Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i jeszcze nie zapominaj o nieśmiertelnym "czy mi pójdzie"

O właśnie, legendarne pytanie.

A na konsolowym forum mogę poczytać wrażenia innych z GRY, a nie jej instalacji, czy o niekończącej się liście problemów technicznych i ich rozwiązań. Piękna sprawa.

No piękna sprawa była ale w czasach 6generacji.

Owszem, upecetowienie konsol przyniosło wiele złego, ale nadal konsolki górą. No trzeba odczekać na instalację i paczyk, ale potem grasz godzinami i masz fun. Autentycznie żal mi pecetowców którzy czekają na GTA V.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i jeszcze nie zapominaj o nieśmiertelnym "czy mi pójdzie"

O właśnie, legendarne pytanie.

A na konsolowym forum mogę poczytać wrażenia innych z GRY, a nie jej instalacji, czy o niekończącej się liście problemów technicznych i ich rozwiązań. Piękna sprawa.

No piękna sprawa była ale w czasach 6generacji.

Owszem, upecetowienie konsol przyniosło wiele złego, ale nadal konsolki górą. No trzeba odczekać na instalację i paczyk, ale potem grasz godzinami i masz fun. Autentycznie żal mi pecetowców którzy czekają na GTA V.

Wszyscy wiemy, ze po kazdej instalacji na PC nastepuje kolejna, i kolejna, i kolejna. To nie to ze instalujesz raz a pozniej grasz i grasz :sir:

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

ANDREW21

3726083-angel+(16).gif

PS4-logo.png 154,331   XOne-logo.png 297,712

:banana: :banana: :banana:

prawie dwa razy lepiej XO sprzedal się w USA

Sony w tym momencie

giphy.gif

:banderas:

Opublikowano

ANDREW21

3726083-angel+(16).gif

Sony w tym momencie

giphy.gif

Czyli jaramy się na nowo cyferkami? To dobrze, bo globalnie pewnie i tak PS4 lepiej się sprzeda.

Opublikowano

Nadal wiecej opchnietych ps4, uk i usa to jedyne bastiony xboxa.

Opublikowano

bluber te wyniki sa z 8 listopada

dodatkowo sa to wyniki z VGC, ktore podalo 800k sprzedanych xbonow w UK - mimo ze oficjalnie jest tam ponad milion posiadaczy x'a

Opublikowano

Beka jak klapy sie jaraja ze sprzedazy PS4, a sami robicie to samo. Shame on you zieloni bracia  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z jednej strony dobrze, to może te oszołomy z Sony się obudzą i zaczną coś robić w kierunku utrzymania pozycji lidera.

Opublikowano

Wiem, że są z VGC co nie przeszkodziło andrew ich wrzucać i pisać o dominacji jak za czasów ps2 :banana:

Opublikowano

bluber te wyniki sa z 8 listopada

dodatkowo sa to wyniki z VGC, ktore podalo 800k sprzedanych xbonow w UK - mimo ze oficjalnie jest tam ponad milion posiadaczy x'a

Czyli wyniki będą jeszcze lepsze :obama:?

Opublikowano

Wiem, że są z VGC co nie przeszkodziło andrew ich wrzucać i pisać o dominacji jak za czasów ps2 :banana:

Co nie znaczy ze musisz sie znizac do jego poziomu.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32273-microsoft_pyta_swoich_klientow__w_czym_ps4_jest_lepsze_od_xone.html

info z PPE więc ch,uj wie czy to prawda, ale jeśli tak, to na prawdę jest to dobry ruch Xa

Xbox One rozsyła do wybranych użytkowników Xbox One zaproszenia do wzięcia udziału w ankiecie. Ciekawe są przygotowane pytania, bo gigant z Redmond chce się dowiedzieć m.in. jak oceniamy... PlayStation 4.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32273-microsoft_pyta_swoich_klientow__w_czym_ps4_jest_lepsze_od_xone.html

info z PPE więc ch,uj wie czy to prawda, ale jeśli tak, to na prawdę jest to dobry ruch Xa

Xbox One rozsyła do wybranych użytkowników Xbox One zaproszenia do wzięcia udziału w ankiecie. Ciekawe są przygotowane pytania, bo gigant z Redmond chce się dowiedzieć m.in. jak oceniamy... PlayStation 4.

pewnie MS znow ma jakies 3 mld z podatków do wydania i sie zastanawiają czy po kupnie minecrafta, nokii i realu madryt nie sprawić sobie sony

Opublikowano

Na PPE jest sama prawda i tylko prawda, nie wiem jak mozna w to watpic nawet.

logo_tvn24.gif

Opublikowano

Dostałem informacyjnego emaila od PS, a tam takie coś:

oGlyipQ.png

No kurrwa :kaz:

Co jest z tym nie tak?
Opublikowano

Oho, jaranko wynikami sprzedazy konsol.

3013583_o.gif

Opublikowano

bluber dobry troll, szanuję.

http://www.ppe.pl/news-31814-koniec_ze_swieceniem_dekoltem___twitch_wprowadza_nowy_regulamin__posypaly_sie_bany.html

wiem, że 'stare' info, ale i tak chuyowo :smutas:

jak wyjdę do kibla siusiać i nagram na majka to też potem wyciszą i dadzą mi bana?

Dostałem informacyjnego emaila od PS, a tam takie coś:

oGlyipQ.png

No kurrwa :kaz:

Jeszcze kogoś dziwią takie zagrywki?

Opublikowano

Co jest z tym nie tak?

Ty tak serio?

Nie no wiadomo, że robisz sobie jaja, nikt nie byłby taki głupi pisząc takie rzeczy na serio. :oh_you:

Opublikowano

ANDREW21

3726083-angel+(16).gif

Sony w tym momencie

giphy.gif

nic dziwnego, szrot od ms w usa jest już nawet w pakiecie "kup dwie paczki doritosów a xbox one dostaniesz gratis", desperacja zielonych nie zna granic

Opublikowano

Co jest z tym nie tak?

Ty tak serio?

Nie no wiadomo, że robisz sobie jaja, nikt nie byłby taki głupi pisząc takie rzeczy na serio. :oh_you:

Przecież to jest mail adresowany do Januszy, robil go tez Janusz.

Jak dla mnie wszystko sie zgadza, Samsung tez reklamuje swoje telefony flagowe najlepszymi na świecie, ludzie to kupują a ogarnięta osoba wie ze jest to plastikowe go.wno obe.srane z zatwardzeniem po miesiącu użytkowania.

Opublikowano

W takiej wersji powinni to podsyłać.

JTsx5YA.png

Opublikowano

Smash Bros 94% , Bayonetta 2 91%

ale botki dalej twierdza, ze maja konsole z exami na poziomie WiiU i ja do niej porownuja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.