodatkowe kilka miesięcy nie robi różnicy. Są gify, wszystko wynagrodzą.

Opublikowano

Od ostatniego patchu 2-3 minuty i jest mecz, przynajmniej tak było w piątek

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.