Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fakt Maciomaniak na powyżej fotce Michael ma więcej krwi na twarzy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Serio? SERIO? Pytam się, po co wy mu odpisujecie, przecież widać, że trolluje, a że wychodzi mu to tragicznie to druga sprawa.

PS. Macio jaka rozpaczliwa obrona, a może on serio wierzy w to co piszę? Tym bardziej żal mi go.

Gra chodzi w 1080p/30fps, wygląda świetnie, widok FPP wszystko zmienia, online do 30 graczy, 100 nowych piosenek w radiu, nowe zwierzaki, ponad 3000 nowych animacji specjalnie dla trybu FPP, większy LOD, większy zasięg rysowania, jak widzę, więcej też pojazdów i przechodniów, ogólnie gra się dużo bardziej komfortowo przez betonowy fps, to ludzie, zamiast cieszyć się fajną gra, do(pipi)ali się do trawy. DO TRAWY.

Wierzyć mi się nie chce w to, co się dzisiaj dzieje :(

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-18-rockstar-urgently-looking-into-gta-5-ps4-and-xbox-one-transfer-issue

Some players, including Eurogamer's own Martin Robinson, have received error code CE-32937-4 while trying to download the 1.14GB day one patch.

(PS4)

Wkładasz płytę i grasz. Naprawdę, ta generacja jest takim gó.wnem obesranym, że to się w głowie nie mieści. Już chyba lepiej być blacharzem, gdzie utalentowane community, jeśli gra nie działa, zaproponuje swojego fixa, ewentualnie crackujesz grę i wszystko bangla, dopóki wydawca nie zrobi z tym porządku. Konsole teraz są tak ześcierwione, że łapy opadają. To już wolałem PSX/PS2 z kiepską grafą, ale jaką wspaniałą duszą. Ten dźwięk przy startupie pierwszego PlayStation, a potem wejście w menu Vagrant Story, wczytanie save i siedzenie do 3 rano, bez zwiech, bez problemów, bez wywalania z nieistniejącego wtedy PSN. Liczyła się magia, teraz to tylko wielogigowe patche i pucharki/acziwki do chwalenia się e-penisem.

Gardzę takim graniem.

Opublikowano

Serio? SERIO? Pytam się, po co wy mu odpisujecie, przecież widać, że trolluje, a że wychodzi mu to tragicznie to druga sprawa.

PS. Macio jaka rozpaczliwa obrona, a może on serio wierzy w to co piszę? Tym bardziej żal mi go.

Gra chodzi w 1080p/30fps, wygląda świetnie, widok FPP wszystko zmienia, online do 30 graczy, 100 nowych piosenek w radiu, nowe zwierzaki, ponad 3000 nowych animacji specjalnie dla trybu FPP, większy LOD, większy zasięg rysowania, jak widzę, więcej też pojazdów i przechodniów, ogólnie gra się dużo bardziej komfortowo przez betonowy fps, to ludzie, zamiast cieszyć się fajną gra, do(pipi)ali się do trawy. DO TRAWY.

Klapki zawsze się do czegoś muszą przyczepić, jak ćmy, które zawsze zlatują się do światła, jak to ktoś kiedyś ładnie ich skomentował przy okazji rozmowy o:

2440356-original-4.jpg

Widać zielona trawka też na nich działa, co zresztą mocno zasygnalizowali przy porównaniu AC nikogo.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W tej branży nie ma litości, na Ps3 często konsola dostawała dodatkowa zawartość, czasem nie małą a dla botów i tak liczył sie spadek fps o 2 większy niż na Xboxie lub brak trawy lub pare "P" w rozdzielczości.

Karma to parszywa sucz

Opublikowano

Macio, proszę przestań, to jest Console Wars, jak ci nie pasuje, to tam są drzwi. Gdyby sytuacja była odwrotna, to xboty jak przy okazji premiery DC miałyby zbiorowy orgazm, a tak siedzą cichutko w swoich chałupach po skonsumowaniu pyrów z kapustą. Tylko jeden Macio walczy, jak Donkiszot z wiatrakami.

Najpierw z(pipi)ane wyszukiwanie graczy w Gejlo, teraz ktoś zapomniał zasiać trawę w GTAV, bo wszyscy chłopi siedzieli na polu buraków.

Opublikowano

Teraz to nasza wina że xbox nie potrafi wygenerować trawy? xDD

Opublikowano

Macio, proszę przestań, to jest Console Wars, jak ci nie pasuje, to tam są drzwi. Gdyby sytuacja była odwrotna, to xboty jak przy okazji premiery DC miałyby zbiorowy orgazm, a tak siedzą cichutko w swoich chałupach po skonsumowaniu pyrów z kapustą. Tylko jeden Macio walczy, jak Donkiszot z wiatrakami.

Najpierw z(pipi)ane wyszukiwanie graczy w Gejlo, teraz ktoś zapomniał zasiać trawę w GTAV, bo wszyscy chłopi siedzieli na polu buraków.

Lepiej powiedz, czy dostaliście już tą darmową zawartość do DC, którą wam obiecują od premiery.

Opublikowano

Lepiej powiedz, czy dostaliście już tą darmową zawartość do DC, którą wam obiecują od premiery.

No, dziś właśnie była pierwsza darmowa paczka, a co?

Opublikowano

Tak
Opublikowano

No kurwa nie wątpię.

S9eei.gif

Tak

Reakcja Macia

:frog:

Opublikowano

Dzisiaj? No to szybko się uwinęli, jakoś ponad miesiąc po premierze. Szkoda, że deszczu dalej brak.

Opublikowano

Mnie wali brak trawy w grze sprzed roku bo: Nie potrzebuje odgrzewanego kotleta kupować po raz drugi. Nie mogę już patrzeć na trawę po prawie 100 godzinach w FH2.

Nie dziwię się że błękitną szlachtę jara trawka i otwarty teren w gta. Też bym tak miał po forumkowym turnieju w DC

Opublikowano

Dzisiaj? No to szybko się uwinęli, jakoś ponad miesiąc po premierze. Szkoda, że deszczu dalej brak.

Jak na miesiąc po premierze, darmowe samochody, darmowe 3 trasy w 3 częściach świata, każda z odwrócona opcją, darmowe vinyle + obiecany photo mode w grze za 169zł nie mogę narzekać.
Opublikowano

E tam big deal o grę z zeszłego roku, zobaczymy przy okazji RDR 2 :kaz:

Opublikowano

Driveclub nie kosztuje 169zł. 

Opublikowano

Ja dałem za niego 169zl
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
bfF8IFc.gif

Gaf nie zwalnia.

Opublikowano

A patcha na ps4 sciągneli czy jeszcze nie da się?

Opublikowano

Brak trawy w wersji na xbona to chyba najbardziej ironiczna rzecz, jaka mogla się w CW zdarzyć. Aż ciężko uwierzyć. Aż szkoda tego motania się zielonki (szczególnie Maćka).

Opublikowano

Ja dałem za niego 169zl

To cena jak masz plusa za 170zł. Normalnie gry za 170zł nie kupisz (no chyba że już tak staniała).

Opublikowano

Nie mogę się doczekać braku trawy w nowym rdr na xbonie.  :banderas: 

Opublikowano

Xbot vs Baron

before-after05.jpg

PS. Teraz już wiem czemu Jaczes wybrał xbona. xD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Trawa, milion drzew. Co następne? Tysiąc kamieni w wiedźminie?

Że też wziąłem xklocka..:/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.